MaryLux pisze:Czyli nie ma wyjścia - trzeba sprawdzić osobiście
dokładnie, jestem ciekawa Waszej opinii, każdy ma inne spojrzenie, czego innego szuka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Czyli nie ma wyjścia - trzeba sprawdzić osobiście
Tundra pisze:A u mnie w mieście nie grają
Afatima pisze:Ja dziś sprawdzam!
alessandra pisze:nima problema, Ciocia, wsiadaj w busa i oć do nas, u nas grajom Tuliś
FElunia pisze:My byliśmy w sobotę. Przepiękne zdjęcia i koty cudne. Trochę serce boli, że bezdomne... Na pewno film pokazuje głównie jasną stronę ich życia, a jak wygląda naprawdę... Jednak warto obejrzeć.
Tundra pisze:alessandra pisze:nima problema, Ciocia, wsiadaj w busa i oć do nas, u nas grajom Tuliś
Tulisiunie kuś
Jakbyście byli troszkę bliżej, to już bym sprawdzała rozkład jazdy
![]()
Ale może śmignę się do jakiegoś pobliskiego miasta, bom ciekawa tego filmu bardzo
alessandra pisze: można sobie pszyfrunonć, tak jak Migdał od Cioci Morelowej -i jaki jest zadowolony przez całe życietera można za osm złoty nawet latać albo dwajścia , powaga [/i] Tuliś
Trudno przewidzieć, jak potoczą się losy miejskich kotów, bo to jest temat, który wraca co kilka lat w publicznej debacie. Mamy wielu kociarzy także w rządzie, ale ta miłość ma swoją cenę. Każda próba zbliżenia się do Unii Europejskiej pociąga za sobą zmiany w podejściu do ulicznych kotów. Przepisy unijne mówią wprost, że bezpańskie zwierzęta mają zniknąć z miasta. Raz na kilka lat rząd zapowiada, że chce rozwiązać ten problem, co wywołuje gwałtowny sprzeciw społeczeństwa. Tysiące mieszkańców Stambułu solidarnie wychodzi na ulice i bierze udział w protestach przeciwko wyrzuceniu kotów z miasta. Coś pięknego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 91 gości