Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bestol pisze:Myślisz ser kociątko, że warto ograniczyć suchą karmę? Tu na forum chyba czytałam, że suchą warto podawać choćby dla poprawy kondycji zębów.
panirosomak pisze:Kochani, poradźcie proszę: mam kotkę od listopada ubieglego roku, ok.2-letnią. ponieważ drapała sie do krwi w okolice głowy byliśmy u specjalisty alergologa kótry odkrył że jest uczulona na rybę, kurczaka i wołowinę/cielęcinę. Czy może ktoś polecić nam BARDZO DOBRĄ suchą karmę nie zawierajacą tych składników? W tej chwili od zimy jesteśmy na karmie WildCat , najpierw Bhadra z koniną a teraz Rani z jakimś dzikim ptactwem. jest poprawa, rany zniknęły, ale mimo wszystko kotka jeszcze trochę się drapie. dlatego szukamy jeszcze innej karmy , bo może w tej obecnej jakiś drugorzędny składnin ją podrażnia.
panirosomak pisze:Mogę albo kontynuować Wildcat Rani lub Bhadra, albo też poszukac czegoś lepszego. Zastanawiam się pomiędzy polecaną przez Ciebie, a AlphaWolf z indykiem i batatami- skład podobny, nie mam pojęcia która lepsza. O firmie AlphaWolf w ogóle wcześniej nie słyszałam, więc może faktycznie ta Twoja?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Antonioamuse i 108 gości