Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 42 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 28, 2017 7:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

podziwiam Twój pałer :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro cze 28, 2017 8:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:podziwiam Twój pałer :ok:

Sęk w tym że nie mam go za bardzo ale wiem że to muszę zrobić. Czas ucieka a zostało mi tylko 5 dni na zrobienie wszystkiego. W poniedziałek wracam do pracy i wtedy już nic nie zrobię bo nie będę miała siły.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro cze 28, 2017 9:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Witaj Ewciu :) Ja czekam na efekty. Te firanki kocie mnie ciekawią bardzo :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro cze 28, 2017 12:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MonikaMroz pisze:Witaj Ewciu :) Ja czekam na efekty. Te firanki kocie mnie ciekawią bardzo :)

Jeszcze trochę jak wszystko ogarnę to sfocę całokształt i wstawię fotki.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro cze 28, 2017 14:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
MonikaMroz pisze:Witaj Ewciu :) Ja czekam na efekty. Te firanki kocie mnie ciekawią bardzo :)

nie mogę sie doczekać
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro cze 28, 2017 17:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:

Sęk w tym że nie mam go za bardzo ale wiem że to muszę zrobić. Czas ucieka a zostało mi tylko 5 dni na zrobienie wszystkiego. W poniedziałek wracam do pracy i wtedy już nic nie zrobię bo nie będę miała siły.

Mam tyle samo wolnego co Ty. I co z tego, skoro nie mam weny na odgracanie chałupy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro cze 28, 2017 18:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Mam tyle samo wolnego co Ty. I co z tego, skoro nie mam weny na odgracanie chałupy

Na wenę dobre jest wyobrażenie sobie przeprowadzki albo remontu kapitalnego.
Ewentualnie metoda 365 - wyrzucanie/oddawanie/sprzedawanie po 1 rzeczy dziennie przez rok. I odkreślanie w kalendarzu. Działa podwójnie motywująco - po pierwsze trzeba codziennie skreślić, po drugie - człowiek się po jakimś czasie rozkręca :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro cze 28, 2017 18:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

W pracy mamy właśnie przeprowadzkę. Przed chwilą przyszłam do domu i zjadłam obiad.
Jakbym mogła to połowę rzeczy bym powyrzucała zamiast przenosić :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro cze 28, 2017 18:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Na wenę dobre jest wyobrażenie sobie przeprowadzki albo remontu kapitalnego.
Ewentualnie metoda 365 - wyrzucanie/oddawanie/sprzedawanie po 1 rzeczy dziennie przez rok. I odkreślanie w kalendarzu. Działa podwójnie motywująco - po pierwsze trzeba codziennie skreślić, po drugie - człowiek się po jakimś czasie rozkręca :wink:

Tę metodę stosuje od stycznia koleżanka, którą dziś spotkałam. No to dziś wywaliłam 1 durnostojkę, a raczej durnowiśkę z kuchni

MaryLux

Post » Śro cze 28, 2017 18:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:Tę metodę stosuje od stycznia koleżanka, którą dziś spotkałam. No to dziś wywaliłam 1 durnostojkę, a raczej durnowiśkę z kuchni

I super. Dobry początek :D
Nie pamiętam co ja pierwszego wywaliłam... Przeszłam przez jedną całą roczną serię, zaczęłam drugą, ale nie doszłam nawet do połowy, jakoś ilość rzeczy do zbycia zmalała (jakby nie patrzeć, to było po odgracaniu przedprzeprowadzkowym i poprzeprowadzkowym i po odgracaniu ciuchowym).
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro cze 28, 2017 19:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:Tę metodę stosuje od stycznia koleżanka, którą dziś spotkałam. No to dziś wywaliłam 1 durnostojkę, a raczej durnowiśkę z kuchni

Nie pamiętam co ja pierwszego wywaliłam... Przeszłam przez jedną całą roczną serię, zaczęłam drugą, ale nie doszłam nawet do połowy, jakoś ilość rzeczy do zbycia zmalała (jakby nie patrzeć, to było po odgracaniu przedprzeprowadzkowym i poprzeprowadzkowym i po odgracaniu ciuchowym).

Nie strasz mnie...

MaryLux

Post » Śro cze 28, 2017 19:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:

Nie strasz mnie...

Ja z tych co nienawidzą zagracania mieszkania
Minimalizm, prostota, żadnych gownostójek zbierających kurz na wierzchu :strach:
Kto by to sprzątał? :strach:
Chyba koty ogonkami.
Jedynie gdzie mam lekki chaos to kuchnia, a dokładnie szafki kuchenne :lol: ale to moje królestwo :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro cze 28, 2017 20:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

A ja lubię moje kurzozbieracze i lubię je sprzątać z tego kurzu. Nienawidzę pustych półek.
W tym mieszkaniu jest zbyt mało miejsca żeby wyeksponować wszystkie moje kurzaczki. Biedne od roku mieszkają w kartonach.
To pewnie przez ich brak nienawidzę tego mieszkania.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro cze 28, 2017 21:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Efekt będzie piękny :)
Już to widzę oczami wyobraźni :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw cze 29, 2017 8:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

nie mogę sie doczekać

Szczerze to ja też :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]