Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 42 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 25, 2017 18:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Dnia 19 czerwca o godzinie 7,17 przyszło dwóch panów zrobić w naszym pokoju totalną rozpierduchę. Na ten czas dziewczynki postanowiły się ewakuować do kuchni .
Zuzia znalazła azylek w małym kartoniku a Pola zniknęła za szafką.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie cze 25, 2017 18:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Po jakimś czasie Poli znudziły się zaszafkowe klimaty i postanowiła poopalać się na parapecie w promieniach pięknego słońca za kurtyną zw stojącego na stole telewizora .

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 25, 2017 18:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zuzia zmęczona ciągłym przewracaniem się z boczku na boczek w ciut ciasnym kartoniku .......

Obrazek

również postanowiła poleżeć na słoneczku.

Obrazek

Pola w tym czasie przeniosła się do budki na drapaku stojącym w kuchni.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 25, 2017 18:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Ewciu, życzę szybkiego dostępu do komputera (chwilami mam ubaw zgadując co chciałaś napisac :wink: ). Ekhm, akuratnie jestem u rodziców i też mam problem bo klawiatura nie wybija litery "ci", nieco denerwujące, niby można to naprawic ale wolę nie grzebac bo jeszcze coś zepsuję, a na szczęście niedługo tata uruchomi nowego kompa :D
Czekam niecierpliwie na fotki z remontu i oczywiście fotki Zuzi i Poli :201461 :201461

Ja też zwłaszcza wczoraj przy renomowanym żyrandolu i umiłowanej rurze :twisted: Nawet teraz chichram się jak wariatka :ryk: :ryk: :ryk:

teraz to przeczytałam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie cze 25, 2017 18:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Kiedy panowie zakończyli pracę Zuzia jako pierwsza poszła ocenić wykonaną pracę.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 25, 2017 18:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Ewciu, życzę szybkiego dostępu do komputera (chwilami mam ubaw zgadując co chciałaś napisac :wink: ). Ekhm, akuratnie jestem u rodziców i też mam problem bo klawiatura nie wybija litery "ci", nieco denerwujące, niby można to naprawic ale wolę nie grzebac bo jeszcze coś zepsuję, a na szczęście niedługo tata uruchomi nowego kompa :D
Czekam niecierpliwie na fotki z remontu i oczywiście fotki Zuzi i Poli :201461 :201461

Ja też zwłaszcza wczoraj przy renomowanym żyrandolu i umiłowanej rurze :twisted: Nawet teraz chichram się jak wariatka :ryk: :ryk: :ryk:

teraz to przeczytałam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

A to dobre :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie cze 25, 2017 18:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Kiedy weszła zastała taki widok 8O
Nie było paneli na podłodze, tapet na ścianie , dziwne obce rzeczy porozstawiane ......

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 25, 2017 18:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

A to dobre :ryk: :ryk: :ryk:

Dlatego nienawidze pisać z telefonu :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 25, 2017 18:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Właśnie spanie w takim pomieszczeniu doprowadziło do tego ,że koszmarem stała się dla mnie 3 m rura od karnisza. Śniłam ,że miałam kupić tę rurę i przywieźć do domu ale niestety nie byłam w stanie wsiąść z nią do tramwaju bo zawadzało mi 0,5 m. :placz: :placz:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 25, 2017 18:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Muszę przyznać ,że pan po każdym dniu pracy sprząta po sobie. Zbiera narzędzia i układa w jedno miejsce by nie wadziły .
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 25, 2017 18:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Dziewczyny w tym czasie chętnie buszowały na balkonie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 25, 2017 18:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Kiedy Pola była zajęta lizaniem siatki ......

Obrazek

Zuzia szalała po wertepach.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 25, 2017 18:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Po jakimś czasie również Pola dołączyła do zabawy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 25, 2017 18:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

W końcu trzeba było wrócić do domu.

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]