Zuzia znalazła azylek w małym kartoniku a Pola zniknęła za szafką.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, życzę szybkiego dostępu do komputera (chwilami mam ubaw zgadując co chciałaś napisac). Ekhm, akuratnie jestem u rodziców i też mam problem bo klawiatura nie wybija litery "ci", nieco denerwujące, niby można to naprawic ale wolę nie grzebac bo jeszcze coś zepsuję, a na szczęście niedługo tata uruchomi nowego kompa
![]()
Czekam niecierpliwie na fotki z remontu i oczywiście fotki Zuzi i Poli![]()
Ja też zwłaszcza wczoraj przy renomowanym żyrandolu i umiłowanej rurzeNawet teraz chichram się jak wariatka
![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, życzę szybkiego dostępu do komputera (chwilami mam ubaw zgadując co chciałaś napisac). Ekhm, akuratnie jestem u rodziców i też mam problem bo klawiatura nie wybija litery "ci", nieco denerwujące, niby można to naprawic ale wolę nie grzebac bo jeszcze coś zepsuję, a na szczęście niedługo tata uruchomi nowego kompa
![]()
Ja też zwłaszcza wczoraj przy renomowanym żyrandolu i umiłowanej rurzeNawet teraz chichram się jak wariatka
![]()
![]()
teraz to przeczytałam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, życzę szybkiego dostępu do komputera (chwilami mam ubaw zgadując co chciałaś napisac). Ekhm, akuratnie jestem u rodziców i też mam problem bo klawiatura nie wybija litery "ci", nieco denerwujące, niby można to naprawic ale wolę nie grzebac bo jeszcze coś zepsuję, a na szczęście niedługo tata uruchomi nowego kompa
![]()
![]()
![]()
teraz to przeczytałam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()