Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hutek pisze:ile takich kupek powinna zrobić dziennie.. Ile jej dawać jesć Na opakowaniu mleka dawkowanie to 10-15 ml na posiłek. taką porcję wypija w ciągu dwóch minut i wydaje mi sie że jest głodna. a może karmić ją na żądanie. Bardzo proszę o sugestie w tych dylematach. To pierwszy taki maluch u mnie. Chciałbym żeby było jej u mnie tak dobrze jak pozostałym dwóm rezydentkom
Dorota pisze:hutek,
pamiętam do dziś Twoj pierwszy post na miau![]()
Zdrówka dla Was wszystkich!
hutek pisze:bardzo dziekuje za info. Juz przygotowalismy kuwetke. wazy 234 g. wczoraj 180 g. idzie jak burza. Oby tak dalej.Może ktos doradzi co zamówic dobrego w zooplusie dla niej. Pisze jedna reka. Na drugiej siedzi Marcysia
hutek pisze:Dorota pisze:hutek,
pamiętam do dziś Twoj pierwszy post na miau![]()
Zdrówka dla Was wszystkich!
Kiedy to było.... A co miałem z tym maleństwem zrobić. nie miałem wyjścia to już 3 kot i koniec na tym. Chyba że znajdziemy jej dom jak ją odchowiemy. teraz to jest najważniejsze
hutek pisze: (...) Mietka będzie 100% kotem domowym, miziastym, grzecznym, inteligentnym, kochającym swoich Dużych, mądrym, niedrapiącym, niegryzącym. Kto ma takiego kota? Tylko MY !!!!!
hutek pisze:Chyba nam się nie uda. Dzisiaj kotusia coraz słabsza. Byłem u weta dostała kroplówkę antybiotyk i witaminy. Ale nic się nie poprawia. Nie je. jest jeszcze jakiaś nadzieja szansa? Bardzo mi przykro. Rano tak ładnie zjadła. Zrobiła ładną kupkę. A za dwie godziny. taka zmiana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 88 gości