Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kattys pisze:sprzeciwiaj się kategorycznieteraz twoi rodzice naprawde przegięli, naprawde, wiem co mówie !!!! Rozumiem, jakbyś miała ledwo skończone 18 lat to jeszcze jakoś można by było przepuścić, ale nie w tym przypadku
Muszą zrozumieć że w końcu połamią im się skrzydła, bo ty sie spod nich wydostaniesz
Naprawde, to jest ostre przegięcie
Żeby jeszcze dyktować gdzie plamki mają być, jaka płeć, że muszą być te najczystsze i wyłącznie wychowane w domu
Musisz coś zrobić, koniecznie
![]()
![]()
![]()
![]()
Kattys pisze:sprzeciwiaj się kategorycznieteraz twoi rodzice naprawde przegięli, naprawde, wiem co mówie !!!! Rozumiem, jakbyś miała ledwo skończone 18 lat to jeszcze jakoś można by było przepuścić, ale nie w tym przypadku
Muszą zrozumieć że w końcu połamią im się skrzydła, bo ty sie spod nich wydostaniesz
Naprawde, to jest ostre przegięcie
Żeby jeszcze dyktować gdzie plamki mają być, jaka płeć, że muszą być te najczystsze i wyłącznie wychowane w domu
Musisz coś zrobić, koniecznie
![]()
![]()
![]()
![]()
Beata pisze:Covu, ale tu na forum raczej nie znajdziesz takiego kociaka od "zaufanego" forumowicza - bo Ci robia swykle sterylko aborcyjne
to bedzie albo cos z adopcyjnej, albo jakis jednostkowy post na Kotach, albo na Dzikich Kotach
w tej sytuacji lepiej jest chyba porozgladac sie na innych kocich forach, np. kotach.pl, albo generalnie po zwierzakowych ogloszeniach w sieci
saskia pisze:A te: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50267339 ?
Kattys pisze:Beato, ja sie nie wyżywam na covu, po prostu sądze że ma prawo do własnej decyzji, i że nie ma 10 latA uspokojona jestem w pełni
Kattys pisze:Beato, ja sie nie wyżywam na covu, po prostu sądze że ma prawo do własnej decyzji, i że nie ma 10 latA uspokojona jestem w pełni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości