casica pisze:Później zrobiłam eksperyment bo nieszczęsny nie opuszczał kuchennego blatu. Wsypałam kilka ziarenek suchego i zaatakował jak dziki. Nie, tak nie będzie

Zaleglo sie we mnie straszne podejrzenie, ze od poczatku odstawial cyrk

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Później zrobiłam eksperyment bo nieszczęsny nie opuszczał kuchennego blatu. Wsypałam kilka ziarenek suchego i zaatakował jak dziki. Nie, tak nie będzie
Birfanka pisze:casica pisze:Później zrobiłam eksperyment bo nieszczęsny nie opuszczał kuchennego blatu. Wsypałam kilka ziarenek suchego i zaatakował jak dziki. Nie, tak nie będzie![]()
![]()
![]()
![]()
Zaleglo sie we mnie straszne podejrzenie, ze od poczatku odstawial cyrk
mziel52 pisze:Moim zdaniem Nodi ma mniejszy apetyt. Dlatego mięsko jest bee, a przysmak nie.
Chyba że krzywi się na mięso już od jakiegoś czasu, próbując wymusić chrupki.
casica pisze:Sprawdziłam skład, Granatapet sucha ma dodatek kocimiętki. A co to jest jak nie uzależniający dosmaczacz czy raczej atraktant? Więcej tego nie kupię
Amica pisze:casica pisze:Sprawdziłam skład, Granatapet sucha ma dodatek kocimiętki. A co to jest jak nie uzależniający dosmaczacz czy raczej atraktant? Więcej tego nie kupię
Oj tam, oj tam. My mamy kawę, wino i inne używki, a koty mają kocimiętkęCo im żałować.
A wracając do Nodiego - co wet powiedział na tę krew w kuwecie? U mnie tak czasem miewał i Kuba (przy zaparciu) i Dymek, nic strasznego się nie działo.
Jeśli chodzi o suche to różnie to bywa u poszczególnych kotów. Moja Sonia (która żyła jednak długo i prawie wcale nie chorowała przez całe życie) zdecydowanie wolała suche niż pozostałe jedzenie. Nie jadła suchego tylko w czasie gdy karmiła młode. A mój Mru ma podobnie, on swoją niewielką porcję mięska je na raty przez cały dzień, a za suche gotów jest zatańczyć i zaśpiewać. Z kolei Kuba w całym swoim długim życiu nie zjadł ani jednej chrupki.
casica pisze:
I co ja przywiozłam z Morąga? Kota czy kurę? A może to nowy gatunek, hybryda taka - kot grzebiący![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 140 gości