Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Koniec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 04, 2017 0:29 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

A przedwczoraj napadł mnie przy posesji pijany facet.Właściciel znaczy.Tam gdzie wcześniej karmiłam Aiszę i Merlinkę.Bo teraz od ponad miesiaca juz ich tam nie karmie.
Najpierw tylko nerwy mu lekko puszczały ale zaczął mi takie brednie opowiadać na temat grzywny, Straży Miejskiej i Policji że powiedziałam delikatnie co mysle na temat jego teorii.No i sie zaczęło.Jak mi zaczął łapami machać a akurat byłam schylona, bo nakładałam kotom jedzenie, to byłam pewna ze mi sie odwinie i to nie raz.
Dopiero jak ludzie obok bo byli, się odezwali zawinął sie i uciekł.

To był kiedyś fajny facet ale alkohol zrobił z niego takiego wraka ze ma juz w sobie jedynie nienawisć do wszystkiego i wszystkich.A ja akurat byłam pod ręką.

Nie mam jeszcze legitymacji.Czekam ale jak dojdzie, to nie będe się pierniczyc.Dzwonię wtedy od razu gdzie trzeba.Policja i Straż ma chronic takie osoby.Tak jest w regulaminie.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto kwi 04, 2017 0:39 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Dzisiaj wieczorem przeżyłam niezłe zdziwienie.Ide nad rzeczke karmic koty.Ciemno juz było.Patrze i aż mnie zamurowało. 8O Przez chwilke nawet sie przeraziłam.Siedzi nad rzeką takie wielkie i coś je.Z daleka jak czarny kot prawie ale myslę Boże co on taki wielki. 8O Nie mam takiego w stadzie.Mutant czy co.Idę blizej no nie aż tak blisko patrze a to wydra.Wracam patrze siedzą dwie.One chyba teraz gody maja albo co.Nigdy wczesniej ich tak nie widziałam a chodze tam od lat.

A najlepiej idzie facet z tyłu i aż się coknał.Szedł z psem i słysze jak gada do psa.Ale szczur wielki szczur zobacz. :lol:

iza71koty

Post » Wto kwi 04, 2017 5:42 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Przeczytaj Iza regulamin działek czy jest coś o zwierzakach. Jeśli nie ma, to podpisy na razie nic nie dadzą.

Sucha karma będzie dzisiaj.

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Wto kwi 04, 2017 6:37 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Wielki szczur :)))
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto kwi 04, 2017 20:26 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Przyszłam się przywitać na wątku, podczytuję.
:)
Obrazek
Mruczek i Inka

Advena

Od: Pon lut 08, 2010 22:00

Post » Wto kwi 04, 2017 20:40 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Advena pisze:Przyszłam się przywitać na wątku, podczytuję.

Bardzo nam miło :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Baltimoore

Post » Wto kwi 04, 2017 21:35 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Advena pisze:Przyszłam się przywitać na wątku, podczytuję.

Oj no nie bądż taka skromna. :D Advena bierze czynnie udział w naszych bazarkach. :1luvu: :D

iza71koty

Post » Wto kwi 04, 2017 21:37 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Baltimoore pisze:Przeczytaj Iza regulamin działek czy jest coś o zwierzakach. Jeśli nie ma, to podpisy na razie nic nie dadzą.

Sucha karma będzie dzisiaj.

No niestety coś tam podobno jest.Doczytam, tyle że....ja opiekuję się kotami wolnożyjącymi.Ale dla niego to chyba jedno i to samo. :roll:

Karma dojechała.Dziękuję Aga :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Śro kwi 05, 2017 16:48 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Bardzo proszę o informację gdzie mogę doczytać o zasadach adopcji wirtualnej? Dokarmiam "swoje" bezdomniaczki, ale w dużo mniejszej skali. Podoba mi się Mona, taka zadbana, bielutka i bardzo przypominająca mojego kocurka, który rok temu odszedł z powodu ciężkiej choroby nerek.

Bruna

Od: Czw mar 09, 2017 19:10

Post » Śro kwi 05, 2017 19:33 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Baltimoore

Post » Śro kwi 05, 2017 21:49 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Bruna pisze:Bardzo proszę o informację gdzie mogę doczytać o zasadach adopcji wirtualnej? Dokarmiam "swoje" bezdomniaczki, ale w dużo mniejszej skali. Podoba mi się Mona, taka zadbana, bielutka i bardzo przypominająca mojego kocurka, który rok temu odszedł z powodu ciężkiej choroby nerek.

Nigdzie Kochana nie możesz doczytać. :ryk: Nie ma informacji.Nie ma zasad.To wolna amerykanka....chociaż czasem szkoda ze tak jest. :roll: :oops:

Ty deklarujesz Ty oczekujesz TY pytasz lub prosisz o informacje lub zdjęcie.Ja tylko mogę być Ci ogromnie wdzieczna za Wsparcie i pomoc dla stada.A Twoja kicia czy kot radosny ze oprócz mnie ma jeszcze Kogoś kto o nim ciepło myśli.I dba co miesiąc o jego pełny brzuszek.
To wszystko.

Mamy garsteczkę Opiekunów.Bogu dzięki że co miesiac o nas pamietaja i wspierają.Nawet niekoniecznie na mnie krzyczą :roll: :oops: :lol: ze za mało ciagle zdjęć.Ale rozumieją że mam od cholery roboty ze staram sie jak moge aby wszystko grało.

No to tak to w skrócie wygląda.

Niestety niedawno Sisi straciła Opiekuna. :| Dziękujemy tomek_szczecin :1luvu: za dotychczasowa pomoc.Chętnie bym Ci ją zaproponowała ale Mona jest cudowna. :D Uwielbiam ją :1luvu: to dobry wybór.

iza71koty

Post » Sob kwi 08, 2017 18:09 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Podjęłam decyzję, że będę wirtualnym opiekunem Mony. Co miesiąc będę przesyłać pieniążki. Co do kwoty, to nie deklaruję stałej sumy. Jak miesiąc będzie lepszy to wyślę więcej. Wezmę pod uwagę Twoje sugestie Izo. Wiem, że to tylko kropla w morzu potrzeb. W poniedziałek wysyłam pierwsze pieniążki. Serdecznie pozdrawiam wszystkich na forum.

Bruna

Od: Czw mar 09, 2017 19:10

Post » Sob kwi 08, 2017 20:10 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Bruna pisze:Podjęłam decyzję, że będę wirtualnym opiekunem Mony. Co miesiąc będę przesyłać pieniążki. Co do kwoty, to nie deklaruję stałej sumy. Jak miesiąc będzie lepszy to wyślę więcej. Wezmę pod uwagę Twoje sugestie Izo. Wiem, że to tylko kropla w morzu potrzeb. W poniedziałek wysyłam pierwsze pieniążki. Serdecznie pozdrawiam wszystkich na forum.

Bardzo dobra decyzja :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Nie kwi 09, 2017 1:58 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Bruna pisze:Podjęłam decyzję, że będę wirtualnym opiekunem Mony. Co miesiąc będę przesyłać pieniążki. Co do kwoty, to nie deklaruję stałej sumy. Jak miesiąc będzie lepszy to wyślę więcej. Wezmę pod uwagę Twoje sugestie Izo. Wiem, że to tylko kropla w morzu potrzeb. W poniedziałek wysyłam pierwsze pieniążki. Serdecznie pozdrawiam wszystkich na forum.

Bardzo się cieszę. :D Dziękuję. :1luvu: :D :1luvu: Pytaj o kicię.Wołaj zdjęcia.Dobrze że jesteś. :D :ok:

iza71koty

Post » Nie kwi 09, 2017 1:59 Re: Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Szczecin

Przypomnę bazarek.P.Ewa :1luvu: ofiarowała jeszcze trochę rzeczy. :D Zapraszam.

Dołożyłam w pierwszym poście.

viewtopic.php?f=20&t=179628

iza71koty

[poprzednia][następna]