Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Advena pisze:Przyszłam się przywitać na wątku, podczytuję.
Advena pisze:Przyszłam się przywitać na wątku, podczytuję.
Baltimoore pisze:Przeczytaj Iza regulamin działek czy jest coś o zwierzakach. Jeśli nie ma, to podpisy na razie nic nie dadzą.
Sucha karma będzie dzisiaj.
Bruna pisze:Bardzo proszę o informację gdzie mogę doczytać o zasadach adopcji wirtualnej? Dokarmiam "swoje" bezdomniaczki, ale w dużo mniejszej skali. Podoba mi się Mona, taka zadbana, bielutka i bardzo przypominająca mojego kocurka, który rok temu odszedł z powodu ciężkiej choroby nerek.
Bruna pisze:Podjęłam decyzję, że będę wirtualnym opiekunem Mony. Co miesiąc będę przesyłać pieniążki. Co do kwoty, to nie deklaruję stałej sumy. Jak miesiąc będzie lepszy to wyślę więcej. Wezmę pod uwagę Twoje sugestie Izo. Wiem, że to tylko kropla w morzu potrzeb. W poniedziałek wysyłam pierwsze pieniążki. Serdecznie pozdrawiam wszystkich na forum.
Bruna pisze:Podjęłam decyzję, że będę wirtualnym opiekunem Mony. Co miesiąc będę przesyłać pieniążki. Co do kwoty, to nie deklaruję stałej sumy. Jak miesiąc będzie lepszy to wyślę więcej. Wezmę pod uwagę Twoje sugestie Izo. Wiem, że to tylko kropla w morzu potrzeb. W poniedziałek wysyłam pierwsze pieniążki. Serdecznie pozdrawiam wszystkich na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 52 gości