Chciałabym zrobić sobie takie profesjonalne foty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:I oby mi gacie nie pekly bo kolejnych nie mam i zeby brzuch moj doszedl do normalnego stanu
Gosiagosia pisze:Klaudia ty mnie przy życiu trzymasz, czytając o wyprawie do Krakowa o pękniętych gaciach tak się śmiałam że o mało nie polknelam plasterka cytryny i zapomniałam o swoich problemach. Wiem że zawsze przeżywasz i nie wierzysz w swoje zdolności. My w Ciebie wierzymy i wiemy że jesteś najlepsza. Twoje zdjęcia mają tzw duszę i serce.![]()
![]()
W Warszawie też leje a czeka mnie jeszcze spacer z Emi.No cóż chciałam psa to mam i obowiązki. Koty są mniej problemowe. Trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień.
![]()
Sihaja pisze:Tak, też uważam, że Klaudia robisz świetne zdjęcia, tylko musisz więcej wierzyć w siebie.
Ja ostatnio wpadłam w szał robienia tzw. smoothie. Dziś zrobiłam z mango, banana, pomarańczy i jogurtu. PychaDo pracy robię takie różne i biorę jako 2 śniadanie. Nigdy w domu nie miałam tylu owoców, co teraz
Moje nowe odkrycie, więc szaleje
Kotimont pisze:Bywam tu, czytam, cieszę oczy fotkami i gratuluję osiągnięć oraz nowych zdobyczy wiedzy.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości