Cześć Dziewczynki

Dzień Kobiet niczym mnie nie zaskoczył. Wczoraj mąż oznajmił, że chciał mi kupić hiacynta w sklepie, ale zapomniał. Na co ja mu, że dobrze że nie kupił, bo koty nie mogą hiacyntów jeść
Ewa L. pisze:A u nas rano było fajnie a po południu jak wracałam z pracy zaczął lać deszcz.
Lubie słuchać jak pada deszcz. U nas też codziennie w nocy pada. A rano słońce. Dobrze, bo roślinność bujnie rozkwitnie

Sihaja pisze:Ładny dzień się zapowiada

Tak, u nas słońce! Ale zauważyłam, że na moim 3 piętrze jest zimno, a na dworze ciepło przy ziemi. Dziś jeszcze nie wychodziłam, ale wczoraj tak było. Mimo to koty i tak chcą marznąć w oknie, a Tośka się dziś powiesiła na klamce chcąc ją przechylić w dół i otworzyć okno
waanka pisze:Dzień Kobiet, dzień Kobiet
Niech każdy się dowie, że dziś jest Święto Dziewczynek,
Uśmiechy są dla nich, zabawa i taniec,
Piosenka z radia popłynie

Dziękujemy

Moje panny wczoraj dostały duużo zabawek i mnóstwo ziela do wciągania nosem

a dokładnie kocimiętkę wysypałam im na zabawki i było tarzanie i te sprawy

Wy też się super bawcie
megan72 pisze:Piękne zdjęcia ptaszydeł.
U nas na wsi też dużo ptactwa, nawet żurawie już przyleciały i drą się niemożliwie. A ponieważ Bug wylał, to kawał łaki jest pod wodą, więc łabędzie to teraz kilkanaście metrów od płotu mi pływają.
Ale masz raj - cudnie, zazdroszczę! Chyba bym zajechała aparat w takim miejscu
Dziewczyny codziennie wietrzą futro:

Ku ku

Tośka szykuje się do snu:

Marysia owiewana wiaterkiem, choć troszkę zimny ten wiatr:

A dziś odwiedził koty gołąb i dał znać o swoim przybyciu stukotem pazurków w parapet. Tośka, nawet grzebiąc w kuwecie go usłyszała i przebiegła na złamanie karku, Maryśka wyskoczyła z budki i szpiegują:

Miłego dnia

Ja dziś planuję wypad do tesco to może sobie coś kupię, może kotom róże w doniczce
Kupiłam sobie koszulkę męską rozmiar xxl - to będzie mój strój domowy - sexi