Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 126!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Konkursy na miss i mistera miau.

Ankieta wygasła Pt mar 03, 2017 13:39

tak chcę wznowienia konkursu
19
86%
nie nie chcę wznowienia konkursu
0
Brak głosów
jest mi to obojętne
3
14%

Liczba głosów : 22

Post » Sob mar 04, 2017 12:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Dawno temu czyli pod koniec stycznia bądź na samym początku lutego zamówiłam na allegro pewien środek chemiczny o szerokim spektrum działania . Po kilku dniach od zamówienia okazało się ,że niestety towaru nie maja w magazynie a dostawa nastąpi dopiero za 2 tygodnie więc poproszono mnie o podanie nr konta celem zwrotu pieniędzy które zapłaciłam. Umówiłam się jednak inaczej z tą firmą mianowicie ,że poczekam na ich dostawę i gdy dostaną to niech mi prześlą. Wspólnie uzgodniliśmy ,że jeśli przesyłka nie dotrze do mnie do 1.03.2017 to podam nr konta i będę czekać na zwrot pieniędzy.Wczoraj zadzwonił do mnie pan z tej firmy z informacją ,że zakupiony przeze mnie produkt o pojemności 300 ml został wycofany ze sprzedaży a na jego miejsce wprowadzono ten sam produkt ale o pojemności 450 ml i właśnie wysłano do mnie ten większy. Zapytałam czy muszę w związku z tym coś dopłacać a pan stwierdził ,że różnicę pokryją oni bo i tak wykazałam się cierpliwością tak długo czekając.
Uważam ,że firma potraktowała mnie uczciwie .
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob mar 04, 2017 12:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:Dawno temu czyli pod koniec stycznia bądź na samym początku lutego zamówiłam na allegro pewien środek chemiczny o szerokim spektrum działania . Po kilku dniach od zamówienia okazało się ,że niestety towaru nie maja w magazynie a dostawa nastąpi dopiero za 2 tygodnie więc poproszono mnie o podanie nr konta celem zwrotu pieniędzy które zapłaciłam. Umówiłam się jednak inaczej z tą firmą mianowicie ,że poczekam na ich dostawę i gdy dostaną to niech mi prześlą. Wspólnie uzgodniliśmy ,że jeśli przesyłka nie dotrze do mnie do 1.03.2017 to podam nr konta i będę czekać na zwrot pieniędzy.Wczoraj zadzwonił do mnie pan z tej firmy z informacją ,że zakupiony przeze mnie produkt o pojemności 300 ml został wycofany ze sprzedaży a na jego miejsce wprowadzono ten sam produkt ale o pojemności 450 ml i właśnie wysłano do mnie ten większy. Zapytałam czy muszę w związku z tym coś dopłacać a pan stwierdził ,że różnicę pokryją oni bo i tak wykazałam się cierpliwością tak długo czekając.

a co to za środek?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob mar 04, 2017 12:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob mar 04, 2017 19:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Dawno temu czyli pod koniec stycznia bądź na samym początku lutego zamówiłam na allegro pewien środek chemiczny o szerokim spektrum działania . Po kilku dniach od zamówienia okazało się ,że niestety towaru nie maja w magazynie a dostawa nastąpi dopiero za 2 tygodnie więc poproszono mnie o podanie nr konta celem zwrotu pieniędzy które zapłaciłam. Umówiłam się jednak inaczej z tą firmą mianowicie ,że poczekam na ich dostawę i gdy dostaną to niech mi prześlą. Wspólnie uzgodniliśmy ,że jeśli przesyłka nie dotrze do mnie do 1.03.2017 to podam nr konta i będę czekać na zwrot pieniędzy.Wczoraj zadzwonił do mnie pan z tej firmy z informacją ,że zakupiony przeze mnie produkt o pojemności 300 ml został wycofany ze sprzedaży a na jego miejsce wprowadzono ten sam produkt ale o pojemności 450 ml i właśnie wysłano do mnie ten większy. Zapytałam czy muszę w związku z tym coś dopłacać a pan stwierdził ,że różnicę pokryją oni bo i tak wykazałam się cierpliwością tak długo czekając.

a co to za środek?

WD 40 .

PREPARAT WIELOFUNKCYJNY Z APLIKATOREM

OPIS PRODUKTU
WD-40 Wielozadaniowy Odrdzewiacz Samochodowy Smar Penetrujący w Sprayu z Aplikatorem 450 ml.
Jeśli masz problem ze skrzypieniem oraz rdzewieniem elementów metalowych, zastosuj prezentowany przez Nas preparat wielofunkcyjny WD-40!
Co to jest i jak działa?
WD-40 to wielofunkcyjny smar w wygodnym do aplikowania aerozolu. Do użytku nie tylko w mechanice samochodowej, ale także w domu, biurze, ogrodzie i rolnictwie.
Parametry
- Pojemność: 450 ml.
- Smar w sprayu.
- Pojemnik wyposażony w wygodny aplikator, dzięki któremu zastosujesz preparat tam gdzie chcesz.
Do czego służy?
- Penetrant czyści i konserwuje.
- Likwiduje piski i skrzypienia.
- Usuwa wodę.
- Poluzowuje zardzewiałe części
- Zabezpiecza metalowe powierzchnie przed korozją.
- Do zamków samochodowych
Zastosowanie
Smar znajduje zastosowanie: do uszczelek samochodowych, zawiasów, drzwi, łożysk, zamków, przegubów itp.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 04, 2017 19:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Sihaja pisze:Dzień dobry :)

Witaj Dorotko ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 04, 2017 19:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewciu, jak dzisiaj kopytka? Mam nadzieję że lepiej.
Mnie przed chwilą łupnęło kolano, chyba za mało dzisiaj chodziłam. Będzie smarowanie na noc.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob mar 04, 2017 19:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MB&Ofelia pisze:Ewciu, jak dzisiaj kopytka? Mam nadzieję że lepiej.
Mnie przed chwilą łupnęło kolano, chyba za mało dzisiaj chodziłam. Będzie smarowanie na noc.

W dzień jak cie mogę ale wieczór idzie i zaczyna rwać. Znów mi opatrunek przeciekł.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 04, 2017 20:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:Miauczór

Siemanko Maniusia. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 04, 2017 20:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:

Ciociu, kiedy mnie odwiedzisz? Mnie, a nie tylko mój wątek?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob mar 04, 2017 20:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

O mały włos a nie byłabym u ciebie 1 minioną środę bo koleżanka pojechała do Wrocka. Jakby chwilę wcześniej wspomniała to też bym się z nią zabrała.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 04, 2017 20:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

O mały włos a nie byłabym u ciebie 1 minioną środę bo koleżanka pojechała do Wrocka. Jakby chwilę wcześniej wspomniała to też bym się z nią zabrała.

Ciociu, to albo Ty jesteś gapa, albo ta kożelanka niedobra

MaryLux

Post » Sob mar 04, 2017 20:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Nic senność mnie ogarnia bo mało dziś spałam a jutro rano do pracy na cały dzień.
Zmienię opatrunek i kładę się spać.
Dobranoc wszystkim. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 04, 2017 20:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Koleżanka nie dobra bo powiedziała dopiero jak wracała. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 04, 2017 20:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Koleżanka nie dobra bo powiedziała dopiero jak wracała. :(

Obraź się na nią, jak i ja się obraziłam

MaryLux

[poprzednia][następna]