Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Dawno temu czyli pod koniec stycznia bądź na samym początku lutego zamówiłam na allegro pewien środek chemiczny o szerokim spektrum działania . Po kilku dniach od zamówienia okazało się ,że niestety towaru nie maja w magazynie a dostawa nastąpi dopiero za 2 tygodnie więc poproszono mnie o podanie nr konta celem zwrotu pieniędzy które zapłaciłam. Umówiłam się jednak inaczej z tą firmą mianowicie ,że poczekam na ich dostawę i gdy dostaną to niech mi prześlą. Wspólnie uzgodniliśmy ,że jeśli przesyłka nie dotrze do mnie do 1.03.2017 to podam nr konta i będę czekać na zwrot pieniędzy.Wczoraj zadzwonił do mnie pan z tej firmy z informacją ,że zakupiony przeze mnie produkt o pojemności 300 ml został wycofany ze sprzedaży a na jego miejsce wprowadzono ten sam produkt ale o pojemności 450 ml i właśnie wysłano do mnie ten większy. Zapytałam czy muszę w związku z tym coś dopłacać a pan stwierdził ,że różnicę pokryją oni bo i tak wykazałam się cierpliwością tak długo czekając.
Uważam ,że firma potraktowała mnie uczciwie .
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dawno temu czyli pod koniec stycznia bądź na samym początku lutego zamówiłam na allegro pewien środek chemiczny o szerokim spektrum działania . Po kilku dniach od zamówienia okazało się ,że niestety towaru nie maja w magazynie a dostawa nastąpi dopiero za 2 tygodnie więc poproszono mnie o podanie nr konta celem zwrotu pieniędzy które zapłaciłam. Umówiłam się jednak inaczej z tą firmą mianowicie ,że poczekam na ich dostawę i gdy dostaną to niech mi prześlą. Wspólnie uzgodniliśmy ,że jeśli przesyłka nie dotrze do mnie do 1.03.2017 to podam nr konta i będę czekać na zwrot pieniędzy.Wczoraj zadzwonił do mnie pan z tej firmy z informacją ,że zakupiony przeze mnie produkt o pojemności 300 ml został wycofany ze sprzedaży a na jego miejsce wprowadzono ten sam produkt ale o pojemności 450 ml i właśnie wysłano do mnie ten większy. Zapytałam czy muszę w związku z tym coś dopłacać a pan stwierdził ,że różnicę pokryją oni bo i tak wykazałam się cierpliwością tak długo czekając.
Uważam ,że firma potraktowała mnie uczciwie .
a co to za środek?
MB&Ofelia pisze:Ewciu, jak dzisiaj kopytka? Mam nadzieję że lepiej.
Mnie przed chwilą łupnęło kolano, chyba za mało dzisiaj chodziłam. Będzie smarowanie na noc.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
Siemanko Maniusia.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
Siemanko Maniusia.
Ciociu, kiedy mnie odwiedzisz? Mnie, a nie tylko mój wątek?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
Siemanko Maniusia.
O mały włos a nie byłabym u ciebie 1 minioną środę bo koleżanka pojechała do Wrocka. Jakby chwilę wcześniej wspomniała to też bym się z nią zabrała.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miauczór
Siemanko Maniusia.
O mały włos a nie byłabym u ciebie 1 minioną środę bo koleżanka pojechała do Wrocka. Jakby chwilę wcześniej wspomniała to też bym się z nią zabrała.
Ciociu, to albo Ty jesteś gapa, albo ta kożelanka niedobra
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:
Siemanko Maniusia.
Ciociu, to albo Ty jesteś gapa, albo ta kożelanka niedobra
Koleżanka nie dobra bo powiedziała dopiero jak wracała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości