Tosieńka

Moderator: Estraven

megan72 pisze:Klaudia, piękne wspomnienie napisałaś. A zdjęcię Kitusi podążającej za Maciusiem... rozwala.
Gratuluję zaproszenia do grona członków cechu. Brawo!
Wiesz, dopiero na dzisiejszych zdjęciach zobaczyłam, jak fajne płomyki ma na sierści Marysia.
klaudiafj pisze:megan72 pisze:Klaudia, piękne wspomnienie napisałaś. A zdjęcię Kitusi podążającej za Maciusiem... rozwala.
Wiesz, dopiero na dzisiejszych zdjęciach zobaczyłam, jak fajne płomyki ma na sierści Marysia.
![]()
![]()
![]()
Dziękuję

waanka pisze:klaudiafj pisze:megan72 pisze:Klaudia, piękne wspomnienie napisałaś. A zdjęcię Kitusi podążającej za Maciusiem... rozwala.
![]()
![]()
![]()
Dziękuję
Ja to już się Klaudii nie mogę nachwalić![]()
Znowu fajna opowieść

klaudiafj pisze:Przypomniał mi się sen z dzisiejszej nocy. Śniło mi się, że się obudziłam w środku nocy, poszłam do salonu a tam moje koty i ... Kitusia i Maciuś! Siedzą na dywanie z Marysią i Tosią. Jeden na chlebek, drugi inaczej, tak jak zwykle, wygodnie, jakby nigdy nic. Wołam m. - Michał, Michał - ten się budzi, zagląda do salonu, a ja mu pokazuje na dywan - patrz! Przyszła do nas Kitusia i Maciuś! - ucieszył się. Nie wiem co potem było, wyszłam z salonu, a jak wróciłam już ich nie byłoPierwszy raz mi się przyśniły RAZEM! Czy to znak??
Moje:![]()
klaudiafj pisze:A tu Maryś z wczoraj:

Przecież nie mam takiej dużej toalety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 680 gości