Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 126!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Konkursy na miss i mistera miau.

Ankieta wygasła Pt mar 03, 2017 13:39

tak chcę wznowienia konkursu
19
86%
nie nie chcę wznowienia konkursu
0
Brak głosów
jest mi to obojętne
3
14%

Liczba głosów : 22

Post » Pt lut 24, 2017 13:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:Od wczoraj mamy nowego chłopaka szkolącego się. Przyjechał z Legnicy czy Legionowa nie pamiętam ale to koło Warszawy. Całkiem sympatyczny. Obrotny, robotny i nie miga się od pracy. Chętnie słucha i uczy się nowych rzeczy. Dziś przeszkoliłam go z mojego stoiska. Słuchał z zapartym tchem to co mówiłam i bardzo mu się podobało. Później chwalił mnie do kierowniczki ,że ciekawie opowiadam , przyjemnie się mnie słucha i bardzo dużo się ode mnie nauczył.Nawet stanął za mnie na stoisku jak poszłam na przerwę.
Trochę fantazja pogoniła za to kierowniczkę z pierwszej zmiany. Dostałyśmy po pączku od cukiernika który nam dostarcza. Pozwoliła dziewczynom zjeść po pączku, odłożyła jednego dla swojej zmienniczki a nas miała gdzieś bo resztę pączków kazała sprzedać.
Ja mam w nosie tego pączka i to czy go zjem czy nie ale tak po świńsku się nie robi.

co za babsko okropne
przecież nie płaciła za nie ze swojej kieszeni, gdyby tak miało być to zadna by paczka nie dostała

u na strasznie wieje, głowę chce urwać i jeszcze co jakiś czas zacina deszczem, aż sie nie chce wychodzic z domu :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lut 24, 2017 13:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Od wczoraj mamy nowego chłopaka szkolącego się. Przyjechał z Legnicy czy Legionowa nie pamiętam ale to koło Warszawy. Całkiem sympatyczny. Obrotny, robotny i nie miga się od pracy. Chętnie słucha i uczy się nowych rzeczy. Dziś przeszkoliłam go z mojego stoiska. Słuchał z zapartym tchem to co mówiłam i bardzo mu się podobało. Później chwalił mnie do kierowniczki ,że ciekawie opowiadam , przyjemnie się mnie słucha i bardzo dużo się ode mnie nauczył.Nawet stanął za mnie na stoisku jak poszłam na przerwę.
Trochę fantazja pogoniła za to kierowniczkę z pierwszej zmiany. Dostałyśmy po pączku od cukiernika który nam dostarcza. Pozwoliła dziewczynom zjeść po pączku, odłożyła jednego dla swojej zmienniczki a nas miała gdzieś bo resztę pączków kazała sprzedać.
Ja mam w nosie tego pączka i to czy go zjem czy nie ale tak po świńsku się nie robi.

co za babsko okropne
przecież nie płaciła za nie ze swojej kieszeni, gdyby tak miało być to zadna by paczka nie dostała

u na strasznie wieje, głowę chce urwać i jeszcze co jakiś czas zacina deszczem, aż sie nie chce wychodzic z domu :(

Wciąż się zastanawiam jak można się tak zmienić i jak stanowisko uderza do głowy.
U nas też strasznie wieje, pada deszcz a teraz nawet zaczął deszcz z drobnym śniegiem.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lut 24, 2017 13:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Za 15 min wychodzę a w ta pogodę bardzo mi się nie chce.
Pocieszam się tylko że jeszcze tylko dziś do 22,30 i jutro na 9,30 do 18,30 i do końca miesiąca wolne.
Miłego mimo wszystko dzionka życzę. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 24, 2017 15:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewciu, współczuję bolących kopytek. Ale coś chyba jest na rzeczy z tą pogodą, u nas też wieje, a ja wczoraj ledwo do domu doszłam bo mi po drodze lewe kolanko dało do wiwatu. Dziś też trochę kuśtykam.
Kierowniczki też współczuję. Oszczędność jeszcze można zrozumieć, bo chyba każdy jak ma możliwość zaoszczędzić to skorzysta, ale są granice. A niby-oszczędzanie na kimś wykracza poza te granice.

PS. Mi dzisiaj w pracy jedna osoba podniosła ciśnienie, nawet mi się kląć nie chciało, ręce i biust opadają. Obym tylko ja nie oberwała za tą osobę :strach:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lut 24, 2017 20:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Proszę nie obrażać Legnicy posądzeniem o bliskość Warszawy - przeca to (prawie) dzielnica Wrocławia

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lut 24, 2017 22:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:Proszę nie obrażać Legnicy posądzeniem o bliskość Warszawy - przeca to (prawie) dzielnica Wrocławia

Chyba legniczanie niektórzy mogą się poczuć urażeni :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 25, 2017 1:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MB&Ofelia pisze:Ewciu, współczuję bolących kopytek. Ale coś chyba jest na rzeczy z tą pogodą, u nas też wieje, a ja wczoraj ledwo do domu doszłam bo mi po drodze lewe kolanko dało do wiwatu. Dziś też trochę kuśtykam.
Kierowniczki też współczuję. Oszczędność jeszcze można zrozumieć, bo chyba każdy jak ma możliwość zaoszczędzić to skorzysta, ale są granice. A niby-oszczędzanie na kimś wykracza poza te granice.

PS. Mi dzisiaj w pracy jedna osoba podniosła ciśnienie, nawet mi się kląć nie chciało, ręce i biust opadają. Obym tylko ja nie oberwała za tą osobę :strach:

Mnie też dzisiaj podniosło się ciśnienie w pracy . :evil: Jak weszłam we wtorek do sklepu podałam jednej z kierowniczek która właśnie robiła grafik dni w których potrzebuję mieć wolne na pijawki. Zrobiła ten grafik i było ok. Dziś przyszła główna kierowniczka i całkowicie pozmieniała już zrobiony grafik. Nie mam wolnych dni wtedy kiedy potrzebuje tylko dostałam pojedyncze co jakiś czas albo po trzy lub cztery w kupie kosztem urlopu. Wkurzyłam się na to bo nie poto podajesz prośby grafikowe o wolne dni by ci zostały zmienione w niemal ostatniej chwili a poza tym dlaczego firma narzuca mi termin urlopu nie wtedy kiedy mnie jest on potrzebny. W lutym miałam zaplanowany jeden dzień a dano mi dwa. W marcu nie planowałam urlopu a wstawiono mi cztery dni. Czyli w ten sposób pozbawiono mnie już 6 dni urlopu.W czerwcu mam zaplanowane 10 dni na remont i we wrześniu kolejne 10 dni i w ten sposób pozbawią mnie całego urlopu tegorocznego. A jak np. zachoruję i będę potrzebowała kilku dni urlopu by dojść do siebie nie idąc na zwolnienie to okaże się ,że już nie mam z czego. Czy firma ma prawo dysponować moim urlopem według swojego widzimisię a nie według tego jak miałam rozplanowany urlop na dany rok ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 25, 2017 1:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:Proszę nie obrażać Legnicy posądzeniem o bliskość Warszawy - przeca to (prawie) dzielnica Wrocławia

Dlatego napisałam ,że Legnica albo Legionowo i w ostatniej chwili przypomniało mi się ,że chodzi o to miasto położone najbliżej Warszawy.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 25, 2017 1:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MalgWroclaw pisze:

:201494 :201494 :201494 :201494
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 25, 2017 1:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Nic idę spać bo rano do pracy.
Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie :mrgreen:
Dobranoc ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 25, 2017 9:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:Nic idę spać bo rano do pracy.

już głosowalismy :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 25, 2017 19:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MalgWroclaw pisze:

Posądzeniem o bliskość Warszawy na pewno. A dla mnie Legnica jest takim samym miastem rodzinnym jak Wrocław: miałam (i mam) tam sporo rodziny. Teraz bywam tam rzadziej, dawniej spędzałam w Legnicy prawie tyle samo czasu co we Wrocławiu.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 25, 2017 20:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Nic idę spać bo rano do pracy.

już głosowalismy :ok:

Dziękuję . Dziesiątego sprawdzę wynik głosowania i podejmę decyzję.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 25, 2017 20:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:
MalgWroclaw pisze:

Posądzeniem o bliskość Warszawy na pewno. A dla mnie Legnica jest takim samym miastem rodzinnym jak Wrocław: miałam (i mam) tam sporo rodziny. Teraz bywam tam rzadziej, dawniej spędzałam w Legnicy prawie tyle samo czasu co we Wrocławiu.

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 25, 2017 21:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Idę spać bo padam na nos. Dobrej nocki wszystkim. :)
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]