Szylkretki są piękne- 167:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2017 17:18 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

klaudiafj pisze:Ano, widzę właśnie że znam te produkty niektóre - już wiem skąd je mają sprzedawcy 8)

Lepiej poczekaj czy coś przyjdzie.

A jak coś kosztuje 2$ na przykład to płacisz tylko 2$ bez przesyłki?

Jeśli pisze, że darmowa wysyłka, to tak. Przy większości pisze. Zaplaciłam za zegarek dokładnie tyle, jaka jest cena.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 21, 2017 18:31 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Śliczny zegerek :)

"miliony produktów" piszesz... Jezus Maria, ale mi coś pokazałaś - koniec ze mną Obrazek
Bożenko :201494 :201494 :201494 są ciuszki dla dziewczynek i zabawki :1luvu:
Na razie co prawda nic nie rozumiem i widzę tylko kilka sztuk sukienek ale jakoś będzie trzeba się rozeznać - tylko ja kiepska jestem w takich sprawach :(
A Ty sobie przeliczasz ile zapłacisz? Jak pisze np. $6,77 to obliczasz po kursie dolara u nas? I możesz sobie włożyć do koszyka różne produkty od różnych osób czy od jednego - bo pisałaś, że kupowałaś od Pana Ja-kiegoś ? I potem jak chcesz zapłacić to jak? A adres? Płacisz jak otrzymasz zrozumiałam, to tak Ci przysyłają za darmo i bez opłaty??
Przepraszam, że tyle pytań ale jestem niesamowicie podekscytowana Twoim wynalazkiem :mrgreen: Jak mam sama sobie szukać to się nie obrażę :D wiem, że trudno to wytłumaczyć wszystko i trzeba się rozeznać, zresztą piszesz, że są poradniki. Ale tak troszkę jeśli możesz zdradź :)
A ciuszki dla dorosłych też są?

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto lut 21, 2017 18:41 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Nelly pisze:Śliczny zegerek :)

"miliony produktów" piszesz... Jezus Maria, ale mi coś pokazałaś - koniec ze mną Obrazek
Bożenko :201494 :201494 :201494 są ciuszki dla dziewczynek i zabawki :1luvu:
Na razie co prawda nic nie rozumiem i widzę tylko kilka sztuk sukienek ale jakoś będzie trzeba się rozeznać - tylko ja kiepska jestem w takich sprawach :(
A Ty sobie przeliczasz ile zapłacisz? Jak pisze np. $6,77 to obliczasz po kursie dolara u nas? I możesz sobie włożyć do koszyka różne produkty od różnych osób czy od jednego - bo pisałaś, że kupowałaś od Pana Ja-kiegoś ? I potem jak chcesz zapłacić to jak? A adres? Płacisz jak otrzymasz zrozumiałam, to tak Ci przysyłają za darmo i bez opłaty??
Przepraszam, że tyle pytań ale jestem niesamowicie podekscytowana Twoim wynalazkiem :mrgreen: Jak mam sama sobie szukać to się nie obrażę :D wiem, że trudno to wytłumaczyć wszystko i trzeba się rozeznać, zresztą piszesz, że są poradniki. Ale tak troszkę jeśli możesz zdradź :)
A ciuszki dla dorosłych też są?

Dolar pi razy oko 4 zł. No to wszystko razy 4. Zegarek mnie wyniósł jakieś 10-11 zł. Tak, z tego co wiem, można dawać do koszyka różne towary.
Najpierw musisz się zarejestrować na Ali. A jak już wybierzesz towar, i dasz kup teraz, to przechodzisz do wypełnienia formularza z adresem i danymi. Potem do płatności. Płaci się kartą. Najlepiej pójść do banku po e-kartę, tylko do płatności wirtualnych, bo podajesz dane karty-nr i kod. Ja osobiście nie odważyłabym się podaniem danych karty z głównego konta. Aczkolwiek podobno całkiem bezpieczne i niektórzy nie mają z tym żadnego problemu. 8) My jesteśmy w ing, jak czegoś nie wiesz, pani Cię poprowadzi krok po kroku jak zamówić kartę. I na tę wirtualną wpłacasz sobie kaskę pred transakcją, więc ono jest puste,nikt Ci nic nie ukradnie. :P No ja osobiście zakochałam się pierścionkach, naszyjnikach z kotkami, zegarkach i portfelach. :1luvu:

O zabawkach gdzieś czytałam, jest mnóstwo różnych, i ciuszków i zabawek. Ale. Z ciuszkami podobno trzeba być ostrożnym, a na pewno trzeba je kilka razy wyprać.

Przesyłka większości towarów darmowa. Płacisz , ale pieniądze trafiają na Ali, a dopiero, jak potwierdzisz, że otrzymałaś towar, przesyłają do sprzedawcy. A jak minie 60 dni i nie zareagujesz, to wpłacają tak czy siak sprzedawcy. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 21, 2017 18:54 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Coś chyba się zmieniło z TOTW ...
Moje wcinały aż im się uszy trzęsły - Taste of the Wild Rocky Mountain Feline (ta druga im nie szła), ale ostatnio trudno było ją kupić.
Wzięłam więc opakowanie 7 kg (w końcu ma 7 sztuk do wykarmienia), ale koty zaczęły wybrzydzać ... niby jedzą, ale połowa zostaje w miskach :(
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto lut 21, 2017 18:58 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Kotina pisze:Coś chyba się zmieniło z TOTW ...
Moje wcinały aż im się uszy trzęsły - Taste of the Wild Rocky Mountain Feline (ta druga im nie szła), ale ostatnio trudno było ją kupić.
Wzięłam więc opakowanie 7 kg (w końcu ma 7 sztuk do wykarmienia), ale koty zaczęły wybrzydzać ... niby jedzą, ale połowa zostaje w miskach :(

O qrka, widocznie coś nie tak. Cała moja trójka nie ruszy tego żółtego. :cry: :cry: A jedzą od kilku lat, smakował..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 21, 2017 21:56 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Coś zmienili w składzie.....mój dostał alergii na fota.

Lecimy na indyczej greenwoods.

Tonę pod papierami.....Ale doczytam.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto lut 21, 2017 22:01 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

anulka111 pisze:Coś zmienili w składzie.....mój dostał alergii na fota.

Lecimy na indyczej greenwoods.

Tonę pod papierami.....Ale doczytam.

Niedobrze. Spróbuję jeszcze z tą grugą, ale jak zareagują tak samo, jestem w czarnej d...e. :?
Miłego papoerkowania! 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 21, 2017 22:43 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Moze sie uda
Ostatnio edytowano Wto lut 21, 2017 23:51 przez anulka111, łącznie edytowano 1 raz
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto lut 21, 2017 22:45 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

:ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 22, 2017 0:07 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Dzięki za wyjaśnienia :)
Ale ciuszki dla dzieci tanie nie są, najpierw trafiłam na w miarę tanią sukienkę i się ucieszyłam, że są niedrogie ale jak np. leginsy z Krainą Lodu kosztują ponad 40 zł w przeliczeniu to jest drożej niż na allegro (licencja Disneya do 30 zł) lub jak przy droższej przesyłce i towarze to powiedzmy prawie tak samo. Bluzy ładne ok 80 zł na 4 lata, piżamki na 4 lata 60 zł :strach: To mnie nie stać na zakupy tam :) Muszę chyba w większości zostać przy Peppco, KiK-u i używanych :wink: Choć może na jakąś super sukienkę się skuszę - jak ogarnę :)
Na pewno są różne ceny trzeba przejrzeć tak jakoś trafiłam akurat na drogie może.
Na pewno są różne towary i różne ceny - zegarki faktycznie warto. A widziałaś/są może ozdoby do włosów dla dzieci? Nie mogę trafić. A portfele pod jakim "hasłem" są?
Już Cię nie męczę :201494
Mam problem bo nie mogę nic "włożyć w ulubione", pisze, że dodano a nie ma. jak otworzę "organizuj ulubione" to tam widnieje, że jest no ale otworzyć nie idzie tamtędy, nie wiem co mi się stało - może mała mi znowu pogrzebała coś :?

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro lut 22, 2017 5:38 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

:P cześć Skoro świt
Wstaje przed słońcem :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lut 22, 2017 7:01 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Hej :)
Nie wiem, jak to się stało, że nie miałam od Was powiadomień. A teraz tyle stron do nadrobienia..... Zdjęcia dziewczynek i w ogóle... kiedy ja to nadrobię?
Dziewczyny, super że jesteście :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro lut 22, 2017 7:47 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Sihaja pisze:Hej :)
Nie wiem, jak to się stało, że nie miałam od Was powiadomień. A teraz tyle stron do nadrobienia..... Zdjęcia dziewczynek i w ogóle... kiedy ja to nadrobię?
Dziewczyny, super że jesteście :)

Słonko, nie ma nic do nadrobienia, tylko zdjęcia przelecieć. :ryk: doberek poranne :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 22, 2017 7:57 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Nelly pisze:Dzięki za wyjaśnienia :)
Ale ciuszki dla dzieci tanie nie są, najpierw trafiłam na w miarę tanią sukienkę i się ucieszyłam, że są niedrogie ale jak np. leginsy z Krainą Lodu kosztują ponad 40 zł w przeliczeniu to jest drożej niż na allegro (licencja Disneya do 30 zł) lub jak przy droższej przesyłce i towarze to powiedzmy prawie tak samo. Bluzy ładne ok 80 zł na 4 lata, piżamki na 4 lata 60 zł :strach: To mnie nie stać na zakupy tam :) Muszę chyba w większości zostać przy Peppco, KiK-u i używanych :wink: Choć może na jakąś super sukienkę się skuszę - jak ogarnę :)
Na pewno są różne ceny trzeba przejrzeć tak jakoś trafiłam akurat na drogie może.
Na pewno są różne towary i różne ceny - zegarki faktycznie warto. A widziałaś/są może ozdoby do włosów dla dzieci? Nie mogę trafić. A portfele pod jakim "hasłem" są?
Już Cię nie męczę :201494
Mam problem bo nie mogę nic "włożyć w ulubione", pisze, że dodano a nie ma. jak otworzę "organizuj ulubione" to tam widnieje, że jest no ale otworzyć nie idzie tamtędy, nie wiem co mi się stało - może mała mi znowu pogrzebała coś :?

Portfele są ppd..portfele.. :lol: nie wiem, gdzie szukałaś. Jak będziesz szukać następnym razem, daj filtr, np. do. 10$. Przykładowo. Do wyskoczą ceny tylko do tej kwoty. I raczej jest nieprawdoppdobne, żeby ten sam towar był w tej samej choćby cenie. Ale oczywiście, że są też rzeczy droższe. O ciuszkach dziecięcych czytałam gdzieś, że bardzo tanio,i ktoś zamawiał właśnie duże ilości. Tyle, że trzeba prać. Ozdbób do włosów nie szukałam, popatrzę, czy coś znajdę, to dam znać.Ja wczoraj zamówiłam jeszcze poerścionek-pytanie, czy trafiłam z rozmiarówką :lol: , i portfel. Tańszy, ale już mam na uwadze taki z kota,i za niecałe 7 $. Piękny! Ale nie wszystko na raz. :P .
Proszę-do włosów.
https://www.aliexpress.com/wholesale?lt ... st=0&tc=af
Ostatnio edytowano Śro lut 22, 2017 8:33 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 22, 2017 7:58 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Moli25 pisze::P cześć Skoro świt
Wstaje przed słońcem :ryk:

Rannytaszek jesteś! :D hejka Molcie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]