Nelly pisze:Śliczny zegerek
"miliony produktów" piszesz... Jezus Maria, ale mi coś pokazałaś - koniec ze mną

Bożenko

są ciuszki dla dziewczynek i zabawki

Na razie co prawda nic nie rozumiem i widzę tylko kilka sztuk sukienek ale jakoś będzie trzeba się rozeznać - tylko ja kiepska jestem w takich sprawach
A Ty sobie przeliczasz ile zapłacisz? Jak pisze np. $6,77 to obliczasz po kursie dolara u nas? I możesz sobie włożyć do koszyka różne produkty od różnych osób czy od jednego - bo pisałaś, że kupowałaś od Pana Ja-kiegoś ? I potem jak chcesz zapłacić to jak? A adres? Płacisz jak otrzymasz zrozumiałam, to tak Ci przysyłają za darmo i bez opłaty??
Przepraszam, że tyle pytań ale jestem niesamowicie podekscytowana Twoim wynalazkiem

Jak mam sama sobie szukać to się nie obrażę

wiem, że trudno to wytłumaczyć wszystko i trzeba się rozeznać, zresztą piszesz, że są poradniki. Ale tak troszkę jeśli możesz zdradź
A ciuszki dla dorosłych też są?
Dolar pi razy oko 4 zł. No to wszystko razy 4. Zegarek mnie wyniósł jakieś 10-11 zł. Tak, z tego co wiem, można dawać do koszyka różne towary.
Najpierw musisz się zarejestrować na Ali. A jak już wybierzesz towar, i dasz kup teraz, to przechodzisz do wypełnienia formularza z adresem i danymi. Potem do płatności. Płaci się kartą. Najlepiej pójść do banku po e-kartę, tylko do płatności wirtualnych, bo podajesz dane karty-nr i kod. Ja osobiście nie odważyłabym się podaniem danych karty z głównego konta. Aczkolwiek podobno całkiem bezpieczne i niektórzy nie mają z tym żadnego problemu.

My jesteśmy w ing, jak czegoś nie wiesz, pani Cię poprowadzi krok po kroku jak zamówić kartę. I na tę wirtualną wpłacasz sobie kaskę pred transakcją, więc ono jest puste,nikt Ci nic nie ukradnie.

No ja osobiście zakochałam się pierścionkach, naszyjnikach z kotkami, zegarkach i portfelach.

O zabawkach gdzieś czytałam, jest mnóstwo różnych, i ciuszków i zabawek. Ale. Z ciuszkami podobno trzeba być ostrożnym, a na pewno trzeba je kilka razy wyprać.
Przesyłka większości towarów darmowa. Płacisz , ale pieniądze trafiają na Ali, a dopiero, jak potwierdzisz, że otrzymałaś towar, przesyłają do sprzedawcy. A jak minie 60 dni i nie zareagujesz, to wpłacają tak czy siak sprzedawcy.