Ptaś już w NOWYM DOMKU!!!kciuki za aklimatyzację!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 01, 2005 14:42

Corse pisze:oczywiście zaproszę Agatę na forum, żeby osobiście napisała coś o Ptasieńku, tyle że ona ma net tylko w pracy (narazie ;) ) i dlatego najwcześniej napisze coś w środę...
ale wczoraj dostałam od niej smsa, że i ona i dzieci są kotem zachwyceni :) mimo, że Ptaś nadal bardzo nieśmiały i raczej spod łóżka się nie wychyla :) jednak z tego co pisze, jest spokojny i coraz częściej zwycięża ciekawość otoczenia ;)
a ja naprawdę bardzo się cieszę :dance: , bo wiem że oddałam mojego wychowanka w bardzo dobre ręce :) i pomimo, że jast daleko i pewnie już nigdy go nie zobaczę ( w realu, bo o zdjęcia to ja już Agatę wymęcze :twisted: ) to jestem szczęśliwa ;)

i jeszcze raz chciałam wam wszystkim podziękować :) gdyby nie wy, to nie wiem co by było z Ptasiem (zwłaszcza Tobie Aniu :king: ) i po raz kolejny widać, że forumowe kciuki są niezawodne :D

Bardzo się cieszę z domku dla Ptasia.. :D Ale to ja chciałam podziękować Tobie Corse.. :D :D Żeby nie Ty, Ptaś pewnie nadal siedziałby z rodzeństwem w zamkniętej na głucho piwnicy.. A tak, dzięki temu, że go zabrałaś, karmiciele krówek ostatecznie zdecydowali, że zabierają drugą krówkę do siebie na stałe.. A Pysia może spokojnie czekać u mnie na swój domek.. Ja nie byłam w stanie zabrać wszystkich trzech maluchów do siebie.. To, że zabrałaś Ptasia było początkiem całej akcji, dzięki której wszystkie koty zostały zabrane z piwnicy..

Dziękuję Ci bardzo.. również w imieniu mojej Mrówki i jej dzieci.. Teraz wreszcie mogę powiedzieć Mrówce, że wszystkie jej dzieci są bezpieczne i kochane.. :D :D :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie maja 01, 2005 16:08

:oops: :oops: :oops: :oops: bardzo bardzo się cieszę, że jadnak mogłam pomóc...niełatwo było przekonać mamę :) najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze :) teraz tylko Pysi znajdziemy jakiś fajny domek (chyyba, że ona ma już swój domek :wink: :wink: :wink: ?) i pełnia szczęścia ;)

Corse

Od: Śro sie 06, 2003 15:18

Post » Nie maja 01, 2005 16:11

Corse pisze::oops: :oops: :oops: :oops: bardzo bardzo się cieszę, że jadnak mogłam pomóc...niełatwo było przekonać mamę :) najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze :) teraz tylko Pysi znajdziemy jakiś fajny domek (chyyba, że ona ma już swój domek :wink: :wink: :wink: ?) i pełnia szczęścia ;)

Tym bardziej wielkie dzięki, dla Mamy również.. :D :D
A na relację z nowego domku Ptasia bardzo czekam..

aamms

Post » Czw wrz 03, 2009 8:04 Re:

aamms pisze:
Corse pisze::oops: :oops: :oops: :oops: bardzo bardzo się cieszę, że jadnak mogłam pomóc...niełatwo było przekonać mamę :) najważniejsze, że wszystko skończyło się dobrze :) teraz tylko Pysi znajdziemy jakiś fajny domek (chyyba, że ona ma już swój domek :wink: :wink: :wink: ?) i pełnia szczęścia ;)

Tym bardziej wielkie dzięki, dla Mamy również.. :D :D
A na relację z nowego domku Ptasia bardzo czekam..

No i nadal czekam na relację z domku..
Corse, nie wiesz co u Ptasia słychać?

aamms

[poprzednia]