10 zł od czarno czarni już jest

Moderator: Estraven
Lidka pisze:Z tym szukaniem dotychczasowych opiekunów jest różnie. Ja do tej pory żałuję, że w ubiegłym roku znalazłam.
Do moich wetek przywiózł ktoś kota potrącona go na oczach tego kogoś. Kotka była w bardzo złym stanie, tak, że nawet myślały o eutanazji. Ale zdecydowały o leczeniu. Dwa dni i była na kroplówkach i potem został jej taki przykurcz głowy. Facet, który ją przywiózł rozpytywał w okolicy wypadku ale nikt się nie znalazł. Ogłoszeń zero. Więc dałam ogłoszenie do gazety lokalnej. Że kotka z problemami neurologicznymi po wypadku szuka domu. No znaleźli się "opiekuni". Miała mieć sterylkę nawet na koszt gminy - nie pozwolili. Zaczęli policją straszyć, awanturować się. Z awantur ą zapłacili za całość leczenia bo wnuczki chciały mieć takie same śliczne koteczki. A w ogóle to po co do weta zabierali sama by se trochę położyła i wróciła do domu jak zawsze.
Doszły tej pory mam wyrzuty sumienia, że oddaliśmy bez sterylkę i że w ogóle oddaliśmy.
ego
dorcia44 pisze: ,na stronie schronu jest ogłoszenie o znalezieniu kota ,dzis będzie ogłoszenie na OLX.
dorcia44 pisze:Moja Yoko(sunia) zaginęła tyle lat temu ,a ogłoszenia idą cały czas .
dorcia44 pisze:Swoją drogą ,ile on emocji wniósł w ten ospały wątek ,jak się rozrósł
Koniczynka47 pisze:Bardzo dobrze, widzę, że poszłaś po rozum do głowy.
ewar pisze:Koniczynka47 pisze:Bardzo dobrze, widzę, że poszłaś po rozum do głowy.
Dorota na pewno się ucieszy z twojej pochwały, bardzo jej tego brakowało.Tak wyczulam.
dorcia44 pisze:Tak to bywa z właścicielami![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 231 gości