Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 126!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Konkursy na miss i mistera miau.

Ankieta wygasła Pt mar 03, 2017 13:39

tak chcę wznowienia konkursu
19
86%
nie nie chcę wznowienia konkursu
0
Brak głosów
jest mi to obojętne
3
14%

Liczba głosów : 22

Post » Czw lut 09, 2017 16:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 11

Ewa L. pisze:
MalgWroclaw pisze:dobrze, że złapani

A skąd.
Jak dziewczyny za nimi chodziły to zostawiali koszyki i wychodzili a ten ostatni wyszedł i za parę minut wrócił i ukradł kilka pudełek kapsułek piorących. Raban się zrobił i jedna z koleżanek która właśnie wychodziła do domu i robiła jeszcze zakupy trzasnęła go koszykiem po plecach prawie łamiąc koszyk a skurwiel i tak zwiał.
Prawda jest taka ,że nasze działania jakiekolwiek zdają się psu na budę. Ja się ze złodziejem szarpać nie będę narażając swoje zdrowie i życie bo nie wiadomo na jakiego debila się trafi a jeżeli się trafi taki co dobrowolnie uda się na zaplecze by tam czekać na policję którą się za każdym razem wzywa to gdy policja przyjedzie zostaje spisany i wypuszczany . Po kilkukrotnym złapaniu wystawiają mu mandat za 500 zł i sprawa się na tym kończy. Dla mnie kradzież to kradzież bez względu na to czy kradną za kilkanaście czy kilkaset złotych.

szkoda się narażać bo moze jeszcze gdzieś się zaczaić jak będziecie wychodzić w środku nocy ze sklepu
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lut 09, 2017 21:05 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Byłam , wróciłam i jestem.
Dziś robiłyśmy drugą nogę której dawno nie ruszałyśmy. Trzy były w miejsce gdzie ostatnio odczuwałam ból czyli piszczel a trzy w miejsce opuchniętej kostki. Myślałyśmy ,że w tą opuchlinę nie będą chciały gryźć ale złapały bezproblemowo. Mam nadzieję ,że to pomoże bo na lewej kostce opuchlizna jest znacznie mniejsza choć nadal jest. Dostałam półtorej strzykawki krwi na maseczkę i jutro robię sobie maseczkę sama.
Wstawiłam sobie pralkę bo muszę wyprać kurtkę bo zaczęła mi się już świecić przy kołnierzu. Mam nadzieję ,że do jutra wyschnie.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lut 09, 2017 21:05 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze::201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 09, 2017 21:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:Byłam , wróciłam i jestem.
Dziś robiłyśmy drugą nogę której dawno nie ruszałyśmy. Trzy były w miejsce gdzie ostatnio odczuwałam ból czyli piszczel a trzy w miejsce opuchniętej kostki. Myślałyśmy ,że w tą opuchlinę nie będą chciały gryźć ale złapały bezproblemowo. Mam nadzieję ,że to pomoże bo na lewej kostce opuchlizna jest znacznie mniejsza choć nadal jest. Dostałam półtorej strzykawki krwi na maseczkę i jutro robię sobie maseczkę sama.
Wstawiłam sobie pralkę bo muszę wyprać kurtkę bo zaczęła mi się już świecić przy kołnierzu. Mam nadzieję ,że do jutra wyschnie.

A jak nie wyschnie?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lut 09, 2017 21:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:

A jak nie wyschnie?

Jak nie wyschnie to Ewcia będzie jutro chodziła ubrana w mruczące kocie futerka :wink: :lol:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lut 09, 2017 21:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:

A jak nie wyschnie?

To jutro siedzę w domu ale na pewno wyschnie bo w domu ciepło a jak powieszę przy kaloryferze to tym bardziej.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 09, 2017 21:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:

A jak nie wyschnie?

Jak nie wyschnie to Ewcia będzie jutro chodziła ubrana w mruczące kocie futerka :wink: :lol:

Oj nie bo mi jeszcze futerka zmarzną.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 09, 2017 22:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Wyprałam , powiesiłam .......i mam wrażenie ,że się w domu ochłodziło. :roll:
Dziewczynki gotowe na lulu, jeszcze jakieś małe chrup, chrup przed snem i idziemy spać.
Dobranoc wszystkim. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 09, 2017 23:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Jak widzę reklamę Gwiezdnych Wojen od razu widzę Twój wpis o tym jak bardzo lubisz ten film :mrgreen:
No wiec w TVN w niedziele po 21 bedzie :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lut 10, 2017 8:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Moli25 pisze:Jak widzę reklamę Gwiezdnych Wojen od razu widzę Twój wpis o tym jak bardzo lubisz ten film :mrgreen:

O! Która część?
I dlaczego tak późno... :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lut 10, 2017 10:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Moli25 pisze:Jak widzę reklamę Gwiezdnych Wojen od razu widzę Twój wpis o tym jak bardzo lubisz ten film :mrgreen:

Uwielbiam :201453 :201453 :201453 To film z mojego dzieciństwa i nawet z tatą byłam w kinie na Imperium .
Mam wszystkie części na DVD łącznie z tą ostatnia Przebudzenie Mocy.Właśnie wczoraj widziałam reklamę w TVN :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 10, 2017 10:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

MB&Ofelia pisze:

O! Która część?
I dlaczego tak późno... :roll:

Pierwsza część Mroczne widmo.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 10, 2017 12:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Gdyby ktoś chciał sie zapoznać z tematem zapraszam.
https://www.facebook.com/groups/3703880 ... page_panel
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 10, 2017 12:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 40 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:Wyprałam , powiesiłam .......i mam wrażenie ,że się w domu ochłodziło. :roll:
Dziewczynki gotowe na lulu, jeszcze jakieś małe chrup, chrup przed snem i idziemy spać.
Dobranoc wszystkim. :1luvu:

a dzisiaj było chrup, chrup? jak koteczkom smakują nowosci?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]