Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Wpłaty:
Przekazane do Marysi zostało 1275 zł.
1075 zł z wpłat na Moli25 konto + 120 zł na konto Marysi od cichego wielbiciela.
MB&Ofelia z bazarku - 35 zł
Koszta leczenia:
pomoc doraźna - 219 zł
USG w dniu 9.01.17 - 120 zł
taxi Ineczkowe - 140,25 zł (brak jednego paragonu z dnia 8.01.17 )
wizyty u p. weterynarz prowadzącej - 15 zł w dn. 9.01.17 - gdzieś jest paragon, jak się znajdzie to wstawię
- 150 zł za wcześniejsze iniekcje leków od momentu kiedy Ineczka zaczęła mieć problemy z pęcherzem. Kwota do potwierdzenia przez Marysię
- 100 zł kremacja
Łączne koszty: ok.744,25 zł
Podsumowując zostało:
1275 zł – 744,25 zł = 530,75 zł
MaryLux pisze:Staram się trzymać. Wczoraj z Dyktaturą wyrzuciłyśmy kuwety i zniszczone zabawki. Jedzenie (kilka saszetek) i trochę żwiru wzięła do domu Dyktatura. Zostało trochę dobrych miseczek, zabawek, kocyków.
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Staram się trzymać. Wczoraj z Dyktaturą wyrzuciłyśmy kuwety i zniszczone zabawki. Jedzenie (kilka saszetek) i trochę żwiru wzięła do domu Dyktatura. Zostało trochę dobrych miseczek, zabawek, kocyków.
To może jakiś dt by przygarnął. Kuwety pewnie też fundacja by wzięła.
Dyktatura pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Staram się trzymać. Wczoraj z Dyktaturą wyrzuciłyśmy kuwety i zniszczone zabawki. Jedzenie (kilka saszetek) i trochę żwiru wzięła do domu Dyktatura. Zostało trochę dobrych miseczek, zabawek, kocyków.
To może jakiś dt by przygarnął. Kuwety pewnie też fundacja by wzięła.
Kuwety się już nie bardzo nadawały.
Ale jest do wzięcia tunel, drapaczek, miski, bardzo dużo zabawek, kocyki...
Puszeczki z karmą dla kota z chora tarczycą.
agusialublin pisze:A ja bym się nie zdziwiła jak Inusia przyśle nową kocinę do Mary
Myszolandia pisze:Dyktaturo i ja dziękuję,ze byłaś wczoraj z Marysią i,ze Marysia moze na Ciebie liczyć
Dziekuję również za bardzo miły pogadulec,w sumie ta nasza pogadanka,dała mi parę pomysłów na pewną kwestię
FElunia pisze:No właśnie. Napisałam Marysi, że Inusia wróci w innym futerku, gdy będzie wiedziała, że Marysia jest już na to gotowa. Może lepiej mieć gotowe zabawki itp. Bo na pewno kocie szczęście zawita pod Twój dach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 189 gości