Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:MB&Ofelia pisze:Dobra, koniec na dziś, reszta wykańczania jutro. Myju-myju i idę wypróbować nowy materac![]()
Tak, TEN materac.
miłego snu
barbarados pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Przepis jest bardzo kuszący i na pewno go wykorzystam . Dzieki Marlenka
Ewa L. pisze:I dałaś sama radę ?
No , no .....podziwiam.
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Dobra, koniec na dziś, reszta wykańczania jutro. Myju-myju i idę wypróbować nowy materac![]()
Tak, TEN materac.
Dobrej nocki i zapamiętaj co ci się śniło.
Gosiagosia pisze:Ewus Milego dnia a dzisaj piateczek..... :
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Przepis jest bardzo kuszący i na pewno go wykorzystam . Dzieki Marlenka
Naści![]()
Jak sobie przypomnę kolejny przepis na szybkie danie to wstawię. Generalnie ja lubię gotować (i jeść też) ale niekoniecznie muszę stać w kuchni cały dzień, więc często robię coś szybkiego, prostego i smacznego zarazem. No chyba że akurat chce mi się kwitnąć w kuchni to wtedy wyżywam się kulinarnie i robię coś bardziej skomplikowanego.
Ewa L. pisze:I dałaś sama radę ?
No , no .....podziwiam.
Ekhm, tak zupełnie sama to nie, bo spotkałam na schodach sąsiada, który widocznie nie mógł patrzeć na zasapaną jak lokomotywa głuptaskę ciągnącą olbrzymi materac i wspaniałomyślnie mi pomógł (wiszę mu kawał ciacha), ale najgorszy etap, czyli z piwnicy na klatkę, wykonałam sama. Po drodze było "ubieranie" materaca w starą poszwę na kołdrę (śliska, więc nie zahaczała o stopnie tak jak folia w którą materac był owinięty)
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Dobra, koniec na dziś, reszta wykańczania jutro. Myju-myju i idę wypróbować nowy materac![]()
Tak, TEN materac.
Dobrej nocki i zapamiętaj co ci się śniło.
Nie pamiętam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, nfd, zuza i 19 gości