Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2016 22:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

isabell36 pisze:
MB&Ofelia pisze:Dobra, koniec na dziś, reszta wykańczania jutro. Myju-myju i idę wypróbować nowy materac :mrgreen:
Tak, TEN materac.

miłego snu

Cześć Izuś ! :)
Jeszcze raz wszystkiego naj , naj.....urodzinkowo. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw gru 29, 2016 22:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

barbarados pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Basiu ! :)
Jestem nie przytomna. Powiesiłam pranie, usmażyłam karpika i chyba zaraz idę spać. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 29, 2016 22:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Nic idę spać puki mam fazę na spanie bo jak przejdzie znów będzie lipa :(
Jutro zrobię przelewy, i wstawię pare foteczek moich koleżanek pijawek bo dzisiaj miałam duże egzemplarze.
Dobrej nocki. :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 30, 2016 7:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 30, 2016 7:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewus Milego dnia a dzisaj piateczek..... : :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt gru 30, 2016 8:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:Przepis jest bardzo kuszący i na pewno go wykorzystam . Dzieki Marlenka :ok:

Naści :D
Jak sobie przypomnę kolejny przepis na szybkie danie to wstawię. Generalnie ja lubię gotować (i jeść też :mrgreen: ) ale niekoniecznie muszę stać w kuchni cały dzień, więc często robię coś szybkiego, prostego i smacznego zarazem. No chyba że akurat chce mi się kwitnąć w kuchni to wtedy wyżywam się kulinarnie i robię coś bardziej skomplikowanego.

Ewa L. pisze:I dałaś sama radę ?
No , no .....podziwiam. :ok:

Ekhm, tak zupełnie sama to nie, bo spotkałam na schodach sąsiada, który widocznie nie mógł patrzeć na zasapaną jak lokomotywa głuptaskę ciągnącą olbrzymi materac i wspaniałomyślnie mi pomógł (wiszę mu kawał ciacha :wink: ), ale najgorszy etap, czyli z piwnicy na klatkę, wykonałam sama. Po drodze było "ubieranie" materaca w starą poszwę na kołdrę (śliska, więc nie zahaczała o stopnie tak jak folia w którą materac był owinięty)

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Dobra, koniec na dziś, reszta wykańczania jutro. Myju-myju i idę wypróbować nowy materac :mrgreen:
Tak, TEN materac.

Dobrej nocki i zapamiętaj co ci się śniło. :mrgreen:

Nie pamiętam :oops:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt gru 30, 2016 8:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Sihaja pisze:Dzień dobry :)

Dzień dobry Dorotko ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 30, 2016 8:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Gosiagosia pisze:Ewus Milego dnia a dzisaj piateczek..... : :1luvu:

Dziekuję Gosiu ! :)
Dziś jeszcze wolne , jutro pracuje i po jutrze znów wolne.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 30, 2016 8:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:Przepis jest bardzo kuszący i na pewno go wykorzystam . Dzieki Marlenka :ok:

Naści :D
Jak sobie przypomnę kolejny przepis na szybkie danie to wstawię. Generalnie ja lubię gotować (i jeść też :mrgreen: ) ale niekoniecznie muszę stać w kuchni cały dzień, więc często robię coś szybkiego, prostego i smacznego zarazem. No chyba że akurat chce mi się kwitnąć w kuchni to wtedy wyżywam się kulinarnie i robię coś bardziej skomplikowanego.

Ewa L. pisze:I dałaś sama radę ?
No , no .....podziwiam. :ok:

Ekhm, tak zupełnie sama to nie, bo spotkałam na schodach sąsiada, który widocznie nie mógł patrzeć na zasapaną jak lokomotywa głuptaskę ciągnącą olbrzymi materac i wspaniałomyślnie mi pomógł (wiszę mu kawał ciacha :wink: ), ale najgorszy etap, czyli z piwnicy na klatkę, wykonałam sama. Po drodze było "ubieranie" materaca w starą poszwę na kołdrę (śliska, więc nie zahaczała o stopnie tak jak folia w którą materac był owinięty)

Ewa L. pisze:
Tak, TEN materac.

Dobrej nocki i zapamiętaj co ci się śniło. :mrgreen:

Nie pamiętam :oops:

Ja kiedyś też lubiłam gotować, wymyślac coś nowego , łączyć składniki które do siebie nie pasowały ale wychodziło smaczne ........ale mi przeszło w 100%.
Nie lubię gotować a jak muszę to robić to robię się zła . Myślę ,że praca przy mięsie zrobiła swoje. Jak patrzę na to niemal dzień w dzień i słyszę co kto by z tego zrobił i jakie to będzie dobre to dostaję awersji na to. A chyba najgorsze jest to ,ze udzielam tym ludziom masę rad jak coś zrobić a potem przychodzą i mi dziękują ,że zrobili tak jak mówiłam i wyszło pyszne. 8O 8O 8O Jak ja bym tak zrobiła to pewnie od razu mogłabym wyrzucić wszystko w śmieci.Nie lubię, nie lubię i jeszcze raz nie lubię ani gotować ani za specjalnie jeść. :( :( :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 30, 2016 9:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Spoko, musisz znaleźć swoje smaki, wtedy się rozjesz.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt gru 30, 2016 9:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

MB&Ofelia pisze:Spoko, musisz znaleźć swoje smaki, wtedy się rozjesz.

Pewnie tak.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 30, 2016 9:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Tak wczoraj Zuzia i Pola okupowały mój fotel.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 30, 2016 9:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 30, 2016 9:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Jak wiecie wczoraj miałam kolejną sesje z pijawkami. Uwielbiam na nie patrzeć jak pracują, pompują krew jak takie małe cysterny.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]