MB&Ofelia pisze:Zatyka? Przytłacza? Przenika?
Pikuś!
U nas zrywa z drzew konary!
Rano pojechałam do pracy autobusem, bo bałam się iść przez park, żeby mi coś na łepetynę nie spadło.
No fakt, nasze wietrzydło to pikuś tym razem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Zatyka? Przytłacza? Przenika?
Pikuś!
U nas zrywa z drzew konary!
Rano pojechałam do pracy autobusem, bo bałam się iść przez park, żeby mi coś na łepetynę nie spadło.
MB&Ofelia pisze:W Koszałkowie zawsze wieje - poza kilkoma dniami w roku kiedy nie wieje. Tyle że zwykle wieje w normie, tzn bez lecących gałęzi. W tej chwili wieje powyżej normy. Ale bywało, że wiało mocniej. Wytrzymamy. Jak człowiek mieszka nad morzem to się przyzwyczaja
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:W Koszałkowie zawsze wieje - poza kilkoma dniami w roku kiedy nie wieje. Tyle że zwykle wieje w normie, tzn bez lecących gałęzi. W tej chwili wieje powyżej normy. Ale bywało, że wiało mocniej. Wytrzymamy. Jak człowiek mieszka nad morzem to się przyzwyczaja
Orkan Barbara we Wrocławiu to jak zwyczajny ciut bardziej dzień wietrzny w Koszalinie. Tam nawet w słoneczny dzień łeb potrafi urwać. Zwłaszcza na osiedlu Marleny.
klaudiafj pisze:Witamy się![]()
Nadrobiłam kolejno wszystko
Piszecie o wietrze to mi się wspomniało, że ponad 10 lat temu jak byłam przeraźliwie chuda i miałam tzw. anorekcje i szłam sobie dworem gdzieś i też były wiatry, ale takie, że bilbordy zdzierało z bloków, to szłam sobie i wiatr zawiał mi w plecy, a byłam ubrana w kurtkę i wyobraźcie sobie, że mnie... uniosłoSuper uczucie!
Niestety już nie do powtórzenia przy mojej obecnej wadze, chyba że bym miała ten no... taki nie spadochron i nie parasol, do fruwania na wietrze![]()
MB&Ofelia pisze:W Koszałkowie zawsze wieje - poza kilkoma dniami w roku kiedy nie wieje. Tyle że zwykle wieje w normie, tzn bez lecących gałęzi. W tej chwili wieje powyżej normy. Ale bywało, że wiało mocniej. Wytrzymamy. Jak człowiek mieszka nad morzem to się przyzwyczaja
barbarados pisze:Dikładnie . Ja mam na szczecie do staruszki trasę bez konarów , ale w tv widziałam , co ten wiatr robił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 111 gości