Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 27, 2016 12:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Witajcie poświątecznie ! :)
Trzy razy dziś wstawałam o 6, 9 i 11 . Coś mnie chyba zaczyna brać bo i zimno na pysku mi wylazło i pomimo 5 wolnych dni czuję się zmęczona, pobolewa mnie kręgosłup i ogólnie czuję się do kitu. Jak pomyślę ,że dzisiaj mam iść do pracy to aż mnie w żołądku ściska. Dziś będzie trudny klient. Wszyscy będą szukali świeżej szyneczki bo to z przed świąt będzie już be i nie będzie nadawać się do jedzenia. Byle przetrwać dziś i jutrzejszą gazetkę i znów 2 wolne dni.

przecież w sklepie też nie będzie świeżej szyneczki tylko sprzed świąt

żeby jednak takie marudy zostały w domu i oszczędziły Ci nerwów :ok: :ok: :ok: :ok:

Ale ludziom sie wydaje ,że dziś to powinno być wszystko świeżutkie bo przecież po świętach już jest. Często tak jest że myślą że myślą że szyneczkę czy kiełbaskę robili wczoraj a dziś świeżutka w sklepie jest.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto gru 27, 2016 12:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Trzy razy dziś wstawałam o 6, 9 i 11 . Coś mnie chyba zaczyna brać bo i zimno na pysku mi wylazło i pomimo 5 wolnych dni czuję się zmęczona, pobolewa mnie kręgosłup i ogólnie czuję się do kitu. Jak pomyślę ,że dzisiaj mam iść do pracy to aż mnie w żołądku ściska. Dziś będzie trudny klient. Wszyscy będą szukali świeżej szyneczki bo to z przed świąt będzie już be i nie będzie nadawać się do jedzenia. Byle przetrwać dziś i jutrzejszą gazetkę i znów 2 wolne dni.

żeby jednak takie marudy zostały w domu i oszczędziły Ci nerwów :ok: :ok: :ok: :ok:

Ale ludziom sie wydaje ,że dziś to powinno być wszystko świeżutkie bo przecież po świętach już jest. Często tak jest że myślą że myślą że szyneczkę czy kiełbaskę robili wczoraj a dziś świeżutka w sklepie jest.

specjalnie dla nich w świeta pracowali
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto gru 27, 2016 12:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

specjalnie dla nich w świeta pracowali

Tak bo przecież klient nasz pan :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 27, 2016 12:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewcia jak sie to pocieszy to ja sie z domu dzisiaj nie ruszam i do żadnego sklepu nie wybieram. Dzisiaj bedzie podobny szal jak przed swietami - bo toz to sklepy byly zamkniete przez 2,5 dnia - tragedia....

W niemczech jakos potrafia w niedziele zyc bez otwartych sklepow - w Polsce tragedia narodowa.

Wysznupalam miesko z zamrazarki. Trzeba na koniec starego roku pozżerać wszystkie resztki!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto gru 27, 2016 12:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

ja miałam iść do sklepu osiedlowego po kapuste do obiadu, ale stwierdziłam ,ze raczej świeżych jarzyn nie będzie i też zrobiłam przegląd lodówki
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto gru 27, 2016 12:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Mirka wpadaj do mnie :D Mam caly sloik swojskiej kiszonej kapusty ;D Chetnie oddam bo sama go nie zjem :D Bo moj M. nie lubi kapusty a zostala mi z przygotowan do wigilii :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto gru 27, 2016 18:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze::placz: :placz: :placz:

A dlaczemu płaczesz ??????

Ot tak sobie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 27, 2016 18:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:
PixieDixie pisze:Basia Ewie mniej brakuje niz Mary :D Jakbysmy sie postaraly to .... do sylwestra pyknie 100 :D

Co to dla was 19 stronek do zrobienia w 5 dni.

Ale 75 to trochę ponad siły :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Post » Wto gru 27, 2016 19:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ja dzis byłam po makaron i pieczarki to w sklepach pustooooo! Żywej duszy nie było w marketach.
Mięsa tez nie było w chłodniach :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto gru 27, 2016 19:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

U mnie nawiedzony sklep bo kręcą się jak Bąk po gaciach.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 27, 2016 19:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:U mnie nawiedzony sklep bo kręcą się jak Bąk po gaciach.

No to żeby było do kompletu, wszyscy powinniście udawać duchy

MaryLux

Post » Wto gru 27, 2016 20:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

U nas w sklepach też pustki. Akurat byłam, po chlebuś i coś do tego chlebusia. Parę osób się snuło, głównie po pieczywo, i tyle. Ale przed sylwestrem pewnie znów będzie kocioł :strach:
PS. U nas nie wieje tylko huraganuje.

Ciociu. Poleńka nie była niegrzeczmna. Ona jezd kocicą z charakterkię, a nie pluszaką. A jak nie ma prawdziwych mysiów, to co się dziwić, że łapie kąputrowe mysie.
Należy się Poleńce mniamuśnośćxa krzywdę jaka ją spotkała :evil: Bo nasiusiam do kapciów :evil:
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto gru 27, 2016 20:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ja tylko w Rossmanie byłam :mrgreen:
I w spożywczym obok :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto gru 27, 2016 20:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ja potuptałam do Stokroty bo blisko domu i po drodze z pracy. Chleb był, wędliny wyglądające na jadalne były, nawet Karmi granatowo-pomarańczowe było (mniam!).
Następne zakupy za parę dni dopiero, jak podojadam świąteczne resztki.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto gru 27, 2016 20:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

MB&Ofelia pisze:Ja potuptałam do Stokroty bo blisko domu i po drodze z pracy. Chleb był, wędliny wyglądające na jadalne były, nawet Karmi granatowo-pomarańczowe było (mniam!).
Następne zakupy za parę dni dopiero, jak podojadam świąteczne resztki.

jakie karmi ????? musze je wypróbować :!: :!: :!: :!:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]