Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 20, 2016 12:05 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

klaudiafj pisze:Gratuluje :) :ok:

Dzięki Klaudia. :)
Ciekawe na jak długo ta umowa będzie.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto gru 20, 2016 12:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

No i tradycyjnie jak to o tej porze bywa zaraz zacznę szykować się do pracy. Jeszcze dziś i jutro.......byle przeżyć te dni i fajrant aż do po świętach.
Jak zwykle mój ukochany Zuziaczek miziaczek jest przy mnie i mizia się bez opamiętania. O rany jaka ona jest przekochana.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 20, 2016 13:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Już prawie jestem gotowa. Dziś mam troche luzu bo mogę połazić po sklepie bo do 18 na stoisku mam koleżankę. Ona nie jest chętna iść na sklep więc ja to wykorzystam żeby nie stać tyle. Wczoraj dostałam w końcu talony świąteczne. Trochę to późno bo co miałam kupić to już kupiłam więc bardziej przydałaby mi się gotówka. Pogadałam z kierowniczką i część mi już zamieniła a ostatnie 110 zł dziś zamieni mi koleżanka kasjerka. Z tymi talonami to też jest lipa bo są do wykorzystania do 31.01.17 i tylko w sklepach Stokrotka. Wniosek z tego taki że firma ci daje ale i tak kasa wraca do nich więc dla nich to czysty zysk.
Nic życzę wszystkim miłego dnia i się zbieram do pracy :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 20, 2016 13:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Miłego dnia. Oby w pracy było ok :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto gru 20, 2016 14:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:Powróciłam po 23 zrąbana jak koń po westernie. Ledwo doszłam do domu bo tak mnie kopytko nawalało. Musiałam posiedzieć trochę żeby móc stanąć na stopie .
Dziś powróciła na stałe główna kierowniczka bo miesiąc spędziła w nowo otwartym sklepie do pomocy w biurze. Dała mi talony na święta i pogadałyśmy o nowym angażu. Wniosek z tego że będę miała kolejną umowę.

przecież nie było takiej możliwości , zeby Ci nie przedłuzyli, Ty odwalasz najwięcej roboty w tym sklepie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto gru 20, 2016 19:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewciu, oby ci szybko dzień zleciał. I bezproblemowo.

Ja dzisiaj wróciłam wypompowana, a tu jeszcze sprzątanie po remoncie. Parę setek sów i książek do odłożenia na miejsce :strach: Zrobiłam sobie przerwę bo padam na pyś.
Ofelia nie pomaga w porządkach bo źle się czuje :(
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto gru 20, 2016 20:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

MB&Ofelia pisze:Ewciu, oby ci szybko dzień zleciał. I bezproblemowo.

Ja dzisiaj wróciłam wypompowana, a tu jeszcze sprzątanie po remoncie. Parę setek sów i książek do odłożenia na miejsce :strach: Zrobiłam sobie przerwę bo padam na pyś.

Może powinnaś z nią do weta iść jak się Ofelka złe czuję.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 20, 2016 20:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Jeszcze godz do zamknięcia A ja już ledwo laze.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto gru 20, 2016 22:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Juz po zamknięciu, wracaj do domu do dziewczynek :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro gru 21, 2016 1:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Sihaja pisze:Miłego dnia. Oby w pracy było ok :)

Dzięki :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 21, 2016 1:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Powróciłam po 23 zrąbana jak koń po westernie. Ledwo doszłam do domu bo tak mnie kopytko nawalało. Musiałam posiedzieć trochę żeby móc stanąć na stopie .
Dziś powróciła na stałe główna kierowniczka bo miesiąc spędziła w nowo otwartym sklepie do pomocy w biurze. Dała mi talony na święta i pogadałyśmy o nowym angażu. Wniosek z tego że będę miała kolejną umowę.

przecież nie było takiej możliwości , zeby Ci nie przedłuzyli, Ty odwalasz najwięcej roboty w tym sklepie

Może nie najwięcej ale naprawdę staram się aby wszystko grało . Też popełniam błędy , też zdarza mi się coś przeoczyć ale chcę żeby było dobrze.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 21, 2016 2:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

MB&Ofelia pisze:Ewciu, oby ci szybko dzień zleciał. I bezproblemowo.

To ci współczuję . Ja ogarnęłam pokój który za chwilę będzie wyglądał jak przed ale kuchni od niedzieli nie ruszyłam . Może w czwartek , może w piątek jak odsapne po gazetce.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 21, 2016 2:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

MaryLux pisze::ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]