klaudiafj pisze:Gratuluje![]()
Dzięki Klaudia.

Ciekawe na jak długo ta umowa będzie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Powróciłam po 23 zrąbana jak koń po westernie. Ledwo doszłam do domu bo tak mnie kopytko nawalało. Musiałam posiedzieć trochę żeby móc stanąć na stopie .
Dziś powróciła na stałe główna kierowniczka bo miesiąc spędziła w nowo otwartym sklepie do pomocy w biurze. Dała mi talony na święta i pogadałyśmy o nowym angażu. Wniosek z tego że będę miała kolejną umowę.
MB&Ofelia pisze:Ewciu, oby ci szybko dzień zleciał. I bezproblemowo.
Ja dzisiaj wróciłam wypompowana, a tu jeszcze sprzątanie po remoncie. Parę setek sów i książek do odłożenia na miejsceZrobiłam sobie przerwę bo padam na pyś.
Ofelia nie pomaga w porządkach bo źle się czuje
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Powróciłam po 23 zrąbana jak koń po westernie. Ledwo doszłam do domu bo tak mnie kopytko nawalało. Musiałam posiedzieć trochę żeby móc stanąć na stopie .
Dziś powróciła na stałe główna kierowniczka bo miesiąc spędziła w nowo otwartym sklepie do pomocy w biurze. Dała mi talony na święta i pogadałyśmy o nowym angażu. Wniosek z tego że będę miała kolejną umowę.
przecież nie było takiej możliwości , zeby Ci nie przedłuzyli, Ty odwalasz najwięcej roboty w tym sklepie
MB&Ofelia pisze:Ewciu, oby ci szybko dzień zleciał. I bezproblemowo.
Ja dzisiaj wróciłam wypompowana, a tu jeszcze sprzątanie po remoncie. Parę setek sów i książek do odłożenia na miejsceZrobiłam sobie przerwę bo padam na pyś.
Ofelia nie pomaga w porządkach bo źle się czuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1261 gości