w miarę rozsądku
NIGDY NIE ZA Mało

Co u Was?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
naszym każdy żwirek odpowiada, nie mają specjalnych preferencji, ale bentonit i silikon mają tendencję do szybszego przesiąkania moczem, a Orion jak zobaczy tylko odrobinkę przesiąkniętego żwiru, to robi protest, do kuwety nie wejdzie, i woli się zesikać do kwiatka albo na dywanikser_Kociątko pisze:U nas żaden inny niż bentonit żwir nie przejdzie, jest strajk,protest i obraza majestatu, ale w sumie mi bentonit pasuje, więc problemu nie ma
Orion to nasz mały tygrysekMoli25 pisze:Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem urody ORIONA![]()
Amor tez cudo, ale Orion![]()
Cieszę sie ze juz wszystko opanowane![]()
Zdjęcie przytulasow świetne. U nas takie widoki sa niemożliwe
Amorion pisze:Chodzimy do przychodni Eden - sam właściciel, Pięknik, zbyt dobrego wrażenia na mnie nie zrobił (chodzi mi o samo podejście do Oriona, wiedzy jego za bardzo nie miałam okazji "przetestować"), ale Pani Agata i Karolina super się kociakami zajmują
ser_Kociątko pisze:Wasze dwa to jak kopie naszego Fryderyczka i Midzi, też się lofają i ciągle ciamkają... a Midzioch ciągle by się o Majkę ocierał![]()
Dziękujemy, dziękujemyZefir pisze:Orion wyrósł na prawdziwego przystojniaka![]()
..
my nawet za bardzo nie wybieraliśmy - jak Orion do nas trafił, bida, wymęczona, głodna i z biegunką, to po prostu poszliśmy do weterynarza jak najszybciej, jak najbliżej domu. A że jak do tej pory jesteśmy zadowoleni z opieki, Orion miał tam też robioną kastrację, to nie zmienialiśmy wetabea3 pisze:Rozumiem. Akurat tam nie byłam z moim Guciem, ale wiem, że w Opolu nie ma za dużego wyboru...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości