Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 13, 2016 20:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:Jeśli któraś z Was nie wyspała się przez koty, to i tak jest szczęściarą. Ja się nie wyspałam przez szkolenie bhp, na które musiałam przyjść 2 godz. wcześniej niż normalnie do pracy. To dopiero ból...

Przytulam :201428

Dzięki... Na pociechę mam fakt, że następnego nie będzie: zanim to skończy ważność, będę miała prawo do emerytury

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro gru 14, 2016 0:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MB&Ofelia pisze:Łączę się w bólu. Też się nie wyspałam. Przez Małą Czarną. Późnym wieczorem uznała, że teraz jest pora na drapanie narożnika, mordowanie myszek i galopadę po całym domu :evil:
Gdybym miała normalne drzwi do salonu to chyba bym je zamknęła. Ale mam harmonijkowe; jak są zamknięte to Carmen szarpie je łapą robiąc straszny hałas.
Widzisz, ty czekałaś na przesyłkę dla siebie, a ja czekam na przesyłkę... dla moich pannic :wink: (zamówiłam żwirek i trochę żarełka w krakvecie, wzięłam opcję zapłaty przelewem i zanim ten przelew przejdzie to chwilę trwa, więc przesyłka dotrze pewnie jutro). Dobrze że w kuwetce jeszcze jest dość żwirku.
Miłego i spokojnego dnia :D I miziawki dla panienek :201461 :201461

Nie, nie .......absolutnie moje zmęczenie nie spowodowały dziewczyny. Po prostu znów nie mogłam usnąć a jak już to wcześnie wstałam.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro gru 14, 2016 0:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MaryLux pisze:Jeśli któraś z Was nie wyspała się przez koty, to i tak jest szczęściarą. Ja się nie wyspałam przez szkolenie bhp, na które musiałam przyjść 2 godz. wcześniej niż normalnie do pracy. To dopiero ból...

Oj to na prawdę ból :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 14, 2016 0:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:

Przytulam :201428

Dzięki... Na pociechę mam fakt, że następnego nie będzie: zanim to skończy ważność, będę miała prawo do emerytury

Ja mam mieć za 3 lata bo teraz miałam 23.11.16 .
Oczywiście będę miała jak dożyję ogólnie lub w tej firmie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 14, 2016 0:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Przeczytałam w pracy o Kitusi i poryczałam się :placz: :placz: :placz:
Tak mi szkoda Klaudii bo wiem co teraz przeżywa. Współczuję jej ale to chyba najlepsze co się stało bo patrzenie na nie wyobrażalne cierpienie jakie czekało Kitusię byłoby najgorsze. Po przyjściu do domu powiedziałam dziewczynom że Kitusi już nie ma mocząc im futerka łzami. Myślę ,że coś te kocie łebki zrozumiały bo nawet Pola nie marudziła jak zawsze i grzecznie poszła spać na moje buty.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 14, 2016 7:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Tak, ja przeczytałam rano jak przyszłam do pracy. Siedzę i próbuję powstrzymać łzy. 9 grudnia ubiegłego roku odszedł mój Morfeuszek, a ciągle pamiętam co przeżywałam i wciąż mi go brakuje i wciąż pustka w sercu.... Może spotkają się z Kitusią.. ale teraz Klaudia przeżywa najcięższe chwile, tak mi jej szkoda....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro gru 14, 2016 7:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Jest mi tak ciezko :( ale chyba wiekszosc lez juz wyplakalam. Czesc mnie jednak odczuwa ulge ze Kitusia juz nie cierpi, bo bylo by tylko gorzej :( widzialam jak narastalo jej cierpienie dzis, jaki to byl potworny bol. Nie chcialam tego dla niej :(

Edit. Jakie dzis.. wczoraj to bylo :( Kitusi juz nie ma :(
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro gru 14, 2016 8:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

klaudiafj pisze:Jest mi tak ciezko :( ale chyba wiekszosc lez juz wyplakalam. Czesc mnie jednak odczuwa ulge ze Kitusia juz nie cierpi, bo bylo by tylko gorzej :( widzialam jak narastalo jej cierpienie dzis, jaki to byl potworny bol. Nie chcialam tego dla niej :(

:201428
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro gru 14, 2016 10:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Sihaja pisze:Tak, ja przeczytałam rano jak przyszłam do pracy. Siedzę i próbuję powstrzymać łzy. 9 grudnia ubiegłego roku odszedł mój Morfeuszek, a ciągle pamiętam co przeżywałam i wciąż mi go brakuje i wciąż pustka w sercu.... Może spotkają się z Kitusią.. ale teraz Klaudia przeżywa najcięższe chwile, tak mi jej szkoda....

Pamiętam Dorotko :(
Tak jak pamiętam 9 lipca 1997 r gdy musiałam uśpić moją sunię Simkę, 4 października 2010 gdy ma moich rękach odszedł Miki mój ukochany pies............
O takich datach się nie zapomina.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 14, 2016 10:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

klaudiafj pisze:Jest mi tak ciezko :( ale chyba wiekszosc lez juz wyplakalam. Czesc mnie jednak odczuwa ulge ze Kitusia juz nie cierpi, bo bylo by tylko gorzej :( widzialam jak narastalo jej cierpienie dzis, jaki to byl potworny bol. Nie chcialam tego dla niej :(

Doskonale cię rozumiem i wiem co przeżywasz i tak bardzo ci współczuję. Kitusia w pełni przeżyła swoje życie dzieląc je z tobą a teraz odpoczywa pozbawiona bólu i cierpienia. Zawsze będzie żyła w sercu i pamięci.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 14, 2016 11:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Witam środowo ! :)

Wczoraj słonecznie dziś za to gęsta mgła.Na szczęście dziś ostatni dzień a jutro i po jutrze wolne no i jutro pijawki. Jeszcze nie wiem na którą ale pewnie rano i znów się nie wyśpię bo znów mam gazetkę tym razem do 2 w nocy . Wczoraj był dzień poje*w :evil: . Niektóre pytania klientów zwalają na kolana.
Np. przyszła wczoraj pani i pyta czy ten schab ze wsi to jest taki bardziej mięsny czy mniej ? 8O albo z czego sa te parówki z szynki ? Na co pan stojący jako następny odpowiedział - z łosia , albo przychodzi pani i mówi ,że chce 20 dkg pasztetu dziadunia. Przyłożyłam nóż i pokazuję ,że 20 dkg to mniej więcej tyle i czy może być. Pani do mnie ,że nie ona chce więcej więc przełożyłam nóż kawałek dalej i pytam czy tyle może być a pani do mnie że jeszcze kawałek. Ukroiłam, zważyłam i podaję pani a pani trzyma w ręku i mówi do mnie że tu jest więcej niż 20 dkg. Mówię ,że tak i ze pokazywałam pani ile top będzie 20 dkg ale pani chciała więcej a ona spojrzała na cenę i mówi : to ja mam 6 zł zapłacić ? Sobie w duchu pomyślałam - nie 2 zł a resztę ja dopłacę. :evil: Po prosty dzień świra do kwadratu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 14, 2016 11:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

O matko, jakie pytania 8O Odpowiadasz na nie??

Sihaja

Post » Śro gru 14, 2016 12:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Sihaja pisze:O matko, jakie pytania 8O Odpowiadasz na nie??

Na schab bardziej mięsny odpowiedziałam że mam mniej mięsny bo ma tylko 90 % mięsa, o parówkach odpowiedział klient a z pasztetem .....franca kazała mi przekroić na pół.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro gru 14, 2016 13:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Ewa L. pisze:
Sihaja pisze:O matko, jakie pytania 8O Odpowiadasz na nie??

Na schab bardziej mięsny odpowiedziałam że mam mniej mięsny bo ma tylko 90 % mięsa, o parówkach odpowiedział klient a z pasztetem .....franca kazała mi przekroić na pół.

Świętą cierpliwość masz... naprawdę...

Sihaja

Post » Śro gru 14, 2016 18:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWKI

Klienci potrafią doprowadzić człowieka do szału :twisted: a tu jeszcze trzeba się uśmiechać. Cholera mnie bierze, kiedyś tak nie wybrzydzali brali co dali i jeszcze się cieszyli że było a teraz wszystkiego jest multum do wyboru i koloru... :ryk: :ryk: różne szynki, pasztety. Nigdy nikomu nie dogodzisz.
Brawo za cierpliwość :201494 :201494 :201494 :201494

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]