Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
..Asia.. pisze:Dziwna sprawa.
Dziś Mruczek w nocy miał do dyspozycji cały dom (dotychczas spał albo u Kaliny, albo w wiatrołapie). Szalał jak dziki, broił, wchodził na blaty w kuchni, zjadł resztę gotowanych ziemniaków z obiadu....i zostawił kupę na blacie kuchennym.
Co to oznacza?
Widziałam, że na pewno załatwił się w kuwecie, zakopał bardzo intensywnie, bo aż część wyleciała poza kuwetę. Ale musiał ten urobek (który wypadł podczas zakopywanią) zabrać i zanieść do kuchni. Widziałam brudne ślady na podłodze prowadzące do kuchni. Czy on się tym bawił? Czy to normalne, czy zdarza się to kotom w jego wieku (9 miesięcy)
mziel52 pisze:Kot z przyczepioną kupą gania jak wściekły, żeby mu odpadła. Albo saneczkuje.
..Asia.. pisze:Acha, czyli z kotem wszystko w porządku, to po prostu czysty przypadek.
Akurat to była jego pierwsza noc, gdzie miał do dyspozycji cały dom i nie byłam pewna, czy to nie jest jakiś koci rytuał, sygnał, że coś złego się dzieje, albo jeszcze coś innego, o czym nie mam pojęcia, bo dopiero poznaję zwyczaje kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, Google [Bot], kasiek1510 i 149 gości