Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:Anna61 pisze:Czy ktoś pomógł by tym kotom wykupując ogłoszenia?
Marysiu mb, czy za twoją wpłatę 50zł. która była przeznaczona na karmę lub leczenie kotów mogę przeznaczyć na wykupienie ogłoszeń?
Baltimoore pisze:Basia Burasia ma dzisiaj imieniny
mb pisze:Anna61 pisze:Anna61 pisze:Czy ktoś pomógł by tym kotom wykupując ogłoszenia?
Marysiu mb, czy za twoją wpłatę 50zł. która była przeznaczona na karmę lub leczenie kotów mogę przeznaczyć na wykupienie ogłoszeń?
Aniu, to, co przesyłam, możesz zawsze wydawać zgodnie z aktualnymi kocimi potrzebami.
Tytuł przelewu nie jest wytyczną dla Ciebie, ale informacją, że są to środki na działalność pomocową dla zwierząt, jaką prowadzisz.
Atta pisze:Tyle kotówLudzie by im się przydali..
mb pisze:Kurcze, ludzie nabijają kabzę pseudo hodowlom, płacąc bez zmrużenia powieki po 1000 zł za koty w typie rasy (mam taki przypadek w najbliższym otoczeniu), a tu takie piękne koty czekają na dom bez końca...
Co za kretyński świat![]()
Atta pisze:mb pisze:Kurcze, ludzie nabijają kabzę pseudo hodowlom, płacąc bez zmrużenia powieki po 1000 zł za koty w typie rasy (mam taki przypadek w najbliższym otoczeniu), a tu takie piękne koty czekają na dom bez końca...
Co za kretyński świat![]()
A nie wiesz jak to działa? Bo tu nie chodzi o uczucie do zwierzęcia, tylko zeby się ładnie prezentował w mieszkaniu, by odwiedzający zazdrościli pięknego sierściucha.
Dopiero co sąsiadka relacjonowała wizytę u pani na osiedlu, z którą zapoznała się u weterynarza. Rozmawiała z nią nie raz, więc dosłownie osłupiała na informacje, ze właścicielka nabyła rasowego kota zgodnie z wystrojem mieszkaniaChciała mieć włochatego kota, bo lubi takie narzuty, dywany itp oraz kolor jego sierści musiał być w zgodzie z kolorystyką wystroju
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wojtek i 66 gości