MB&Ofelia pisze:Lilo. Czy przytuptał do cię koci Mikołaj? Bo do nas tak. I takowego mrucznego prezęta przyniósł! Popaczaj na moim wątku.
Lizam cię serdusznie po uszku
Książniczka Ofelja
Pewnie nie, inaczej Lilo by się pochwalił.
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lilo. Czy przytuptał do cię koci Mikołaj? Bo do nas tak. I takowego mrucznego prezęta przyniósł! Popaczaj na moim wątku.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo. Czy przytuptał do cię koci Mikołaj? Bo do nas tak. I takowego mrucznego prezęta przyniósł! Popaczaj na moim wątku.
Książniczka Ofelja
Inka
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo. Czy przytuptał do cię koci Mikołaj? Bo do nas tak. I takowego mrucznego prezęta przyniósł! Popaczaj na moim wątku.
Książniczka Ofelja
Inka
Biedmny LiloI biedmna Nala
![]()
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ugryźnij ją w dupinkę i nasiusiaj do kapcia. Co to jezd coby mojemu Lilusiowi prezęta nie dać![]()
Ineczko, a ty dostałaś prezęta, czy mam nasiusiać twojej Dużej do kapcia?
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Acha. No to poczekam z siusianiem do kapci twojej Dużej. mam nadzieję że w paczku czeka cosik fajmnego dla cię, moja koleszanku.
Książniczka Ofelja
Dyktatura pisze:U nas Mikołąja nie było.
Mama mówi, że to pszes to, że nie ma śniega. Cokolwiek jest ten śniega.
Lilo smutny
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:U nas Mikołąja nie było.
Mama mówi, że to pszes to, że nie ma śniega. Cokolwiek jest ten śniega.
Lilo smutny
Mikolaje jeżdżą na sankach,a sanki tylko po śniegu. Uzbrój sie w cierpliwość bo zimy we Wrocławiu nie bedzie - tak moja Duza mowi
Moli
MalgWroclaw pisze:Słyszałam wczoraj w tramwaju rozmowę dwóch młodych panów. Jeden mówił, że w jego rodzinnym domu żadnych prezentów pod choinkę nie było, a o Gwiazdorze usłyszał, jak był dorosły.
Dyktatura pisze:Mikołaj będzie pod choinką dopiero.
Syn mój niech nie płacze, bo w ucho dostanie.
Dostali na mikołaja nowe piórka, tylko że kawałek wcześniej. Miesiąc różnicy raptem.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 44 gości