Mam kominek z płaszczem wodnym jako ogrzewanie a tym samym brak ogrzewania bo brak pradu do pompy. Można palic bez elektryczności ale ogrzewa tylko miejsce na dole w pobliżu kominka
Bardzo mokry śnieg.Gałezie przygniecione do ziemi,pięknie to wyglada ale odwilż ztaką ilościa sniegu jest bardzo niebezpiecznie. Połamane konary spadły na moją ulicę pod ciezarem śniegu .
Zreszta co chwila olbrzymie połacie sniegu spadaja nieoczekiwanie na ziemię.Zima jest piekna ale niebezpieczna.
Co chwile wyłączają prad.Jak pisze tego maila to już chyba trzeci raz . Świece na poczesnym miejscu
Byłąm dzisiaj w Legionowie na badaniach i załatwiałam tam rózne formalności. Kawał drogi szłam droga w mokrym sniegu.Tak jak to u mnie .
Trudności z komunikacja która jezdzi co kilka godzin do mojej miejscowosci ;(
Przeurocza Pani w sklepie z winami podarowała mi po raz kolejny korki, które są dla mnie nieocenionym materiałem .
Wspaniały sklep w okolicy ulicy Piłsudskiego w Legionowie.Cudowny, klimatyczny sklep z winem z całego świata. Ja niestety tylko podziwiam bo zle znosze nawet małe ilości.
Byłąm tez w Pepko gdzie skusiłam sie na bardzo ładne ozdoby choinkowe do swoich prac w rozsadnych cenach. Lubie ten sklep .Fajny towar mają
Cos jak Chibo w Warszawie tyle ,z e bez kawy

Niestety nie czesto tam bywam a,mojej miejscowosci ta siec skepów nie obejmuje.
Zajrzałam tez do ciucharni na wage i nabyłam dwa paski.Niestety cena za kilogram była wysoka i z żalem ale odłóżyłam kilka wybranych Klamry sporo ważyły. Ale cos orginalnego znalażłam
Zrobiłam trzy ciekawe wianki z korków.Kazdy inny średnicy ok 30 cm.Jeden zwłaszcza ciekawy zkorków,małych koreczków i orzeszków ziemnych włupinkach z dodatkiem konopnych sznurów.