Gaja*, Morfeusz*, Joachim* - moja ogoniasta rodzina

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 29, 2016 7:09 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej Bożenko :) Miło Cię widzieć :)
Dzień dobry :)
Miłego dnia :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto lis 29, 2016 8:22 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Doberek Dorotko :D Pozdrawiam cieplutko w ten zimny i nieprzyjemny (przynajmniej u nas) dzień :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lis 29, 2016 13:12 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ponownie się witamy w chłodny, ale słoneczny dzionek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lis 29, 2016 14:00 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej hej :)

Sihaja

Post » Śro lis 30, 2016 13:08 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej :)
Co slychac?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lis 30, 2016 14:25 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

U nas zimowo. Zazdroszczę kotom, że mogą w ciepłym domku zostać.
Zrobiłam zamówienie w zooplusie, bo przed samymi świętami może być sajgon, a chcę, żeby było zaopatrzenie odpowiednie :)
A poza tym strasznie się cieszę, gdy Joachim ma tak cudownie unormowany cukier, książkowo :) Zawsze go przy mierzeniu wycałuję w pychola..... :)
Kotki zdrowe, ja zdrowa - nie jest źle.
Tylko trochę słońca by się przydało, bo chodzę śnięta i bez sił. Wciąż mi się spać chce i zaczynam być marudna i przygnębiona tą burością....

Sihaja

Post » Śro lis 30, 2016 21:56 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Cześć :201461
Ja tez bardzo lubie czytać o Joachimie i jego super wynikach. Napewno on sie swietnie czuje jak ma cukier w normie :)
Wyściskaj go ode mnie, w to puchate futerko. Nie zapominając przy tym o pięknej Gaji :1luvu:

U nas śnieg sypie, zimno...
lubie zimę, śnieg... ale na święta. 3 dni wystarczy :mrgreen: moze byc jeszcze ewentualnie sylwester i nowy rok :kotek:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 01, 2016 7:35 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Zgadzam się - śnieg tylko na święta i Sylwestra. No i trochę na ferie dla dzieci, żeby frajdę miały. Chociaż nie wiem, czy teraz dzieci się cieszą, nie widzę jakoś, by korzystały specjalnie ze śniegu. Jak byłam dzieckiem, to były zabawy śniegowe! Teraz dzieci nie wiedzą, co robić... No, nie mówię, że wszystkie, ale dużo...
No mój Joachimek to takie duże, urocze dziecko kocie :) Mimo, że ma już swoje latka.... zachowuje się jak kocię. W sensie charakteru. Mógłby jeszcze biegać i skakać jak kociak, to by mu dobrze zrobiło. A on leniwy do zabawy.... A puchaty jest bardzo :) Serducho moje :)
NO a Gajeczka zupełnie inna - delikatna taka, że czasem boję się, że jak ją tulę, to krzywdę niechcący zrobię. Ślicznooka moja....

Sihaja

Post » Pt gru 02, 2016 13:20 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ja widuje dzieci ktore sie bawia na sniegu. Ale zazwyczaj jest wiecej checi jak sniegu :/ u nas juz ciapa za oknem i sniegu juz prawie nie ma.
Glaski dla koteczkow :)

klaudiafj

Post » Pt gru 02, 2016 13:38 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

O tak, teraz dla dzieci ważny jest FB, telefonu, gry.

Ja jeszcze pamietam jak w gumę skakałam i bawiłam sie w podchody.
Teraz zapytasz dzieci czy sie bawią w klasy to mowia ze chodzą do 3 klasy :|
Chryste....
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt gru 02, 2016 18:33 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Nie znoszę zimy, ale jak już ma być, to wolę nsieg, niż klapę, i burą pogodę. Doberek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob gru 03, 2016 9:37 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Zima... Nie lubię. Szczególnie że zimy teraz juz nie są słoneczne, tylko bure. Ale kotki jak co roku zadziwione śniegiem :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Sihaja

Post » Sob gru 03, 2016 16:56 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Hej :)
Zima... Nie lubię. Szczególnie że zimy teraz juz nie są słoneczne, tylko bure. Ale kotki jak co roku zadziwione śniegiem :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Joachimek odważny sprawdza biały puch. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob gru 03, 2016 17:04 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ale super ze kotki maja balkon i sobie moga wychodzic na snieg! Piekny Joachim i piekna Gajeczka <3 <3 <3

klaudiafj

Post » Nie gru 04, 2016 10:01 Re: Gaja, Morfeusz [*], Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dzień dobry :)
Tak, muszę przyznać, że balkon to dobra rzecz. Latem kotki mogą się wygrzewać na słoneczku, zimą poznać się ze śniegiem... I ja lubię balkon, szcególne latem, można sobie posiedzieć na powietrzu nie wychodząc z domu... :)
Jakie to cudowne uczucie, gdy otwieram rano oczy i widzę spokojnie śpiące futerka blisko mnie.... cudowne niedzielne poranki :) Można nacieszyć się takim widokiem, pomarudzić w łóżku, wyciągnąć rękę i dotknąć futerka, które natychmiast zaczyna mruczeć.... Ech, oby jak nawięcej takich poranków :)

Sihaja

[poprzednia][następna]