teraz uczę się albańskiego to moje marzenie od dawna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:zapraszam viewtopic.php?f=20&t=178122&p=11656908#p11656908
Dyktatura pisze:Ewa L. pisze:zapraszam viewtopic.php?f=20&t=178122&p=11656908#p11656908
Kurka za małe,a cudne.
PixieDixie pisze:Dotarłam w końcu do was
Padam dzis na pysk...
Bylam w Kato, wczesniej kupic rodziocom odkurzacz - prezent swiateczny ale ze wzgledow praktycznych dostali go dzisiaj.
Potem do siostr po ciuszki bo - ogarniam wiekszym gronem szlachetna paczke... wiec ze dojscie mialam do rzeczy w dobrym stanie why not
Wrocilismy do domu... jeszcze trzeba bylo wniesc 25l zwirku Benek naturalny (uwaga testujemy!) 22 pasztety animondy i 24 puszki miamora fine filest. Moj M. jak to wtaszczyl na 3 pietro prawie zszedl.
NO to nic ze 22... ogarniam te ciuszki co wyprac co nie... ... koty pomagaja... zanim to skonczylam ...23
No to prysznic... trzba sie ogranac bo jutro by bylo malo ide na badania okresowe...
ser kociatko z jezykami podziwiam - masz glowe do tego ...
Nimieckiego sie uczylam rok, z wlasnej woli po slubie bo mielismy plan z M. wyjechac do DE... ale jako ze sytuacja w DE sie diametralnie zmienila ze wzgledow polityczno spolecznych... zupelnie nam sie odechcialo.
A niemiecki zapomnialam tak szybko jak sie go nauczylam.
Nie wiem juz dzisiaj jak sie nazywam ... jutro nie bedzie lepiej
A wieczorem ide uwaga na spotkanie "swieta bezpieczne dla kota"![]()
A oto moja prywatna niszczarka ...![]()
PixieDixie pisze:Moj tez Was polubil a tez to typ aspoleczny.... Jego ale albo kocha albo nienawidzi bo jest bardzo specyficzny i hmm bezpośredni...
Ja dzis kwitne w przychodni, medycyna pracy... Kurde ciemny prl..a.na 15 do lekarza... Teraz okulista
Wiecie Marta ze.nasze drzwi stoja otworem:=)
Moli25 pisze:Taaaaaa....
Zadzwoniłam do szpitala, mowie co i jak.
Popsuli mi brzuch przy operacji 29 lat temu i nie mogą tego naprawić aktualnie bo nie jest to wskazanie medyczne a moj wymysł estetyczny"![]()
Dodam ze mam dziurę w brzuchu po wycięciu wyrostka robaczkowego i zapaleniu otrzewnej![]()
Nigdy moj brzuch nie zobaczył światła dziennego publicznie.
Bo wstyd.
Operacja plastyczna 15 tysiecy zl.
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Taaaaaa....
Zadzwoniłam do szpitala, mowie co i jak.
Popsuli mi brzuch przy operacji 29 lat temu i nie mogą tego naprawić aktualnie bo nie jest to wskazanie medyczne a moj wymysł estetyczny"![]()
Dodam ze mam dziurę w brzuchu po wycięciu wyrostka robaczkowego i zapaleniu otrzewnej![]()
Nigdy moj brzuch nie zobaczył światła dziennego publicznie.
Bo wstyd.
Operacja plastyczna 15 tysiecy zl.
Może zgłoś się do programu "Życie bez wstydu" z tvn style http://www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1865 ... 88578.html
Smutna historię trzeba tylko dorobić i Cię przyjmą.
Wymyślisz coś, że ci życie erotyczne umarło bo się wstydzisz przed mężem itp.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 20 gości