Kaśka ma budę znajoma kupiła , guz się zagoił leki pomogły na razie jest ok..

Dostałam 12 fajnych pudeł tylko zapłaciłam 70zł za transport , pudła coś pięknego..

Putin ma zapalenie pęcherza

Sara mi nie chodziła byliśmy u weta jest walnięta genetycznie strasznie , ma tak zrypane stawy masakra , nie ma kulek wszystko jej się ślizga , ma leki przeciwbólowe ,, mam kupic altrofleks jak nie pomoze operacja naciąganie mięśni ...

No nie ide na to zobaczymy ..zakaz biegania tylko spacerki .

Heniu

Opuścił mklatke pokochał kawałek deski dupka spada , postawiłam pudło dwa dni mu zajęła przeprowadzka

Pokój seniorów

Będziemy likwidować klatkę ostatniego kota co zabrałam to Oluś i koniec nie ma miejsca nie ma domków , nie dam rady .Zamiast klatki będzie półka dla kotów .Ostatnio tel od weta ma fajny domek ja ok , może podać mój tel ja tak..I cisza potem byłam u weta i mówie nikt nie dzwonił a wet e p. Lidko jak im powiedzieli że po kota mają jechac 20km taką mine zrobili no...Idioci co myśleli że ja zapakuje na rowerek i będe dreptać 20 km między tirami ...Ludzie oszaleli niech spadaja..

URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/1252991fe83f27f5]

[/URL]
Balbina z zespoleniem wrotno obocznym no jest z nami , jest różnie .Raz lepiej raz gorzej ale nie ma tragedii.

Ja też kupuje karmę która znika jak woda

Zapłaciłam za miejsce Wiesia Kaśki i Balbinka mi nie na ręke ale nikt jej nie chce , więc zamówiłam znów karmę .
A to ulica i dostaje pierdolca , pani co je karmiła leży w szpitalu , zawał i woda na płucach .Pani zbierała chleb po śmietnikach ..A ludzie tam jacy hojni dwa razy te flaki wywalałam i myśle co dalej ...Koty zostawione tam same sobie nie sterylizowane itd ...

Jade tam karmie i mam nerwy na ludzi ..I myśle co zrobić