Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Ewa to moj brat ten z artykulu!!!ode mnie to udostepnilas! Wyslal mi to moj maz i kazal czytac. Ja myslalam ze umre. Nawet nie doczytalam tego artykulu tylko ze Rafal F z siemianowic jechal autem po nagu i wizol labedzia i kurczaki i byl pijany. Szlak mnie trafil. Zadzwonilam do niego z ryjem i mu mowie - Rafal Ty wiozles po pijanemu i po nagu labedzia i kurczaki?????? A ten mi gada - tak! Ja mu - to byles Ty? Chciales zabic te zwierzeta? A on mi - jezuuu i cos tam ze sie rzucam na niego i jeszcze sie obrazil. A maz za moimi plecami plakal ze smiechu. Mi sie zrobilo goraco jak cholera. M. gada - to jest zart! A ja mu - jaki kur... zart?!!! Jak rafal mogl to zrobic? A ten pajac ciagle cedzi ze to żart! Zaczelam drzec jape na niego i w koncu mu z nerwów przywalilam. A ten mi gada ze on to zrobil? Ja gadam ale co? Rafal sie przyznal.
I tak po 10 min mojego wrzasku doczytałam ze ten artykul to sciema i ze kazdy moze tak wkrecic znajomego podmieniajac dane.
Ja pierd... co ja przezylam. Prawie zawal.
A m. mi potem gadal ze mogl mnie nagrywac, moja reakcje.
A ja pytam Rafala dlaczego sie przyznal a ten gada ze jak mu ktos zarzuca idiotyzmy to sie przyznaje dla beki.
Potem jak sie uspokoilam to dotarlo do mnie ze co moj brat sobie pomyslal o mnie. Opowiadal mi ze stoi se na swiatlach autem a tu ja dzwonie. Myslal ze moze cos z sesja czy jak. Odbiera a ja mu krzycze czy on jechal nago z labedziem i kurczakami?!
Sorki za pogrubienie - jeszcze nie doszlam do siebie
Moli25 pisze:Mam całe oczy w łzach ze smiechu![]()
![]()
![]()
Łabędź w pasach
Kury w bagażniku

Ewa L. pisze:4 - może w końcu uda mi się usnąć ?
i co Ewcia udało się usnąć?Ewa L. pisze:4 - może w końcu uda mi się usnąć ?

AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:4 - może w końcu uda mi się usnąć ?
O matkoi co Ewcia udało się usnąć?
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:4 - może w końcu uda mi się usnąć ?
![]()
![]()
![]()
Strach pomysleć jak dzis bedziesz sie czuła do d*py
Moli25 pisze:Ewcia,
Dobry początek dnia![]()
Marchewki![]()
Ja dzis dzień zaczęłam sokiem z ananasa i jabłek
Moli25 pisze:Trzymam kciuki!
Najważniejsze jest REGULARNE, najlepiej 5 posiłków. Ostatni 4 godziny przed snem. A pierwszy do godziny po przebudzeniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka i 13 gości