Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Ale lukier[b] w sensie[/b] lania mi miodu na serce czyli chwalenie najmłodszego, to lubię
casica pisze:Jakieś sensowne połączenie?
casica pisze:Ha! To kiedy się do nas wybierzesz?
jozefina1970 pisze:casica pisze:Ha! To kiedy się do nas wybierzesz?
Jeżeli mnie nie pogonisz to kiedyś na pewno!
ewan pisze:Cudeńka prawdziweMaluch wiedzie szczęśliwe życie i niech tak zostanie!
casica pisze:a żre z predkoscią swiatła albo większą. Jak zeżre swoje natychmiast przypuszcza atak na miseczki sąsiadówNo trudno będzie izolowany w czasie posiłków
jozefina1970 pisze:casica pisze:a żre z predkoscią swiatła albo większą. Jak zeżre swoje natychmiast przypuszcza atak na miseczki sąsiadówNo trudno będzie izolowany w czasie posiłków
Może mu z czasem przejdzie. Szarka, znajda z podwórka zmiatała, co było na drodze. Teraz zęby krzywe, mam ze skóry wychodzi, coby kotce dogodzić. A mały rośnie to i apetycik zacny.
Regata pisze:jozefina1970 pisze:casica pisze:a żre z predkoscią swiatła albo większą. Jak zeżre swoje natychmiast przypuszcza atak na miseczki sąsiadówNo trudno będzie izolowany w czasie posiłków
Może mu z czasem przejdzie. Szarka, znajda z podwórka zmiatała, co było na drodze. Teraz zęby krzywe, mam ze skóry wychodzi, coby kotce dogodzić. A mały rośnie to i apetycik zacny.
Majka ma 11 lat, i nie przeszło...
casica pisze:Przystojny Druś paraduje w obróżce feromonowej. Bo to wszystko może być wynikiem stresu, stresu związanego ze śmiercią Rysi. A przecież byli ze sobą tak mocno związani, kochankowie - tak ich nazywaliśmy gdy spali ze soą w objęciach, w miłosnych uściskach
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 33 gości