Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Taaa, ja mam sporo takich numerów na koncie... ale dzis to ewidentnie kara od losu za podsmiewanie się z Ciri
KatS pisze:Dzisiaj na przykład bawiłysmy się z Ciri na szklanym stole. Ostatnio szaleje na punkcie takiego puchatego węża, którym się bawi tylko pod moją kontrolą żeby się nałykała tego futra. No więc położyłam wężyka tuż pod blatem, tak że było go widać przez szybę. Stella od razu by skojarzyła co i jak i zeskoczyła na podłogę, żeby capnąć go stamtąd, ale nie Ciri. Ona usiłowała go pacnąc łapą przez szybę, jak jej nie wychodziło, zaczęła kłapać paszczą żeby go ugryźćpo dłuższym czasie w końcu wykoncypowala, że to chyba jest pod stołem, ale nie zeskoczyła na dół tylko siadła na brzegu stolu, zwiesiła głowę na dół i bezradnie machała łapką, usiłując go dosięgnąć
mało nie fiknęła na podłogę, tak się wychylała.
I tak by pewnie próbowała do teraz, ale się w końcu zlitowałam i jej podałam tego nieszczęsnego wężatylko sobie pomyslałam, że gdybym karmiła dziewczyny z takiego podajnika-łamigłówki, gdzie cos tam trzeba nacisnąć, cos przesunąc, żeby dostać się do jedzenia - to Ciri by raczej skonała z głodu
PixieDixie pisze:No serio jesteśmy zakręcone
Ja chodzę do sklepu ... kupuje wszystko tylko nie to po co przyszłam
Nagminnie
Emee pisze:Dziewczyny pewnie zapracowane.
Pozdrawiamy!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 10 gości