Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Byłam na chwilke - przywiozłam 2 nowe transportery - a w nich jest intestinal i purizon - wszystko w składziku
Dowiozę jeszcze 2 transportery, które zostały w pracy - dziś się już nie miałam jak z nimi zabrać
Pinezkowa pisze:oj biedny Bereczek puścił pawia, pewnie się przeżarło, kociątko![]()
a jak u niego z nastrojem? przyznaję, że już z tydzień u niego nie byłam
Duszek686 pisze:Zawiozłam dzis Myszkę i Miśka na badania krwi
Na ogólnym sypnełam troche RC - i Miśkom też odrobinke - żeby im brzuchy marsza nie grały - ale towarzystwo bardzo chciało innego jedzenia - chodziły za mna i chodziły - udałam, że nie widze
W lodówce jest szczepionka dla Wiki - w sobote jej podam
jest tam tez dexaven - 1 mała brązowa ampułka - dla Myszki
Na badaniach
Myszka - cudowna i mrucząca podczas pobierania krwi - no anioł prawdziwy. Kochane stworzenie
Misiek - chyba pozazdroscił zachwytów nad Myszką - i tez uznał, że chce usłyszeć takie same - spokojny, łagodny jak baranek - pozwolił obejrzeć uszka, poliki, węzły, dał sobie bez słowa sprzeciwu pobrac krew - no oaza spokoju i łagodności
Co do Fiołka - Iza ma z Państwem stały kontakt. Fiołek dobrze - chce spać pod kołdrą, pięknie łyka tabletki, nie wybrzydza przy jedzeniu - więc chyba czuje sie dobrze. Początki sa jednak troszke trudne, bo Fiołek musi się zaznajomić i dogadać z rezydentami. Troszkę na siebie syczą. Trzeba dać im czas - zapytamy za kilka dni jak postępy w adaptacji
MaPi pisze:
Ampułkę dla Myszki przelałam do strzykawki - instrukcja w szufladzie na ogólnym z dokładnym opisem.
Pawi żadnych i sików nie było. Wszyscy ładnie zjedli.
mgska pisze:MaPi pisze:
Ampułkę dla Myszki przelałam do strzykawki - instrukcja w szufladzie na ogólnym z dokładnym opisem.
Pawi żadnych i sików nie było. Wszyscy ładnie zjedli.
Dziękuję Magda.
Dexaven dowiozę w sobotę.
i rozpisze do kiedy ma go dostawać, bo jednak nie jedzie jeszcze w tą niedzielę
Azalka w środę dostał mokre gastro i chrupki smilla. miała zjedzone te chrupki?
Dzisiaj rano Ola da bruno troszkę jedzenia a po południu będzie go juz mozna wypuścić.
MaPi pisze:
Azalka miała zjedzone mokre i prawie wszystkie chrupki.
A dzisiaj rano miała zjedzone? dałam jej gastro puszkę wczoraj i gastro chrupy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości