Pola, Irys, Bonnie - yyy kotki trzy ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie kwi 10, 2005 19:58

ze tak nie na temat wtrace.. po ile jest w kozach cat's best eko plus, bo chyba sobie sprawie kroliczka.. a znajoma mowila ze to sie swietnie sprawdza jako sciolka, i ze w kozach taniej niz w bielsku:P ale dawno nie kupowala.. i sie nie orientuje..

loeb

Od: Pon lip 05, 2004 17:45

Post » Nie kwi 10, 2005 20:01

loeb pisze:ze tak nie na temat wtrace.. po ile jest w kozach cat's best eko plus, bo chyba sobie sprawie kroliczka.. a znajoma mowila ze to sie swietnie sprawdza jako sciolka, i ze w kozach taniej niz w bielsku:P ale dawno nie kupowala.. i sie nie orientuje..

takich rarytasow jak CBE+ tu nie widzialam :) ja uzywam benka :)
CBE+ najtaniej widzialam w tesco , a nawet w albercie w sferze bylo taniej, ale nie wiem jak teraz - nie zwracam uwagi , gdyz u nas CBE+ w ogole sie nie sprawdzil.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt kwi 15, 2005 14:18

Wrocilam wczoraj do domu po 4 dniach nieobecnosci. Maluszek byl bardzo radosny z tego powodu, lazil za mna, wywalal podwozie do glaskania, mruczal do uszka. Fajnie tak wrocic do domu :)
Pola jak to Pola - mniej wylewna :?

Musze pochwalic TZ - koty sa wypasione :) kuwetka czysta :) (Pole karmil na szafce 8O )
jestem z niego dumna
Obrazek

carmella

Post » Sob kwi 16, 2005 7:53

:catmilk: :dance: :dance2: :1luvu:

Sandra

Od: Pt sty 21, 2005 22:14

Post » Wto kwi 19, 2005 7:18

u moich kotow niby ok, a jednak nie ok.
Lilo oczywiscie jak na kota wychowanego bezstresowo nie zna zadnych ograniczen. Wyganiaja go drzwiami - wraca oknem.
odpukac - nauczyl sie, ze do drapania sluzy drapak i juz na naszych oczach nie maltretuje kanap, drzwi do "duzego" pokoju sa na czas naszej nieobecnosci na wszelki wypadek zamykane.
Moj pseudo drapak - homemmade wczoraj skonczylam, wiec wyglada jako tako. Nastepny jaki zrobie bedzie bez budki na dole, tylko podstawka i dluga rura, bo widze, ze maly lubi sie wspinc. Bardzo wymyslnego drzewka nie mam gdzie postawic niestety :(

Lilo nie za bardzo chce jesc kocich chrupek. Za to wczoraj sie przyssal do KK, ktorego kupilam dla Poli (na kupe) 8O . Przystawiam go do tych chrupek, ale nie je. I nie mam zielonego pojecia jak go przymusic.

Pola na szczescie je juz zupelnie normalnie. Zjada i miesko, i gotowce i nawet chrupki pochrupuje. Zalatwiac sie tez zalatwia - po konsultacji z Zalatanym bedziemy dokladnie badac sie na pasozyty, gdyz te objawy ktore opisywalam moga wskazywac na nicienie plucne (choc teoretycznie podwojne podanie pratelu powinno bylo je wytluc).
ja juz zdiagnozujemy co i jak to bedzie walka na dwa koty, bo jak Pola ma te pasozyty to praktycznie na 100% Lilo tez je bedzie mial (ale nie kaszle ani nic).
jeden tylko maly problem jest z Pola - jej ciagle smutne oczy :( Sa poranne rytualy kiedy koty szaleja razem. Ale poza tym to Pola dalej chodzi smutna. Staram sie ja pierwsza wolac do michy, calowac, glaskac - ale wiecie, ze ona nie lubi czulosci. Kiedy klade sie spac to Lilo jest w lozku pierwszy. Pola chodzi wkolo, na lozko nie wejdzie, a widac ze ma zal - odchodzi ze smutkiem - chyba spi w drugim pokoju. Gdy nie bylo Iryska to zasypiala ze mna (jakies pol metra ode mnie oczywiscie, ale jednka na lozku), dopiero TZ jak przychodzil to szla spac na fotel kolo lozka. Teraz spi w drugim pokoju :(
Ja naprawde ja kocham, dalabym jej wszystko. W sobote nawet wbrew sobie, zdrowemu rozsadkowi i wszystkiemu innemu puscilam ja na dwor. Pol dnia biegala, przyszla przeszczesliwa do domu (umazana jak ruski diabel).
ja nie wiem jak z nia postepowac, zeby byla szczesliwa...
Obrazek

carmella

Post » Wto kwi 19, 2005 17:38

Obrazek

carmella

Post » Wto kwi 19, 2005 18:35

jakion słodki :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

asiulka

Od: Czw sie 12, 2004 9:18

Post » Nie kwi 24, 2005 7:30

Zdjecia z wczoraj :) Jak za duzo tych zdjec to powiedzcie :wink:
MOJE KOTY DWA
Obrazek
Obrazek

carmella

Post » Nie kwi 24, 2005 18:51

Jakie śliczne :dance: :cat3: :catmilk: :kotek:

Sandra

Od: Pt sty 21, 2005 22:14

Post » Pon kwi 25, 2005 6:44

Sandra pisze:Jakie śliczne

tez tak - nieskromnie- sadze :)
Obrazek

carmella

Post » Wto kwi 26, 2005 6:54

Lilo dzis konczy 4 miesiac swojego zycia :) :torte:
Obrazek

carmella

Post » Wto kwi 26, 2005 8:51

Własnie chciałam mu złożyć życzenia :lol: :lol:

:torte: :lol:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto kwi 26, 2005 8:53

...
Ostatnio edytowano Pt cze 30, 2006 16:48 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Wto kwi 26, 2005 9:30

Beliowen pisze:A propos, czy Pola wymaga ladowania baterii (vide zdjecie) :?: 8O

:ryk: :lol: :lol:

Hmmm moze jakby ja podladowac to by zaczela mruczec, albo przychodzic na mizianki :roll:
Pola to w ogole mi sie wydawala taka drobna kotka, a teraz jak jest Irys to wydaje mi sie, ze jest taaaaka wieeeeelka i cieeeezka. Ale jest moja przekochana.

Lilo dziekuje za zyczenia! W zeszla sobote minal dokladnie miesiac odkad jest u mnie. Bardzo urosl przez ten czas, przychodzi sie miziac (bo na poczatku to nie bardzo) i mruczy bez przerwy. tylko na rece nie lub byc brany i noszony.
Obrazek

carmella

Post » Wto kwi 26, 2005 14:29

Wszystkigo najlepszego dla liliowego dzentelmena z okazji urodzin :birthday:
Ja tez je dzis obchodze :lol:

Masz naprawde fantastyczne koty :1luvu: I jak sie uzupelniaja. Jeden czarno-bialy, drugi liliowy. Jeden grubasny jak na brytyjskiego misia przystalo, a drugi smukly i zgrabny jak kocia pieknosc :lol:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

[poprzednia][następna]