zjawka pisze:Przelew na lecznicowe maluchy wklepany..
Pakiecik u Cat Angel ( lub dwa ) też mogę wykupić - ale co z resztą : tekst , lepsze zdjęcia?
Bardzo dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zjawka pisze:Przelew na lecznicowe maluchy wklepany..
Pakiecik u Cat Angel ( lub dwa ) też mogę wykupić - ale co z resztą : tekst , lepsze zdjęcia?
Anna61 pisze:Mała Franusia, podlotek raczej jużwpakowała się do posłanka pieska.
Atta pisze:Tylko,że jedna osoba nie uciągnie całego wózeczka kocich nieszczęść
KULAK pisze:Atta pisze:Tylko,że jedna osoba nie uciągnie całego wózeczka kocich nieszczęść
Wiem ...
Atta pisze:KULAK pisze:Atta pisze:Tylko,że jedna osoba nie uciągnie całego wózeczka kocich nieszczęść
Wiem ...
Musimy sobie zapomagać
Atta pisze:Przy tak dużej ekipie nie sposób by nic sie nie działoA chętnych by zaadoptować kotki z ogłoszeń nie było? Szkoda,mogły by dac komuś radość i ciepełko oraz ... nieustające troski też
W końcu człowiek musi miec się o kogo troszczyć
Atta pisze:BosssskoMy mieliśmy przez kilka lat kocicę, której nie można było poddać sterylizacji ze względu na problemy sercowo-oddechowe i działo się, oj działoo. Mam wrażenie,że gdy mrauczała to ją sąsiedzi słyszeli
Nawet kocur nie mógł tego momentami wytrzymać i packał ją w łebek, a gdy nie skutkowało to trzymał łapy na jej pysku. Taaa ewidentnie miał dość tego hałasu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 38 gości