Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne rady

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 19, 2016 17:36 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Nie ma Misi. Nie złapano jej w mieście i nie przywieziono do lecznicy. Ani nie była kotkiem rannym z 13.10. Czyli nadal nic nie wiem. Jeszcze dzisiaj przybłąkała się do mnie suczka. I teraz musze szukać Misi i włascicieli suczki.

kasienka__1984@wp.pl

Od: Wto paź 11, 2016 11:56

Post » Śro paź 19, 2016 19:20 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Może właściciel/ka suczki pomoże w poszukiwaniach Misi?...
Ponownie życzę powodzenia i trzymam kciuki.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Od: Sob kwi 16, 2016 21:29

Post » Śro paź 19, 2016 20:19 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Stomachari pisze:Może właściciel/ka suczki pomoże w poszukiwaniach Misi?...
Ponownie życzę powodzenia i trzymam kciuki.

Jeśli znajdę wlascicielke to z pewnością ja zmusze do pomocy;-). Dziękuję za kciuki. Bardzo za nią tęsknię.

kasienka__1984@wp.pl

Post » Śro paź 19, 2016 21:12 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Kasia, przyszła mi jeszcze do głowy jedna rzecz. Może udałoby Ci się dowiedzieć w Urzędzie Miasta albo w lecznicy współpracującej z miastem w tym zakresie (zapewne w wydziale gospodarki komunalnej) czy ktoś z Twojej ulicy sterylizuje koty na talony z miasta (albo pobiera karmę). Pewnie nie dadzą Ci kontaktu do osoby bo ochrona danych osobowych ale możesz zostawić swój nr telefonu z prośbą o przekazanie i kontakt. Często osoby sterylizujące albo same karmią koty albo znają karmicieli a gdybyś dotarła do karmiciela najbliżej Ciebie to byłaby szansa się dowiedzieć czy na stołówkę nie przychodzi jakiś nowy kot.
Kurde blaszka ciągle myślę o Tobie i twojej Miście ale cały czas ufam, że się znajdzie.
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Śro paź 19, 2016 22:16 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

A mi po głowie krąży inna rzecz, tylko nie chciałam siać pesymizmu... ASK@ radziła mi, kiedy nie wiedziałam, co się dzieje z moim tymczaskiem, żeby dowiedzieć się w chyba Urzędzie Gminy, czy nie zbierano ostatnio kocich zwłok z ulicy.
Liczę na to, że Misia tak nie skończyła, ale może warto i to sprawdzić. Jeśli dobrze się orientuję, zgłoszone do UG zwłoki zabiera zakład utylizujący, więc lecznica nawet by nie wiedziała, Straż Miesjka również nie. Dodatkowo można też spróbować poprosić o numer do samego zakładu i tam również spytać, bo to że urzędnik nie pamięta czy nie ma wpisane w zeszyty nie znaczy, że w zakładzie o czymś nie wiedzą.
Życzę, aby nie było zgłoszenia zwłok koteczki :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Post » Śro paź 19, 2016 22:30 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Też o tym myślałam, ale nie chciałam jeszcze pisać.
Swego czasu, szukając zaginionej wolnożyjącej kotki z opiekowanej bandy podwórkowej też dzwoniłam pytać o ewentualne zwłoki. Kontakt dostałam w Urzędzie Miasta.
Obrazek Obrazek

sabianka

Post » Śro paź 19, 2016 23:25 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Jestem pewna, mam wewnętrzne przekonanie, że Misia żyje, że kręci się gdzieś w pobliżu. Może jest gdzieś jakiś bar, albo restauracja, do ktorej przychodzą koty po jedzenie. Może jakaś piwnica w pobliżu takiego baru. Muszę zajrzeć na mapę, odnaleźć miejsce gdzie może być.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Czw paź 20, 2016 6:04 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

mam kontakt z osoba z Urzedu Miasta. Pomogła mi wrzucić post na Strone Urzędu Miasta na facebooku. Sprobuje się dziś z nią skontaktować i dowiedzieć o jakieś namiary. To miejsce tez trzeba sprawdzić... Jedne zwłoki identyfikowałam...bidula wpadł pod samochód;-( strasznie to przeżyłam;-(

kasienka__1984@wp.pl

Post » Czw paź 20, 2016 6:10 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Iwonami pisze:Jestem pewna, mam wewnętrzne przekonanie, że Misia żyje, że kręci się gdzieś w pobliżu. Może jest gdzieś jakiś bar, albo restauracja, do ktorej przychodzą koty po jedzenie. Może jakaś piwnica w pobliżu takiego baru. Muszę zajrzeć na mapę, odnaleźć miejsce gdzie może być.

Iwonami, Twoja wiara mnie dopinguje. Wiesz że wczoraj zwątpiłam. Dzis leje jak z cebra,ani jednego kociątka. Nawet pogoda nic nie ułatwia. Ale na to już nie mam wpływu.

kasienka__1984@wp.pl

Post » Czw paź 20, 2016 9:43 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Absolutnie nie możesz zwątpić. Ona na pewno gdzieś tam jest. Też wierzę w to głęboko :ok:
Obrazek Obrazek

sabianka

Post » Czw paź 20, 2016 10:09 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Kasiu, nie wolno Ci zwątpić w sens poszukiwań!
przeczytaj to:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/201 ... .html#more
i ten wątek:
viewtopic.php?f=13&t=99482&hilit=Kleks
ja w czasie poszukiwań innego kota korzystałam z porady telefonicznej jasnowidzów (na pewu Ci namiary wyślę)
się sprawdziło
poszukiwania trwały ok. 1mca
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw paź 20, 2016 15:38 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Dziewczyny. Zakład komunalny sprawdzony. Cmentarz również,w zadnym z tych miejsc nie przywieziono mojej Misi. Ani jej nie spalono. Jeśli wierzyc tym wszystkim ludziom. Czyli co dalej?? Znowu pustka.

kasienka__1984@wp.pl

Post » Czw paź 20, 2016 18:06 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

To już dobrze :)
Dużo sił życzę do dalszych poszukiwań! Dopinguję!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Post » Czw paź 20, 2016 18:57 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

kasienka__1984@wp.pl pisze:Dziewczyny. Zakład komunalny sprawdzony. Cmentarz również,w zadnym z tych miejsc nie przywieziono mojej Misi. Ani jej nie spalono. Jeśli wierzyc tym wszystkim ludziom. Czyli co dalej?? Znowu pustka.

Dalej konsekwentnie szukać, uzupełniać co jakiś czas ogłoszenia papierowe na mieście, przypominać się w lecznicach i schronisku i nie tracić nadziei
Obrazek Obrazek

sabianka

Post » Czw paź 20, 2016 20:21 Re: Jastrzębie Zdrój-ZAGINIONA MISIA POSZUKIWANA!!potrzebne

Czuję frustrację. B eznadziejnosc. Poczucie winy i niemocy.

kasienka__1984@wp.pl

[poprzednia][następna]