Ludwiś z nami , już nie beksi:) Trzymamy się:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 16, 2016 19:16 Re: Hesiunia wraca:((( Mala bezpieczna:)))

agnieszka.mer pisze:Jak to więc możliwe , że tamta pani tyle czasu nie mogła zaprzyjaźnić z kotką, a Tobie tak szybko poszło. Cud jakiś czy co?
Mamy cudotwórczynię na Miau :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Będziesz jej dalej szukać domu?

:D :D, dzieki za serduszka. Bardzo mi zależy na Hesi i myślę, że taka rożnica jest między mną a byłą wlascicielką. Na ten moment Hesia jest oglaszana jako slabo dostępna kocia ale rokująca . Szukam jej domu ale pewnie to potrwa na tyle dlugo , że mi się kotka wyprostuje psychicznie i bedzie mogła iść do nowego domu.
Trzymajcie , proszę kciuki aby Rafi nie był zazdrosny o Hesie i dopuścił ja do stadka tak jak to zrobił z malutka Justysią. Przytula się do małej,czasami zbyt mocno :D on jest wielki a ona taka maciupinka chudziutka, liże ,przytula i czyści kicie .

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie paź 16, 2016 23:45 Re: Hesiunia wraca:((( Mala bezpieczna:)))

Kciuki :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Od: Sob kwi 16, 2016 21:29

Post » Pon paź 17, 2016 7:26 Re: Hesiunia wraca:((( Mala bezpieczna:)))

Oczywiście, że ściskamy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon paź 17, 2016 8:45 Re: Hesiunia wraca:((( Mala bezpieczna:)))

:ok:
Ja jeszcze nie ogłaszam naszej małej. Jest wycofana mocno. Za dużo przeszła.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 17, 2016 11:59 Re: Hesiunia wraca:((( Mala bezpieczna:)))

ASK@ pisze::ok:
Ja jeszcze nie ogłaszam naszej małej. Jest wycofana mocno. Za dużo przeszła.

Tak, nie dziwię się . Hesie oglaszac zaczęlam gdy Pani powiedziala żeby szukac jej nowego domu. Wolałam zaserwować przejscie Hesi z jednego do drugiego domu bez przystanku u mnie. Ale jak to w życiu... Ogłoszenie sobie a rzeczywistość sobie. Hesia jest u mnie i pewnie dlugo jeszcze bedzie.

Dzięki za kciukasy :1luvu:

Troche mi Rafi miesza szyki . Muszę coś wymyślic na niego. Bawimy się razem, jedzą maksymalnie blisko siebie a on ciągle zaaferowany Hesią, skupiony na niej choc ta nie jest narzucająca się a on odgania ja ewidentnie. Psuje mi Heśkę. Więcej roboty bede mieć:(

asia2

Post » Pon paź 17, 2016 14:10 Re: Hesiunia wraca:((( Mala bezpieczna:)))

A obetnij pazurki Rafiemu ,to jakoś tak działa na kotka główkę ,że odpuszcza sobie
podłe zachowanie w stosunku do nowego czy słabszego kotka :roll:
Podlejsza jest jeszcze metoda ubrania w kubrak i założenie obroży z feromonami :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon paź 17, 2016 15:37 Re: Hesiunia wraca:((( Mala bezpieczna:)))

iwona66 pisze:A obetnij pazurki Rafiemu ,to jakoś tak działa na kotka główkę ,że odpuszcza sobie
podłe zachowanie w stosunku do nowego czy słabszego kotka :roll:
Podlejsza jest jeszcze metoda ubrania w kubrak i założenie obroży z feromonami :mrgreen:

pazurki, mówisz? o to mogę zrobić :mrgreen: , sprobuję
co do kubraka, to mu daruje a obrożkę jak pazurki zawiodą. Choć co do obrożki mam obawy , że nic nie zmieni. Serwuje feromony cały czas "lotnie" . A taki był milusi koteczek z Rafka :mrgreen:

asia2

Post » Pt paź 21, 2016 9:13 Re: Hesiunia wróciła:((( Mala bezpieczna:)))

za ułożenie relacji :ok: eh faceci... :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt paź 21, 2016 18:17 Re: Hesiunia wróciła:((( Mala bezpieczna:)))

Marzenia11 pisze:za ułożenie relacji :ok: eh faceci... :roll:

Heśka taka ufna była, tak wręcz bezmyślnie chciala byc blisko a ten popsuł . Mam nadzieje że się ułoży wszystko za chwilę. Głupi chłop:)
Teraz Rafek zachowuje się tak jakby w ogole nic o niczym nie wiedzial. Spi sobie z Justysią i udaje że nie widzi Hesi ale ona juz jest nastraszona i uważna przez to.

asia2

Post » Sob paź 22, 2016 17:57 Re: Hesiunia wróciła:((( Mala bezpieczna:)))

Niech się wszystko poukłada :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro paź 26, 2016 13:35 Re: 8 tymczasków do oddania w dobre ręce!:(

czy to ja taka duuupa jezdem czy co? mam jakieś glupie zapytania o koty ale nic szczególnego się nie dzieje. Juz tyle czasu! Bywalo tak ale choć jeden czy dwa szły do domu a teraz jakby się zawzięli:( Fakt, że prawie wszystkie koty dorosłe ...

asia2

Post » Śro paź 26, 2016 13:44 Re: 8 tymczasków do oddania w dobre ręce!:(

asia2 pisze:czy to ja taka duuupa jezdem czy co? mam jakieś glupie zapytania o koty ale nic szczególnego się nie dzieje. Juz tyle czasu! Bywalo tak ale choć jeden czy dwa szły do domu a teraz jakby się zawzięli:( Fakt, że prawie wszystkie koty dorosłe ...

Witaj bratnia doopo :mrgreen:
Mam to samo. :placz:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 26, 2016 18:29 Re: 8 tymczasków do oddania w dobre ręce!:(

ASK@ pisze:
asia2 pisze:czy to ja taka duuupa jezdem czy co? mam jakieś glupie zapytania o koty ale nic szczególnego się nie dzieje. Juz tyle czasu! Bywalo tak ale choć jeden czy dwa szły do domu a teraz jakby się zawzięli:( Fakt, że prawie wszystkie koty dorosłe ...

Witaj bratnia doopo :mrgreen:
Mam to samo. :placz:

chcialabym napisac, że się cieszę, że mam bratnią ale chyba nie uchodzi w tej sytuacji :(

asia2

Post » Śro paź 26, 2016 19:05 Re: 8 tymczasków do oddania w dobre ręce!:(

co się dzieje z główką mojego najstarszego juz w tej chwili Borka? On śpi i nagle woła jak w panice. Gdy podejdę , wyglaszczę, przytulę , uspakaja się. Jak dziecko ze złym snem. Tak od jakiegos juz czasu, może od kilku tygodni. To chory kot- nerki, watroba, pecherz ale wyniki krwi nie sa złe . Dajemy radę. Jednak znowu ma jakby zaburzenia równowagi i ten krzyk, wołanie.
Wybiore się z nim za chwilkę pewnie na badania ale zastanawiam się na ile to zachowanie mozna rozpoznac.

asia2

Post » Czw paź 27, 2016 23:54 Re: 8 tymczasków do oddania w dobre ręce!:(

za wszystkich :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]