Bytomskie Łobuzy cz. 9 - Walczymy!zdj str 96-100

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 13, 2016 20:03 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Dziękuję za kciuki :)
Ja już miałam opryszczkę kiedyś, ale w ostatnich 10ciu latach miałam tylko raz i szybko przeszła. Dlatego mnie to tak zdziwiło. No i szczególnie teraz jak mam jechać na weekendowy kurs :/ Ciekawe co znowu stanie na drodze, żebym nie pojechała. Takie mam szczęście do tej Akademii Fotografii. Kiedyś byłam tam na jakichś jednodniowych warsztatach z fotografem z ameryki i uciekłam na pierwszej przerwie. Ciężko się było dostać, wybrali tylko 10 osób i mial być tłumacz. Potem się okazało, że wszyscy gadali po angielsku a ja nic nie rozumiałam. Na przerwie wyszłam i nie wróciłam. Mam nadzieję, że nie ma tam notatki na ten temat :/ Ale poszłam wtedy na Kraków pochodzić, bo była ze mną moja rodzina i zrobiłam zdjęcie reporterskie, które dostało wyróżnienie w konkursie fotografii prasowej :ryk: więc warto było zwiać :mrgreen: No, ale nie mam coś szczęścia do tej Akademii Fotografii. Ale ani durna opryszczka, ani wczesna godzina nie powstrzyma mnie, żeby nie pojechać na ten kurs, za bardzo mi zależy.
A ten krem erazaban chyba jednak jest dobry, bo opryszczki już nie widać, jedynie mam trochę pogrubioną wargę, ale że mam pełne usta to tego nie widać.
Za to w markecie widziałam faceta w wieku około 55 lat, który szedł z całą dolną wargą w białej maści :ryk: :ryk: :ryk: Ten to się wcale nie przejmowal co ludzie powiedzą :ryk: :ryk: :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt paź 14, 2016 10:11 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt paź 14, 2016 10:14 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

A na opryszczkę dobrze działa naturalny miód. Miód jest naturalnym antybiotykiem, jest smaczny gdy niechcący obliże się wargę a poza tym nie ściąga i wysusza tak jak pasta do zębów po której przy każdym ruchu pęka strup i rozwala rankę na nowo. Miód leczy a jednocześnie nawilża to miejsce i sprawia że skóra nie pęka bo jest elastyczna.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt paź 14, 2016 11:07 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Słyszałam o miodzie :) Już prawie nie mam opryszczki. Ta maść z apteki jednak błyskawicznie się spisała :) A dziś nie mamy wody i gazu, bo są jakieś roboty na rurach. Spoko. Nie umyta jutro nie pojadę. Ciekawe co jeszcze się wydarzy...

Aaa Kitusia przyszła do mojej sypialni i wskoczyła na niziutkie meble a po nich na łóżko moje :mrgreen: I wskoczyła na naprawdę trudne powierzchnie :201421 Podziwiam ją :) A teraz sobie leży u mnie na łóżku i się myje :) A moja Kitusia nigdy nie leży na moim łóżku. Nawet Tosia jest w szoku i lata z każdej strony Kitusi i ją ogląda :D A Kitusia jak gdyby nigdy nic myje sobie futerko :) Mam wrażenie jakby odmłodniała o 10 lat, bo to jest takie nietypowe dla niej. Ale chyba się przygotowywała do tego, bo ostatnio mąż też mnie wolał, że Kitusia wskoczyła na moje łóżko i siedzi :) To takie małe, drobne rzeczy a cieszą niesamowicie szalenie :dance2:
Kitusia dziś ma się bardzo dobrze. Zjadła nawet wątróbkę, co mnie zadziwia, choć sama jej kupiłam. Ale skoro nigdy nie je czegoś takiego a nagle zjada jakby jadła często to znaczy, że jest mięsożercą 8O To takie dziwne dla mnie :ryk: Z tą wątróbką też pomyślałam dlatego, że może ma w sobie witaminy a to w obecnym stanie Kitusi czy też Marysi może się im przydać w diecie. Takie po prostu świeże witaminy, a nie z puszek.
Muszę jej podać tabletki a nie chce zaburzyć jej spokoju i transu w myciu się :) Trudno, tabletki podam później.

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt paź 14, 2016 20:29 przez klaudiafj, łącznie edytowano 2 razy

klaudiafj

Post » Pt paź 14, 2016 20:05 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

To sa bardzo dobre wiadomości.
Oczysiscie o Kitusi!
Nie chce pomyśleć co by było, gdyby....
ona jest taka śliczna, naprawdę nie wyglada na swoje lata. Duzo młodziej wyglada. Ale to wszystko dlatego ze ma duzo spokoju, miłości, dobrego jedzenia i ma WAS! :201461

A czarny chochlik co robi?
Marysia i jej ogniki miedzy uszkami :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt paź 14, 2016 20:17 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Martuś a czy zdjęcie jest ucięte? Bo na telefonie mam ucięte :/ szybko weszłam na komp i nie jest ucięte ;) Marysia i Tosia razem leżały na kocu :) I dlatego zrobiłam to zdjęcie na dowód, że się lubią :D
A Kitusia naprawdę wygląda na młodziutką kotkę i dzis udowodnila, że mimo chorej łapki umie ostro spierniczać :D kiedy zobaczyła, że idę z lekami :ryk: Chciałabym, żeby łapka się naprawiła :(
"Nie chce pomyśleć co by było, gdyby...." ja też nie...

klaudiafj

Post » Pt paź 14, 2016 20:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Na telefonie widzę zgrabna dupke Tosi :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt paź 14, 2016 20:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Nie wiem czemu sie tak dzieje. Zmniejszylam zdj ale i tak i w poziomie i w pionie ucina czesc. :)

klaudiafj

Post » Pt paź 14, 2016 20:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Cześć Dziewczynki :201461 :201461 :201461
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt paź 14, 2016 21:00 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Czesc Agus :)

A ja jutro musze wstac najpozniej o 5 a o 7 juz musze byc na przystanku w Katowicach i jade do Krakowa do Akademii Fotografii na kurs z fotografii reklamowej. I juz jestem cala w stresie ze musze wstac tak wczas i jechac sama.
Na odpoczynek ogladam Beverly Hills 90210 - koncze sezon 8, bo nigdy nie wiedzialam poxniejszych sezonow.
Ranyyy juz mi zostalo 7h snu, a gdzie kapiel, umycie wlosow i piec następnych odcinkow :strach:

klaudiafj

Post » Pt paź 14, 2016 21:09 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Klauduś a gdzie Ty oglądasz ten serial?
zapomniałam stronę www bo kiedyś też oglądałam jakiś serial
a bym sobie coś obejrzała :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt paź 14, 2016 21:13 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Ja sobie sciagnelam z chomikuj. Sa wszystkie sezony spakowane, ale wszystko z nimi ok i mozna ogladac. A codziennie na cbs drama lecialo ale skonczyl sie sezon 7 i wrocili do sezonu 4. Wiec prawie osiwialam i musialam poszukac w necie :)

klaudiafj

Post » Pt paź 14, 2016 21:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam za Cię kciuki :)

Pojedziesz, wrócisz, ale ----> nawdychasz (żarcik)*, pochłoniesz, zdobędziesz i poznasz nowe :)

*smog

Trzymam kciuki za Kitulka nieustająco. Od nas każdego dnia po trzy kciuki ( choć moja mama też już trzyma), więc cztery :)

Antonina w kocu mnie umarła... :king:

Powodzenia jutro :)

Ajaaa

Od: Wto sie 25, 2015 1:09

Post » Pt paź 14, 2016 21:38 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Bardzo dziękuję Ajaaa i mamie podziękuj i pozdrów od nas
Te kciuki przynoszą efekt, bo naprawdę, gdyby nie chora łapka, którą widzę codziennie to nie powiedziałabym, że Kitusia ma raka... Bo wcale na to nie wygląda. A z łapki też powolutku zaczyna korzystać, chociaż ta łapka bardzo mnie martwi, ale liczę na poprawę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A Tośka jest przekomiczna to prawda :ryk:

klaudiafj

Post » Pt paź 14, 2016 22:31 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :(((((((((((((((((Walczymy!Zdj

Nadrobiłam zaległości i bardzo mnie cieszy poprawa zdrowia u Kitusi, oby tak dalej. :ok: :ok: :ok: :ok:
Zdjęcia cudne, życzę Ci pogody i owocnego dnia na kursie. :1luvu: :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]