OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2016 17:13 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

OKI pisze:

Asia, nieźle Cię ubrał :lol:

Ano ubrał.

Opowiadając dziś Dance wyczyn Janusza tak pomyślałam ,że w tych spodniach zielonych była logika.
To była śliwka tylko jeszcze nie dojrzała :mrgreen:
A swoja drogą to nie są zielone spodnie.
To są gacie o niepowtarzalnym kolorze turkusu morza tajlandzkich plaż.
A kupiłam je ... :wink:
No dobra daruję sobie opis. :smokin:
Ostatnio edytowano Czw paź 06, 2016 19:03 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw paź 06, 2016 17:27 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

opiszz :mrgreen:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw paź 06, 2016 19:03 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

No właśnie - są zielone (niedojrzałe), żółte (dojrzałe i dojrzewające), ciemnofioletowe, ciemnogranatowe - do wyboru do koloru :D .
I opisz jak nabyłaś fantastyczne fantastiki - Ciebie się tak dobrze czyta :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 06, 2016 19:09 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

piszsz
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt paź 07, 2016 7:36 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Oj tam , takie se było zdarzonko ponad rok temu. Jak do pracy lekarz po pierwszym zwolnieniu pozwolił mi wrócić.

Kiedyś tam opiszę.

Za to wczoraj odnalazły się moje trzy bluzeczki. Koronkowa bluzia zgniło zielona, udający koronkę podkoszulek i ... śliwkowy topik. Wszystko poszukiwane było listem gończym. Wszystie trzy przyszły na mojej córce, z którą się umówiłam po pracy celem porady w zakupie butów. Dziwny zestaw z tego wyszedł. Malowniczy i deczko niespotykany bo do spodni dresowych odziany. Moich spodni. :smokin:
Danka zmieniła całkiem swój styl ubierania. Wcześniejszy powodował ból głowy u Janusza bo za skąpy był. Obecny tego bólu nie zlikwidował bo dziwny jest wedle niego. Dresówki połączone z koronkami i lakierowanymi tnisówkami 8O .
To nie pasuje mu, to nie jest właściwe połączenie ,tak się nie ubiera, to w ogóle moja wina bom nakupywała badziewia...
Ano nakupowałam. Do koronek zawsze słabość miałam. Jakieś ciągoty hrabiowskie albo co.
Zanim modne się stały to ja kiece z ciuchlanu, wzgardzone przez innych, już zakupiłam. To samo z topikami i bluzeczkami. Co wisiało a było tanie brałam. Niech leżą. Zawsze się przydadzą. Dresowe spodnie przed szpitalem na szmateksie też zakupiłam. Takie ,których nikt nie chciał bo np z...koronką. :wink: Teraz wsio znikło .Ma drugą młodość i jest szczęśliwe bo na młodym i prężnym tylcu są eksponowane.
Mnie się podoba choć żal gdy mnie trzeba się ustroić.
Ale ja nie o tym chciałam.
Buty zostały zakupione. Potem jeszcze skarpetki. Potem wracamy. Ona do swego ja do swego. Ona minibusem ja też. Tym samym. By jeszcze z nią pobyć choć dwa przystanki. Pomagam w niesieniu towarów trzymając jej ...parasolkę. Podjeżdża autko.Wsiadamy. Siadam ja ona stoi trzymajac sie rury. Kolejny przystanek blisko a na przystanku stoi pan. Macha rączkami energicznie by kierowca go widział. Mały, krępy, usteczka ma w ryjek rybki wywinięte, głos chrapliwy ...No szlag by to ziął. Kogoś mi przypominał. Olśnienie !
Kto oglądał Spotkanie z Balladą to pamięta pana w siatkowym podkoszulku? Wiejskiego głupieloka co swoje wie? Ano ten z przystanku to taki właśnie urodowo typ był. Wypisz ,wymaluj. Wszedł do minibuska, bilet zakupił, odwrócił się by rure złapać i....zamarł. Wzrok mu stanął i wszystko w około znikło. Wzrok, mimo bujania autka, ludzi trącających go ,nie zboczył ni na milimetr. No zombie totalne. A gapił się na... biust córki 8O A miał na co bo nosi d ,a w koronkach wygladał jeszcze ładniej. No umrzeć ze smiechu ale i ze złości. Połapał się chłopina wreszcie i spojrzenie odwrócił. Jednak magnetyczna siła cyca była silniejsza.
Wreszcie ja wysiadłam a ona pojechała dalej. Tylko, tylko...co ja tak radośnie macham parasolką? Skąd mam parasolkę? O cholera to Danki parasolka. Zawróciłam na pięcie i lecę w kierunku autobusu machając łapkami i ustka wydymając , pokazując parasolkę. Nie ujmując nikomu dkładnie się tak zachowałam jak fecet od biusta. Tylko autobus już z przystanku ruszył. Ale widząc moje skoki i wyskoki zwolnił. Drzwi otworzył, parasolkę wrzuciłam, podziękowałam kierowcy .
Pełne przedstawienie.
Kiedyś tak pociag zatrzymałam. Nie, nie parasolką. Ale darciem ryja,że mają poczekać, stanąć, nie odjeżdżać bo córka z bagażami już leci. Peron zmienili odjazdu.
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 07, 2016 10:32 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Aaa, rozmiar D was powalił ,że taka cisza się zrobiła :mrgreen:
Aaa, moje śliwkowe spodnie się znalazły. W Janusza szafie. :( Więc faktycznie je gdzieś widział :piwa:
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 07, 2016 10:40 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

nie
D to nawet moja nastoletnia córka ma -to nie jest duży rozmiar przecież :lol:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt paź 07, 2016 10:45 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Patmol pisze:nie

o to to :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt paź 07, 2016 10:56 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Chcecie Dankę z rozmiarem dobić :mrgreen: Asiu możesz jakoś logicznie wytłumaczyć co robiły Twoje DAMSKIE spodnie w MĘSKIEJ szafie Janusza :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt paź 07, 2016 11:00 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

pewnie leżały sobie 8)
ja ostatnio włożyłam swoje jeansy do rzeczy Młodego, i Młody prawie je rano założył do szkoły
ale były za duże, to się zorientował, że nie jego

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt paź 07, 2016 11:12 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

meg11 pisze:Chcecie Dankę z rozmiarem dobić :mrgreen: Asiu możesz jakoś logicznie wytłumaczyć co robiły Twoje DAMSKIE spodnie w MĘSKIEJ szafie Janusza :mrgreen:

No proszę jeden wpis i ruszyło się.
Jedne cycki w rozmiarze d wystarczyły :mrgreen:
Danka swoją wartość zna.
Ma D duże nie duże dla świata ale podle mnie duże.
Przygód z jej cyckami miałyśmy sporo .W sensie zainteresowania i gapiostwa. Faceci do dziwni som jednak :mrgreen:

Spodnie pewnie trafiły przypadkiem. Chyba że zachachmęcic TZ chciał bo takie urocze i oryginalne. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 07, 2016 11:22 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Jak jeszcze mama[*] kupowała mi biustonosze, nosiłam 75B z targu. Zawsze było mi niewygodnie. A potem trafiłam na kumpelę, która się na tym zna i noszę 60-65 FF do G (zależy od modelu i producenta). I wreszcie jest dobrze.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt paź 07, 2016 17:32 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

no i się z wylało
... z miseczek, oczywiście
---
Aśka, ja nie nadążam robić ilustracji do Twoich opowiadań!
ale piszsz, piszsz
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt paź 07, 2016 19:29 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Patmol pisze:nie

Nie ujmując nikomu napiszę ,że Danka takiego cyca w gimnazjum się dorobiła już.
A kiedyś tam podczas mojej rozmowy z nauczycielem była obecna. Pan nauczyciel obecny nie był. Oczami znaczy się. I duchem. Choć ciało stało na przeciw mnie. Nawet mnie dobrze nie słuchał bo słowa między rowek Danki biustu wpadały i już zmachrane i zniekształcone docierały do nauczycielskich uszu. Patrząc na niego przesunęłam Dankę za siebie i pytam grzecznie, czy już może się skupić. Się skupił . Nawet nabrał krwistych kolorów na licu swym. Takich naturalnych i intensywnych :mrgreen:
Chłopy to dziwne som jednak. Bez względu na okoliczności.
A jak omawiałam projekt kuchni to z Danką poszłam. Pan JakiśTam był ociekającą słodyczą. Bardzo pomocny i uśmiechnięty też był. Danka siedziała obok. Obok pana JakiegośTam siedział kolega i ile razy się mu serwer zawieszał tyle razy go załączał kuksańcem.Ten kolega. Pękałyśmy ze śmiechu po wyjściu.
Chłopy to dziwne som jednak.
A jak jak szukałam jej gorsetu na bal gimnazialny to kupiłam takowy w sklepie ... dla puszystych. Dziecinne ,młodzieżowe i insze dla sucharów, takowych rozmiarów nie posiadały. Wtedy moda była na gorsety i sute, długie spódnice. Chciałam jej zrobić przyjemność ale z każdym kolejnym sklepikiem było coraz gorzej. Rzutem na taśmę weszłam do mijanego puszystego i ...o MatkoOdBiusta wygrzebałam taki jaki chciała . Choć wymagał kilku poprawek to w cycach był ok. Od tej pory dziecię cicho siedzi jak dziwne sklepy proponuję gdy z czymś problem jest.
A trzeba było zobaczyć jak wygldała zabójczo w tym gorsecie.
Potem latka leciały dziecięciu. Zrobiła się pannicą potem młodą kobietą. To co kiedyś było wielkie zrobiło się normalne. Choć nadal wzbudza silne zainteresowanie. Szczególnie w dekoltach i koronkach.

Nikt mi nie napisał czy pamięta pana w podkoszulku siatkowym z Ballady. Kochałam ten program. Żarty, prześmiewki, pannę Marysię i Komendanta. Ale najbardziej Podkoszulek.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]