Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 02, 2016 19:27 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:
alab108 pisze:Wolałabym te pieniądze przeznaczyć na koty :mrgreen:
Tego to Ty nie zrozumiesz :wink:

Na koty które te w domu czy na ulicy , czy tylko na Wiesia ...
Ty masz wakacje ja mam zamiast wakacji tańsze to , tylko moje na pamiątke i zawsze z nią razem .Ale tego to ty nie zrozumiesz . Bo co by ludzie powiedzieli gdybyś poszła tak do kościoła co :mrgreen:

Ty chyba zapomniałaś , że ja pracuję, to i mam na wakacje :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie paź 02, 2016 19:35 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

alab108 pisze:
lidka02 pisze:
alab108 pisze:Wolałabym te pieniądze przeznaczyć na koty :mrgreen:
Tego to Ty nie zrozumiesz :wink:

Na koty które te w domu czy na ulicy , czy tylko na Wiesia ...
Ty masz wakacje ja mam zamiast wakacji tańsze to , tylko moje na pamiątke i zawsze z nią razem .Ale tego to ty nie zrozumiesz . Bo co by ludzie powiedzieli gdybyś poszła tak do kościoła co :mrgreen:

Ty chyba zapomniałaś , że ja pracuję, to i mam na wakacje :P

A ty zapomniałaś że mój mąż też pracuje a ja zamiast wakacji wole to :smokin:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie paź 02, 2016 19:35 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Ja piszę o sobie :P
Obrazek

alab108

Post » Nie paź 02, 2016 19:39 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Znudziła mnie ta niewyszukana konwersacja, żegnam :ok:
Obrazek

alab108

Post » Nie paź 02, 2016 19:41 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

alab108 pisze:Znudziła mnie ta niewyszukana konwersacja, żegnam :ok:

U mnie co męża to moje a u ciebie odwrotnie no no ...
Tak spadaj ..

lidka02

Post » Nie paź 02, 2016 19:46 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

[quote="lidka02"]
U mnie co męża to moje :P I dlatego nie masz na wakacje :ryk:
Obrazek

alab108

Post » Nie paź 02, 2016 19:47 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

alab108 pisze:
lidka02 pisze:U mnie co męża to moje :P I dlatego nie masz na wakacje :ryk:

Wiesz gdzie mam wakacje w dupie a ty jesteś chora .Lecz się już czas.

lidka02

Post » Nie paź 02, 2016 19:49 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Lidka, daj spokój Kościołowi, bo nie on jest sprawcą zamieszania.
Ja też nie mam tatuaży, bo nie lubię, boję się zakażenia żółtaczką wszelkiego typu i nie chcę być kłuta bez potrzeby. Nie każdy porządny człowiek musi nosić tatuaże.
Tu chodzi o coś innego. O zaufanie. Jak się daje pieniądze na określony cel, to trzeba ufać w to, że zostaną wydane zgodnie z celem, na który zostały ofiarowane. I nie robić w przyszłości wymówek, że się dało. To niczemu dobremu nie służy, tylko upokarza zarówno ofiarodawcę, jak i obdarowanego. W tym wypadku - koty, które owe pieniążki zużyły na własne potrzeby. Za Twoim jedynie pośrednictwem. Jeśli się nie wierzy, że ktoś uczciwie wydaje otrzymane pieniądze na zwierzęta, a ma się zapędy dobroczynne, to należy poszukać innego obiektu wsparcia i nie robić kwasu na publicznym forum. Tym bardziej, że akurat Ty wstawiasz zdjęcia rachunków.
Myślę, ze takie awantury szkodzą przede wszystkim kotom, którym pomagasz -z całym poświęceniem zresztą. Kot Cię zna, ten wie, że tym najsłabszym, najbiedniejszym kotom poświęcasz całe swoje życie. Całą siebie. Osobiście nie mam żadnych wątpliwości co do Twojej uczciwości w tym względzie. Tyle, że całą forsę wydaję na liczne potomstwo, bo jestem wielodzietna i wielokotna.
I nie umiem robić przelewów przez internet.
Masz serduszka: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystkie są dla Twoich podopiecznych. A szczególnie dla Pucusia, którego nie wyrzucono do śmieci, gdy był malutki i nie chodził i wróżono mu rychłą śmieć. Przeżył, bo przejechałaś całą Polskę, aż na Śląsk, żeby zapewnić mu śmierć w godnych warunkach. Czyli poza śmietnikiem. A potem przyjechałaś z kociakiem do neurologa i ortopedy do Warszawy i Putek starannie leczony - wyzdrowiał. I dzięki Tobie żyje i jest dziś przepięknym, dorosłym kocurkiem. Aż się wzruszam, gdy widzę go na zdjęciach. Pozdrów go serdecznie ode mnie.
Nie kłóćcie się proszę. Zawsze można się dogadać, jak złość przejdzie.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie paź 02, 2016 19:50 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:
alab108 pisze:
lidka02 pisze:U mnie co męża to moje :P I dlatego nie masz na wakacje :ryk:

Wiesz gdzie mam wakacje w dupie a ty jesteś chora .Lecz się już czas.

I to jest prawdziwa Lidka :P
Obrazek

alab108

Post » Nie paź 02, 2016 19:50 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Obrazek

Ale obłędny drapak 8O :ok:

I jakie zwierzaki piękne, kocio z piesiem na jednym fotelu rozczulający :201461 :201461

I Niebieski prezent od TZta jaki już wyrośnięty :love:

Jeszcze podziwiam, jakie one wszystkie zgodne i zaprzyjaźnione :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Nie paź 02, 2016 19:53 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lilianaj pisze:Lidka, daj spokój Kościołowi, bo nie on jest sprawcą zamieszania.
Ja też nie mam tatuaży, bo nie lubię, boję się zakażenia żółtaczką wszelkiego typu i nie chcę być kłuta bez potrzeby. Nie każdy porządny człowiek musi nosić tatuaże.
Tu chodzi o coś innego. O zaufanie. Jak się daje pieniądze na określony cel, to trzeba ufać w to, że zostaną wydane zgodnie z celem, na który zostały ofiarowane. I nie robić w przyszłości wymówek, że się dało. To niczemu dobremu nie służy, tylko upokarza zarówno ofiarodawcę, jak i obdarowanego. W tym wypadku - koty, które owe pieniążki zużyły na własne potrzeby. Za Twoim jedynie pośrednictwem. Jeśli się nie wierzy, że ktoś uczciwie wydaje otrzymane pieniądze na zwierzęta, a ma się zapędy dobroczynne, to należy poszukać innego obiektu wsparcia i nie robić kwasu na publicznym forum. Tym bardziej, że akurat Ty wstawiasz zdjęcia rachunków.
Myślę, ze takie awantury szkodzą przede wszystkim kotom, którym pomagasz -z całym poświęceniem zresztą. Kot Cię zna, ten wie, że tym najsłabszym, najbiedniejszym kotom poświęcasz całe swoje życie. Całą siebie. Osobiście nie mam żadnych wątpliwości co do Twojej uczciwości w tym względzie. Tyle, że całą forsę wydaję na liczne potomstwo, bo jestem wielodzietna i wielokotna.
I nie umiem robić przelewów przez internet.
Masz serduszka: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystkie są dla Twoich podopiecznych. A szczególnie dla Pucusia, którego nie wyrzucono do śmieci, gdy był malutki i nie chodził i wróżono mu rychłą śmieć. Przeżył, bo przejechałaś całą Polskę, aż na Śląsk, żeby zapewnić mu śmierć w godnych warunkach. Czyli poza śmietnikiem. A potem przyjechałaś z kociakiem do neurologa i ortopedy do Warszawy i Putek starannie leczony - wyzdrowiał. I dzięki Tobie żyje i jest dziś przepięknym, dorosłym kocurkiem. Aż się wzruszam, gdy widzę go na zdjęciach. Pozdrów go serdecznie ode mnie.
Nie kłóćcie się proszę. Zawsze można się dogadać, jak złość przejdzie.

Dzięki kochana on pewnie poznałby ciebie ,,,dałas nam nocleg jechałaś do weta ..Dziękuje
Co do awantury ja ją nie wywołałam ale była , Dogadać się z ta osobą nie dziękuje ...

lidka02

Post » Nie paź 02, 2016 19:54 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Baltimoore pisze:Obrazek

Ale obłędny drapak 8O :ok:

I jakie zwierzaki piękne, kocio z piesiem na jednym fotelu rozczulający :201461 :201461

I Niebieski prezent od TZta jaki już wyrośnięty :love:

Jeszcze podziwiam, jakie one wszystkie zgodne i zaprzyjaźnione :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Niebieski to Putin o nim pisze liliana .

lidka02

Post » Nie paź 02, 2016 20:06 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

alab108 pisze: [...]]
I to jest prawdziwa Lidka :P

nie dzierżę tym razem

powiem Tobie tak

na moje oko - bardzo umiejętnie podkręcałaś 'atmosferę', wyraźnie masz w tym wprawę
uzyskałaś co chciałaś
tylko
to 'zwycięstwo', to w mim przekonaniu, haniebna porażka

bardzo przykre
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie paź 02, 2016 20:08 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Ten po lewej z tym otwartym pyszczkiem mnie rozczulił :mrgreen: fajnie wyszedł. Lidka :twisted: :twisted: :twisted: :evil:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Nie paź 02, 2016 20:11 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

meg11 pisze:Ten po lewej z tym otwartym pyszczkiem mnie rozczulił :mrgreen: fajnie wyszedł. Lidka :twisted: :twisted: :twisted: :evil:

To Frania :)

lidka02

[poprzednia][następna]