Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 29, 2016 5:49 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kinnia pisze:
meg11 pisze:Lidka co tam u Ciebie ? co to za wpis na fejsie ? :evil:

?

Co tam u mnie jak zawsze ok , wpis na fejsie samo życie .zrezygnowałam z bazarku bo nie podobało mi się to co usłyszałam i pw..Dotyczące kotów .
Napisałam to i szum A napisałam to po pw i telefonie ..
Bardzo dziękuje za wszystko ale rezygnuje z bazarku .Niech bazarek trwa do końca proszę się kontaktować o wszystko z p. Alą która go prowadzi .Proszę potem wspólnie zadecydować i wybrac psiaka któremu kasa się przyda jest tu ich wiele ...Proszę nie wysyłac żadnej kasy na konto Paulina Białecka z tego bazarku.Napiszę tylko że bardzo mi sie nie spodobała wczorajsza rozmowa , tyle lat znajomości przykre , zwierzaki nas połączyły a teraz rozdzielą..Tak mam swoje zwierzaki i zwierzaki jak to ujęto nie moje..Nie moje to te na ulicy .Ulica jest ich domem a ja no nie zostawie ich bo komuś się to nie podoba , tak na nie wszystkie prowadzę wspólną kase , dziele wszystko między moje i tamte i nie widze w tym nic złego..Bo mając tyle swoich nie przyszło mi do głowy żeby tamte zostawić ..Komuś się to nie podoba trudno to tego kogoś problem..Naruszono babcię dlaczego dałam karmę i zapłaciłam za leczenie malca ...Babcia to starsza kobietka bardzo fajna , sterylizujemy jej koty za sterylki płaci Fundacja Powszechna Sterylizacja , dałam jej karmę ale o to nie prosiła .Dałam jej karme ze swojej kasy , tak zabrałam od babci malca walczyliśmy z wetem dwa dni udało się mały jest i jest na tabletkach ..Zabrałam go dlatego bo wydałam trzy małe a on potrzebował pomocy zostawiając go skazałabym go na śmierć.Nie rozumie tych pytań a i też zabolały.Nie muszę się tłumaczyć komuś kto mi na koty nie daje.Ale z jednym ten ktoś miał rację gdyby kasa od wiesia została tak miałam zamiar ją przetrwonić na koty te na ulicy , kupić im coś normalnego do jedzenia .Zanim o Wiesiu napisałam byłam z nim u weta nie prosiłam o kasę a że się posypał zrobiłam ten nieszczęsny bazarek ...Wiesia mam prawie dwa lata jest wklejone wydarzenie można zobaczyć co i jak tam , Wiesiu nie jest zagłodzony wet mówi żeby już nie przytył , płace za jego miejsce leczę i karmię ....I Wiesław jest w tej mojej nieszczęsnej gromadzie moje i nie ....Jest i będzie do końca zadbanym starym psem pod opiekom weta .Bo jak ktoś powiedział będe wydawała kase na koty co jest dla Wiesia ..Tylko że teraz wydałam na wiesia kase co miałam dla kotów .Tyle tak dla wyjaśnienia , zdania swojego nie zmienie ...I prosze nie robić z tego afery to samo życie.....Co do Wiesia ma się lepiej i jest na zastrzykach...
Ja nie napisałam publicznie o kogo chodzi , za wszystko dziękowałam ...Ale ja nie moge mieć własnego zdania co ktoś powie ja muszę się zgadzać..Nie nie zgodziłam się na to żeby ominąć koty , bo koty są częścią mnie .Wiesiu jest w tej gromadzie kotów,
a to mnie rozbawiło no wklejam z fb tak wymiana zdań między mną i Alą
Alicja Bilska Lidka żenadą jest to jak traktujesz ludzi, którzy Tobie pomagają
Lubię to! · Odpowiedz · 1 godz.
Lidka Lidka Białecka
Lidka Lidka Białecka Napisze ostatni raz , z każdej wpłaty się rozliczyłam , dziękowałam , za bazarki też.Pomagaliście zwierzakom które zabrałam z ulicy , którym szukam domku .A wy mimo tego ze dziękuje kilkanascie razy , jestem za to wdzięczna , wciaż wymagacie ode mnie czegoś, ja nie moge mieć swojego zdania .Co wy powiecie ja muszę się z tym zgadzać bo mi pomogliście.To chyba nie tak.Za nim zabiore kota z ulicy czy dam babci troche karmy dla kotów , najpierw powinnam wykonac tel do ciebie i się zapytać czy moge.
Lubię to! · Odpowiedz · 2 · 1 godz.
Alicja Bilska
Alicja Bilska Jeżeli to są moje pieniądze to tak
Lidka Lidka Białecka
Lidka Lidka Białecka Chyba sobie jaja robisz. napisz kiedy mi ostatnio dałaś na koty kase i czy się z niej nie rozliczyłam , bo tak piszesz jakbyś mi co rusz dawała kasę .Dawałaś fanty a ktoś to kupił tak o to ci chodzi....Właśnie dlatego zrezygnowałam z tego bazarku , za twoje podejście.Twoje myślenie znalazłam kota no jest kiepski , dzwonie do Ali z zapytaniem moge go zabrać,..Ala nie odbiera a ja zostawiam kota na ulicy bo boje się Ali , kot umarł ..Ala ma się dobrze ja mam doła , to chore ....Usuwaj Wiesia z tego bazarku i koniec pa..) Twoje podejście to choroba 21 wieku chyba.
Lubię to! · Odpowiedz · 1 · 5 min · Edytowany
Ostatnio edytowano Czw wrz 29, 2016 8:04 przez lidka02, łącznie edytowano 3 razy

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw wrz 29, 2016 7:17 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Lidka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przecież sama wiesz,że to co robisz dla zwierzaków jest suuuuper :201494 :201494 :201494
Czapki z głów.
Nie mam fb to nie dowiem się o jakimś kolejnym gupolku co podniósł ciśnienie naruszając Twoją równowagę,
a przecież ostatnio tyle sie u Ciebie działo :strach:
To jest właśnie przykład tego co Ci kiedyś próbowałam na pw wytłumaczyć- zazdrość :(

Ale do rzeczy.
Dla tych Twoichnietwoich kotów na ulicy to chodzi o karmę suchą czy mokrą? Będę wdzięczna,jeśli mi napiszesz na PW konkretnie jaka firma najlepiej :201494

Tą kasę z bazarku dla Wiesiaczka - to może nie odmawiaj- przecież często kupujemy na bazarkach wzruszeni historią jakiegoś zwierzaka czy żeby pomóc osobie pomagającej pomagać dalej. A tak to ich chęć pomocy zmarnuje się przez jakiegoś gupolka, którym zupełnie nie masz się co przejmować. Samo życie.
A masz jeszcze tyle zwierzaków dla których potrzebne są pieniądze. Nawet Wiesiaczek dalej jeszcze potrzebuje.
Osobiście rozumiem Twoje zdenerwowanie sytuacją i jestem na tego kogoś bardzo zła.

Ja też pomagam tak kotom jak psom, bo każdy zwierzak zasługuje na pomoc w potrzebie.

Uff, ale się rozpisałam :oops: :oops:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Czw wrz 29, 2016 8:06 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Baltimoore pisze:Lidka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przecież sama wiesz,że to co robisz dla zwierzaków jest suuuuper :201494 :201494 :201494
Czapki z głów.
Nie mam fb to nie dowiem się o jakimś kolejnym gupolku co podniósł ciśnienie naruszając Twoją równowagę,
a przecież ostatnio tyle sie u Ciebie działo :strach:
To jest właśnie przykład tego co Ci kiedyś próbowałam na pw wytłumaczyć- zazdrość :(

Ale do rzeczy.
Dla tych Twoichnietwoich kotów na ulicy to chodzi o karmę suchą czy mokrą? Będę wdzięczna,jeśli mi napiszesz na PW konkretnie jaka firma najlepiej :201494

Tą kasę z bazarku dla Wiesiaczka - to może nie odmawiaj- przecież często kupujemy na bazarkach wzruszeni historią jakiegoś zwierzaka czy żeby pomóc osobie pomagającej pomagać dalej. A tak to ich chęć pomocy zmarnuje się przez jakiegoś gupolka, którym zupełnie nie masz się co przejmować. Samo życie.
A masz jeszcze tyle zwierzaków dla których potrzebne są pieniądze. Nawet Wiesiaczek dalej jeszcze potrzebuje.
Osobiście rozumiem Twoje zdenerwowanie sytuacją i jestem na tego kogoś bardzo zła.

Ja też pomagam tak kotom jak psom, bo każdy zwierzak zasługuje na pomoc w potrzebie.

Uff, ale się rozpisałam :oops: :oops:

Załóż sobie fb bo tam jest cyrk dobrze że bez zwierzaków,..Spadam ochłonąć za nim znów coś palne tam.Przykre jest to że to jest między mną i Alą a znamy sie tyle lat ..No nie poznaje kobiety, :|

lidka02

Post » Czw wrz 29, 2016 9:36 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Taizu dziękuje za karmę :201461

lidka02

Post » Czw wrz 29, 2016 10:29 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Na razie daję radę żyjąc niepełnym życiem bez fb :wink: :mrgreen:
Wychodzi na to, że unikam części stresów przez to :mrgreen:

Lidka, pamiętaj
To co robisz jest dobre a nawet bardzo dobre.
Gdyby inni robili choć 10% z tego, jaki piękny byłby ten świat :1luvu:

Baltimoore

Post » Czw wrz 29, 2016 10:44 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:
Kinnia pisze:
meg11 pisze:Lidka co tam u Ciebie ? co to za wpis na fejsie ? :evil:

?

Co tam u mnie jak zawsze ok , wpis na fejsie samo życie .zrezygnowałam z bazarku bo nie podobało mi się to co usłyszałam i pw..Dotyczące kotów .
Napisałam to i szum A napisałam to po pw i telefonie ..
Bardzo dziękuje za wszystko ale rezygnuje z bazarku .Niech bazarek trwa do końca proszę się kontaktować o wszystko z p. Alą która go prowadzi .Proszę potem wspólnie zadecydować i wybrac psiaka któremu kasa się przyda jest tu ich wiele ...Proszę nie wysyłac żadnej kasy na konto Paulina Białecka z tego bazarku.Napiszę tylko że bardzo mi sie nie spodobała wczorajsza rozmowa , tyle lat znajomości przykre , zwierzaki nas połączyły a teraz rozdzielą..Tak mam swoje zwierzaki i zwierzaki jak to ujęto nie moje..Nie moje to te na ulicy .Ulica jest ich domem a ja no nie zostawie ich bo komuś się to nie podoba , tak na nie wszystkie prowadzę wspólną kase , dziele wszystko między moje i tamte i nie widze w tym nic złego..Bo mając tyle swoich nie przyszło mi do głowy żeby tamte zostawić ..Komuś się to nie podoba trudno to tego kogoś problem..Naruszono babcię dlaczego dałam karmę i zapłaciłam za leczenie malca ...Babcia to starsza kobietka bardzo fajna , sterylizujemy jej koty za sterylki płaci Fundacja Powszechna Sterylizacja , dałam jej karmę ale o to nie prosiła .Dałam jej karme ze swojej kasy , tak zabrałam od babci malca walczyliśmy z wetem dwa dni udało się mały jest i jest na tabletkach ..Zabrałam go dlatego bo wydałam trzy małe a on potrzebował pomocy zostawiając go skazałabym go na śmierć.Nie rozumie tych pytań a i też zabolały.Nie muszę się tłumaczyć komuś kto mi na koty nie daje.Ale z jednym ten ktoś miał rację gdyby kasa od wiesia została tak miałam zamiar ją przetrwonić na koty te na ulicy , kupić im coś normalnego do jedzenia .Zanim o Wiesiu napisałam byłam z nim u weta nie prosiłam o kasę a że się posypał zrobiłam ten nieszczęsny bazarek ...Wiesia mam prawie dwa lata jest wklejone wydarzenie można zobaczyć co i jak tam , Wiesiu nie jest zagłodzony wet mówi żeby już nie przytył , płace za jego miejsce leczę i karmię ....I Wiesław jest w tej mojej nieszczęsnej gromadzie moje i nie ....Jest i będzie do końca zadbanym starym psem pod opiekom weta .Bo jak ktoś powiedział będe wydawała kase na koty co jest dla Wiesia ..Tylko że teraz wydałam na wiesia kase co miałam dla kotów .Tyle tak dla wyjaśnienia , zdania swojego nie zmienie ...I prosze nie robić z tego afery to samo życie.....Co do Wiesia ma się lepiej i jest na zastrzykach...
Ja nie napisałam publicznie o kogo chodzi , za wszystko dziękowałam ...Ale ja nie moge mieć własnego zdania co ktoś powie ja muszę się zgadzać..Nie nie zgodziłam się na to żeby ominąć koty , bo koty są częścią mnie .Wiesiu jest w tej gromadzie kotów,
a to mnie rozbawiło no wklejam z fb tak wymiana zdań między mną i Alą
Alicja Bilska Lidka żenadą jest to jak traktujesz ludzi, którzy Tobie pomagają
Lidka Lidka Białecka
Lidka Lidka Białecka Napisze ostatni raz , z każdej wpłaty się rozliczyłam , dziękowałam , za bazarki też.Pomagaliście zwierzakom które zabrałam z ulicy , którym szukam domku .A wy mimo tego ze dziękuje kilkanascie razy , jestem za to wdzięczna , wciaż wymagacie ode mnie czegoś, ja nie moge mieć swojego zdania .Co wy powiecie ja muszę się z tym zgadzać bo mi pomogliście.To chyba nie tak.Za nim zabiore kota z ulicy czy dam babci troche karmy dla kotów , najpierw powinnam wykonac tel do ciebie i się zapytać czy moge.
Alicja Bilska
Lidka Lidka Białecka
Lidka Lidka Białecka Chyba sobie jaja robisz. napisz kiedy mi ostatnio dałaś na koty kase i czy się z niej nie rozliczyłam , bo tak piszesz jakbyś mi co rusz dawała kasę .Dawałaś fanty a ktoś to kupił tak o to ci chodzi....Właśnie dlatego zrezygnowałam z tego bazarku , za twoje podejście.Twoje myślenie znalazłam kota no jest kiepski , dzwonie do Ali z zapytaniem moge go zabrać,..Ala nie odbiera a ja zostawiam kota na ulicy bo boje się Ali , kot umarł ..Ala ma się dobrze ja mam doła , to chore ....Usuwaj Wiesia z tego bazarku i koniec pa..) Twoje podejście to choroba 21 wieku chyba.
Lubię to! · Odpowiedz · 1 · 5 min · Edytowany

o w mordeczkę 8O

Lidka, masz dar odwagi, siły, pewnego naturalnego stylu bycia/życia aby zabierać biedy z ulicy i pomagać
to wielki dar :201494

kiedyś, dawno, gdy założyłam konto na forum bo gangu było dużo i potrzebowałam podzielić się nim, bo się przeprowadziłam w nowe miejsce i oczy z orbit mi wyszły co tam się dzieje ze zwierzakami itd.
stałam w kryzysie - ale oprócz potrzeby dt nie dopuszczałam innej mysli do siebie
Boszszsz jaką ja dostałam w końcu zjebę, że nie chcę przyjąć pieniędzy z forum na futra,
nieżyjąca już dziewczyna z forum przekopał mnie dokładnie, że ze dwa dni ryczałam - wyjaśnila mi łopatologicznie i bardzo dosadnie, co mam sobie zrobić ze swoją dumą i honorem, i co mogę sobie mysleć 'jak Zosia samosia' gdy futra umierają, i mam sobie zapamiętać ten widok, że mam wiedzę i umiejętności i mogę je sobie w takim razie w du...ę wsadzić, itd. itp.
oberwałam jak rzadko
ale poskutkowało - przełamałam się,
i pomimo kilku nieprzyjemności, komentarzy, czasami ostracyzmu, itd.
robię co robię, robię co muszę, robię co mogę, robię co potrafię wykorzystując cała wiedzę i umiejętności jakie mam
nie wstydzę się tego co robię
z racji pomocy niczyją własnoscią nie byłam i nie będę

dziewczyny, pogadajcie jeszcze gdy emocje opadną,
szkoda by było waszej przyjaźni
rozbujane emocje, to zły doradca
:201461
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw wrz 29, 2016 11:58 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Dokładnie nie jestem niczyją własnościa , Dla mnie jest Wiesiu i reszta nie ma że tylko Wiesiu...Nie można ode mnie wymagać ze coś z Wiesia nie pójdzie na koty bo to nie fer ..Wypominac babcię to starsza bardzo fajna kobitka co złego w tym że dałam troche karmy zapłaciłam za leczenie kota .Ja w tym nic złego nie widze ..Kobitka daje koty na sterylkę cieszy się z tego , chce wydać ale nie ma chętnych .Ma problem przez koty z sąsiadami , dlaczego ja mam jej coś nie pomóc niech zobaczy że nie każdy jest zły bo babcia jest ok ..Szczera miła sympatyczna kocha to co ja koty , to mi wystarczy ...To co dostane na koty , karmę czy troche kasy , to idzie na moje koty , te na ulicy , te na działce i dwa w piwnicy ...U mnie nie ma lepszy gorszy dla mnie wszystkie są równe każdy chce jeść..Nie można wszystkich z ulicy zabrać do domu , więc je trzeba nakarmić , dajmy im domek , sterylizujmy .Czy to złe myślenie.Ja nie wołam o pomoc jak ktoś chce to da jak nie też ok...Ale jak ktoś chce dać niech nie stawia warunków , nie wymaga tel.z zapytaniem czy moge ...No kurcze ...Próbuje z alą to wyjasnić za wiele jej jestem wdzięczna , dziękowałam tyle razy ..Ale no ciężko bo Wiesiu ale Wiesiu jest od dwóch lat a zrobił się szum jak łapy mu wysiadły tak nie było nikogo.E ...Miłam nic nie pisac więcej ale dlaczego mam chować głowe w piasek nie mam nic do ukrycia ....Są koty i Wiesiu i tak będzie nie ma podziału.Wiesiu ma weta jest leczony od poczatku co go zabrałam zagłodzonego , ma wage teraz 45 kilo wet mówi stop żeby już nie przytył..Czy tyle waży pies jeżeli bym o niego nie dbała , kurcze .Przez dwa dni zrobiliśmy mu zadaszenia ma ful wypas , fotosik mi sie coś rypnął nie moge wgrać zdjęć.Złapałam dziczkę na sterylkę też musze wysłać fundacji i mi nie wchodza.

lidka02

Post » Czw wrz 29, 2016 16:01 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

wyjaśnijcie to OBIE
z dala od fb
Ty w pozycji wyprostowanej
Ona również

wierzę, że dacie radę
Obrazek

Kinnia

Post » Czw wrz 29, 2016 21:34 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Ja chyba przeoczyłam drugie pół posta Lidki.
A to mnie strasznie zszokowało 8O 8O 8O
Alicja Bilska

I przestałam się dziwić reakcji Lidki.

Dla mnie wydaje się logicznie jeśli to Lidka decyduje, na co w danym momencie/na którego zwierzaka ma iść pomoc.

I fajnie, że dajesz tej pani karmę dla kotów :ok:

Ja bym Lidka już nic nie wyjaśniała, no bo co tu wyjaśniać :roll:

Baltimoore

Post » Pt wrz 30, 2016 16:58 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Fajne jest to też ze Ala mimo że ja jej imienia i nazwiska nie pisałam walneła post ...sama się tym wystawiła bo nikt nie wiedział o kim pisze Że od 2011 roku pomaga mi finansowo robi bazarki na fb i miau , ma ode mnie bardzo chorą kotkę , jej dzieci mają dwa koty ode mnie itd....Napisała mnie z imienia i nazwiska i sie zleciały muchy jak ja mogłam , mam ale przeprosić no jestem taka niewdzięczna suka .Ala tak to napisała jakbym żyła z jej kasy , żyje z jej kasy i z jej bazarków ..Ale co że ktoś ma tyle kotów ma siedzieć cicho , nie powinien rezygnować z bazarku co fajnie szedł...O nie nie tędy droga , nie chce takiej pomocy dla moich zwierząt.Napisałam niech ala napisze kiedy dała mi kase na zwierzaki , dała teraz na Wiesia jak zobaczyła że się sypie ale po tym tekscie o kotach oddałam jej ją.Było mineło ale jestem pewna ze ona tak nie myśli dała się wmanipulować komuś , komuś kogo kiedyś zablokowałam ,.Prosiła mnie żebym ją odblokowała nie podobało mi się to ale no co mówie tylko dla ciebie ok.I odblokowałam ją i syf.Tamta teraz ma czego chciała skłóciła mnie z Alą na pewno to ona wymyśliła i dobrze wiedziała że tekst o kotach i babci mnie wkurwi , Ala mnie tyle zna powinna też to wiedzieć że na to nie pójdę .Tylko że Ala jest naiwna jak dziecko tamta jest obcykana manipulantka..I co powinnam być na Ale wściekła za to publiczne imie nazwisko , ale nie jestem .Jest mi jej żal bo wiem że ciężko jej bedzie sobie z tym co wyszło poradzić nie chodzi o mnie ale inni.Ona jest na to za słaba i nie jestem o to zła bo pamiętam wszystko co dla nas robiła...Ja no co było mineło jak ktoś ma mnie za oszustke niech spada będziemy żyć dalej tłocznie :wink: Babci zawozimy domek mój trzy piętrowy dla kotów , dziś znajoma odebrała mi dziczkę wypuściłam ja..Miałam wkurw wysprzątałam chatę , pomyłam okna i piore to co mi olały muzyczka , koty nakarmione i byle do przodu ...bez afer i syfu bo najawięcej krzyczą ci co nie mają o niczym pojęcia
https://www.youtube.com/watch?v=T6GwRBxgTls

lidka02

Post » Pt wrz 30, 2016 17:11 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

A ja myślałam, że to będzie filmik z Wiesiem :D
Głaski dla Wiesia i dla kociarstwa :201461 :201461 :201461 :201461

Z pozytywów- dzisiaj mi taka moja 80 letnia Ciocia z Wrocławia opowiedziała o kociaku, ok 8 tygodniowym, którego 2 tygodnie temu sąsiedzi przywieźli ledwo żywego z działek, gdzie bywają w weekendy, wzięli do weta (drugi pozytyw- wet policzył tylko za leki), kupili specjalną karmę i mały staje na nogi. I pewnie zostanie u nich jako ich pierwszy zwierzak.
Ciocia z jeszcze starszym Wujkiem opiekują się na działkach dwoma kotami, jeżdżą specjalnie z jedzeniem. I nie tylko oni. I jeszcze fajny facet z zarządu jest na tych działkach, sam wozi koty na sterylki.

Baltimoore

Post » Pt wrz 30, 2016 17:32 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

In Flames są THE BEST
w 2013 jesienią dali w Wawie nieźle czadu na dosyć kameralnym koncercie

co do sprawy
przykre to wszystko jest
wyobrażam sobie, że boli też nieźle
ale musisz liczyć się też z tym, że wszyscy biorący w tym udział jesteście dorosli
i jako dorosłym całkowicie przypada odpowiedzialność za to co mówicie/piszecie
trudno przyjąć, że ktoś kogoś wmanewrował,
tym bardziej jesli osoba jest dorosła i była blisko przez długi czas.
a nawet jeśli - to jest jej odpowiedzialność czemu daje wiarę/czym się kieruje

dotyczy to każdego
Obrazek

Kinnia

Post » Pt wrz 30, 2016 18:50 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kinnia pisze:In Flames są THE BEST
w 2013 jesienią dali w Wawie nieźle czadu na dosyć kameralnym koncercie

co do sprawy
przykre to wszystko jest
wyobrażam sobie, że boli też nieźle
ale musisz liczyć się też z tym, że wszyscy biorący w tym udział jesteście dorosli
i jako dorosłym całkowicie przypada odpowiedzialność za to co mówicie/piszecie
trudno przyjąć, że ktoś kogoś wmanewrował,
tym bardziej jesli osoba jest dorosła i była blisko przez długi czas.
a nawet jeśli - to jest jej odpowiedzialność czemu daje wiarę/czym się kieruje

dotyczy to każdego

Ja ten tem na fb zakończyłam a ona nadal ciagnie ..no co tu napisać ..Ludzie się zmieniają ..A szkoda .
Wiesz co ja kocham spokój bez afer , rezygnuje z czegoś ktoś powinien powiedzieć ok i tyle ..Kocham muzę i jak koty maja pełne michy to mi wystarczy ..
Jeżeli ktoś powinien mi coś wypomniec to tylko taizu bo dała mi kase na małą na operacje ja jej jeszcze nie zrobiłam bo czekam za płytkami u weta .I ona nic nie mówi a mogłaby mnie zjechać oddaj kase ...To bym zrozumiała ...
Ostatnio edytowano Pt wrz 30, 2016 18:58 przez lidka02, łącznie edytowano 1 raz

lidka02

Post » Pt wrz 30, 2016 18:56 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Super że na działkach jest taki facet u mnie takich nie ma ale sobie radzimy ...
Jutro zrobie filmik z Wiesławem
Wiesław ma zadaszenie troche wybuliłam ale ma ..i niech już nie choruje
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

lidka02

Post » Pt wrz 30, 2016 19:40 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Piękny ten Wiesław :1luvu: Dzięki za zdjęcie.
I daszek wyszedł suuper :ok:

Czy coś dla Wiesia jeszcze potrzeba?

Baltimoore

[poprzednia][następna]