Kinnia pisze:meg11 pisze:Lidka co tam u Ciebie ? co to za wpis na fejsie ?
?
Co tam u mnie jak zawsze ok , wpis na fejsie samo życie .zrezygnowałam z bazarku bo nie podobało mi się to co usłyszałam i pw..Dotyczące kotów .
Napisałam to i szum A napisałam to po pw i telefonie ..
Bardzo dziękuje za wszystko ale rezygnuje z bazarku .Niech bazarek trwa do końca proszę się kontaktować o wszystko z p. Alą która go prowadzi .Proszę potem wspólnie zadecydować i wybrac psiaka któremu kasa się przyda jest tu ich wiele ...Proszę nie wysyłac żadnej kasy na konto Paulina Białecka z tego bazarku.Napiszę tylko że bardzo mi sie nie spodobała wczorajsza rozmowa , tyle lat znajomości przykre , zwierzaki nas połączyły a teraz rozdzielą..Tak mam swoje zwierzaki i zwierzaki jak to ujęto nie moje..Nie moje to te na ulicy .Ulica jest ich domem a ja no nie zostawie ich bo komuś się to nie podoba , tak na nie wszystkie prowadzę wspólną kase , dziele wszystko między moje i tamte i nie widze w tym nic złego..Bo mając tyle swoich nie przyszło mi do głowy żeby tamte zostawić ..Komuś się to nie podoba trudno to tego kogoś problem..Naruszono babcię dlaczego dałam karmę i zapłaciłam za leczenie malca ...Babcia to starsza kobietka bardzo fajna , sterylizujemy jej koty za sterylki płaci Fundacja Powszechna Sterylizacja , dałam jej karmę ale o to nie prosiła .Dałam jej karme ze swojej kasy , tak zabrałam od babci malca walczyliśmy z wetem dwa dni udało się mały jest i jest na tabletkach ..Zabrałam go dlatego bo wydałam trzy małe a on potrzebował pomocy zostawiając go skazałabym go na śmierć.Nie rozumie tych pytań a i też zabolały.Nie muszę się tłumaczyć komuś kto mi na koty nie daje.Ale z jednym ten ktoś miał rację gdyby kasa od wiesia została tak miałam zamiar ją przetrwonić na koty te na ulicy , kupić im coś normalnego do jedzenia .Zanim o Wiesiu napisałam byłam z nim u weta nie prosiłam o kasę a że się posypał zrobiłam ten nieszczęsny bazarek ...Wiesia mam prawie dwa lata jest wklejone wydarzenie można zobaczyć co i jak tam , Wiesiu nie jest zagłodzony wet mówi żeby już nie przytył , płace za jego miejsce leczę i karmię ....I Wiesław jest w tej mojej nieszczęsnej gromadzie moje i nie ....Jest i będzie do końca zadbanym starym psem pod opiekom weta .Bo jak ktoś powiedział będe wydawała kase na koty co jest dla Wiesia ..Tylko że teraz wydałam na wiesia kase co miałam dla kotów .Tyle tak dla wyjaśnienia , zdania swojego nie zmienie ...I prosze nie robić z tego afery to samo życie.....Co do Wiesia ma się lepiej i jest na zastrzykach...
Ja nie napisałam publicznie o kogo chodzi , za wszystko dziękowałam ...Ale ja nie moge mieć własnego zdania co ktoś powie ja muszę się zgadzać..Nie nie zgodziłam się na to żeby ominąć koty , bo koty są częścią mnie .Wiesiu jest w tej gromadzie kotów,
a to mnie rozbawiło no wklejam z fb tak wymiana zdań między mną i Alą
Alicja Bilska Lidka żenadą jest to jak traktujesz ludzi, którzy Tobie pomagają
Lubię to! · Odpowiedz · 1 godz.
Lidka Lidka Białecka
Lidka Lidka Białecka Napisze ostatni raz , z każdej wpłaty się rozliczyłam , dziękowałam , za bazarki też.Pomagaliście zwierzakom które zabrałam z ulicy , którym szukam domku .A wy mimo tego ze dziękuje kilkanascie razy , jestem za to wdzięczna , wciaż wymagacie ode mnie czegoś, ja nie moge mieć swojego zdania .Co wy powiecie ja muszę się z tym zgadzać bo mi pomogliście.To chyba nie tak.Za nim zabiore kota z ulicy czy dam babci troche karmy dla kotów , najpierw powinnam wykonac tel do ciebie i się zapytać czy moge.
Lubię to! · Odpowiedz · 2 · 1 godz.
Alicja Bilska
Alicja Bilska Jeżeli to są moje pieniądze to tak
Lubię to! · Odpowiedz · 1 godz.
Lidka Lidka Białecka
Lidka Lidka Białecka Chyba sobie jaja robisz. napisz kiedy mi ostatnio dałaś na koty kase i czy się z niej nie rozliczyłam , bo tak piszesz jakbyś mi co rusz dawała kasę .Dawałaś fanty a ktoś to kupił tak o to ci chodzi....Właśnie dlatego zrezygnowałam z tego bazarku , za twoje podejście.Twoje myślenie znalazłam kota no jest kiepski , dzwonie do Ali z zapytaniem moge go zabrać,..Ala nie odbiera a ja zostawiam kota na ulicy bo boje się Ali , kot umarł ..Ala ma się dobrze ja mam doła , to chore ....Usuwaj Wiesia z tego bazarku i koniec pa..) Twoje podejście to choroba 21 wieku chyba.
Lubię to! · Odpowiedz · 1 · 5 min · Edytowany